Nou stil de viata (231)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

Neata!

Dordia, la multi ani! Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi

Tumpi, e superba poza, imi place la nebunie.
Mihaera, bine ai venit
Laura, treci la treaba

Va pup pe toate si va doresc o zi buna

Crys si Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Pagina 2???Ce e cu voi fetele, abia e miercuri,ce e linistea asta aici?Sau se apropie sarbatorile si e mult de munca la toata lumea?

Claudia, mi-a placut f tare Dom-ul, am apucat sa-l si vizitam,dar nu am ajuns in turn.In Düsseldorf nu am ajuns inca.Si sa sti ca iara m-am gandit la tine cand am trecut pe langa KA, mai ales ca de data asta am prins aglomeratie mare si am intrat pe drumuri nationale.

Mamidulce,da-mi nr tau pe privat si daca saptamana viitoare cand vin am timp poate ne vedem,sau macare sa vb la telefon.

Lou,tot asa prinsa cu scoala, munca, esti?

Anda, esti mai bine,sau tot asa prinsa esti si tu?

Roxa-boxa, toata stima

Delia, asa din prima ati luat-o tare.Eu citesc acum
Sperante de Matilde Serao

Gusta,ti-a mai venit cheful?Ce mai face Mara?

Tzuni,Anky, tot nu mai venit pe la noi?

Crys , ce mai face Dany?

Rolo,azi nu ne-ai oferit cafeluta?

Yubi cum lucrezi azi?

Zuzi,te-ai trezit?ce zice cantarul, tot curcan esti sau gazela?

Laura te-ai apucat de treaba?

Gabriela, cum stai cu treaba?Ce face Mariuca?

Stiu,stiu,am mai uitat pe cineva,da ce sa-i faci, cerebelul e plecat la culcare.
Astept we sa ma odihnesc,cat am fost plecata nu m-am odihnit bine ,singuraul avantaj a fost ca nu a tb sa gatesc.Asa cum am spus, nu m-am porcit f tare.In mare am mancat peste,doar intr-o dupa amiaza am mancat friptura la gratar si nici atunci nu am mancat tot.Intr-o seara era full la restaurant si a tb sa astetam cam mult si cina mea s-a intins pana pe la ora 22.

Incerc cat de cat sa nu depasesc limitele,desi uneori ma enervez ca nu reusesc sa mai slabec si acum vine ziua mea si ciuciu.De saptamana viitoare incep iara munca dimineata asa ca am sa fiu super prinsa si super obosita.Mai nasol e ca dimineata la munca mi se face tare foame si tb sa vad ce meniuri imi fac,mai ales ca nu am decat o mica pauza,daia si sunt tentata sa rontai tot timpul ceva.

Fug acum ca m-am intins, ma duc sa starg pe aici si sa bag laspalt ca daca ieri a fost sarbatoare mare nu am facut absolut nimic.

Revin...

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yubi spune:

Buna ziua !Dordia Multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi Tumpi ,azi sunt libera ,dar stau mai mult prin pat.Azi am zi de recuperare Un pt. toate fetele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

salutare. Am creierul inghetat, si o stare generala deloc buna. Oboseala, bat-o vina!

Tumpi, am ridicat azi parfumul si imi place. Nu m-a dat pe spate, dar e ok pentru perioada mai friguroasa.

Delia, da, am terminat cu musafirii, au plecat la casele lor, .
Vad ca te-ai pus serios pe citit, bafta in noul an!

revin

Carmen cu Iustin si Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

DORDIA, la mmulti ani!

Doina

www.flickr.com/photos/11093178@N02/page10" target="_blank">Album Oana si Doru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Dordia La Multi Ani si la multi bani si la o viatza mai buna cu vacante din luna-n luna, sa ai parte din belsug de iubire , sanatate si de zile minunate!

Tumpi sincer azi n-am vrut sa-mi mai stric ziua, drept urmare nu m-am cantarit.

Mai fetelor toate sunteti obosite pe-aici. Eu zic ca nu-i a buna asa ca va urez tuturor odihna maxima atunci cand aveti timp si cand n-aveti incercati sa vi-l faceti.

Nu dati sanatatea pe bani (munca) ca mai tarziu o sa dati bani pe sanatate.

O zi excelenta!

Cuba 2008

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Buna seara!

La Multi Ani Dordia, sa fii sanatoasa si fericita, sa-ti fie sanatosi si norocosi copiii! La Multi Ani Violeta, sa-ti traiasca sora!

Tumpi, ce sa fac, cu multa treaba, ca de obicei. Mara e cam racita, a stat acasa si ieri si azi, sa vedem ce facem maine. Se cam plictiseste acasa, fara sa iasa deloc.

Carmen, ai grija cu oboseala...

Zuzi,

Cica s-ar fi aprobat legea (n-am verificat, dar am auzit lumea vorbind) referitoare la indemnizatia de crestere a copilului, care ar fi (asa cum era si inainte de Legea 19/2000), 85% din salariul individual al mamei. Pentru 2 ani, cat dureaza concediul de crestere al copilului. Daca asa e, ma apuc sa mai fac copiii... Cati mai pot, 2-3, unul dupa altul! Ca n-ar fi rau sa stau acasa cu 85% din salariu!

Gabi

There is no taste like the taste of being thin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

La multi ani cu sanatate, Dordia!

Gabi, spor la treaba si cati mai multi copii, :).

Zuzi, ai maaare dreptate, .

Carmen cu Iustin si Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielag spune:

Buna seara, doamne dragi!

La multi ani, Diana (Dordia)! Sa fii sanatoasa si fericita langa cei dragi si iubiti! Violeta, sa-ti traiasca sora!

Iaca apar si eu, obosita, cum altfel , ca tot vad ca e o moda pe aici.

Zuzi, ca tot ma intrebai acum cateva pagini, is inca in Bucuresti. La Iasi n-am fost, spre rusinea mea, niciodata. Eu cu Clujul mai am treaba, din cand in cand. Sa raspund si eu la sondajul tau cu ziua din saptamana in care sa bei doar lichide: pentru mine ar fi prea drastic. Inteleg sa alegi o zi in care sa mananci doar fructe si legume, dar sa beau doar lichide pentru mine ar fi cam prea draconic.

Lou, da' vad ca tu esti subtire rau, trebuie sa arati foarte bine la asa procent mic de grasime. Felicitari!

Roxa, vai, parca m-ai descris pe mine, si io am coapse voluptoase rau! Si eu tot asa, daca imi cumpar costume musai sa iau sacoul cu un numar mai mic (asta ca sa nu spun ca trebuie sa iau pantalonii cu un numar mai mare ). Bine ca ai renuntat la regimul tau draconic! Putina ciocolata la cafea de dimineata sau o patratica inainte de sport nu se pune, sa stii, daca te limitezi doar la atat. Dar ce nu mi se pare ok e sa mananci 3 oua la micul dejun. Cam mult. Colesterolul din galbenusuri nu face bine la ficat. Daca vrei, poti sa faci omleta dintr-un ou si din albusurile de la celelalte doua oua. Dar 3 galbenusuri cred ca e cam mult. Parerea mea .

Cris, felicitari ca te-ai organizat in asa fel incat sa iti faci timp de sport in fiecare zi!

Mihaera, bine ai venit si spor la slabit!

Caro, chiar ma intrebam pe unde esti, ca nu te-am mai vazut. Zici ca e bine fara cantar? Pe mine ma motiveaza sa ma cantaresc ca atunci cand vad ca am luat-o razna imi iau seama si ma opresc din mancat .

Anda, iti tin pumnii sa iti reuseasca ce ti-ai propus!

Gabriela, cum e Mara, i-a mai trecut raceala? Cred ca e greu fara tati, dar imediat trece si saptamana asta.

Sabina, cum e bebe Gheo, te-a lasat sa dormi? In legatura cu bazinul, trebuie sa perseverezi, ti-a fost greu prima data dar dupa aia o sa fie mai usor.

Tumpi, sa-ti fie de bine preumblarile, bine ca ai prins vreme frumoasa, macar ti-ai incarcat putin bateriile pentru iarna care o sa vina acus-acus.

Delia, spor la citit!

Carmen, da' de ce ziceai ca ai creierul inghetat? A fost asa frig la Iasi? Sau ce s-a intamplat?

Tzuni, iti trimit o imbratisare maaaaare!

Eu am cam tot calcat in strachini zilele astea, sunt foarte ocupata la birou. Sper sa ma adun si sa-mi revin. Va pup pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Ciao dragelor. Iar am ajuns tarziu acasa..ioi,. de unde sa incep? De la sfarsit...

Danielag crede-ma ca nu as fi mancat ouale intregi, pana la urma am mancat altceva si am aruncat ouale, nu stiu nici eu de ce, dar le-as fi scos afara galbenusul...

Azi in schimb am comis-o rau de tot...sper sa o dreg zilele ce urmeaza...am avut intalneala la restaurant cu fetele din Cluj, iar ele sunt destul de naravase, dar de altfel extrem de simpatice, Anky stie, unde esti Ankyyyy???

Tumpi tks de aprecieri, si tie Claudia

Fetelor dragi, va las ca sunt prastie si mai am sa-mi cos un nasture la sacou si sa calc o esarfa pe maine.

Va si pe maine dimi, dau eu cafelutza pt toata lumea

Roxa

Mergi la inceput