Nou stil de viata (231)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Citat:
citat din mesajul lui vikinga
Eu plec sa o caut pe Tzuni, vin in 3 zile. Miine lipsesc la raport. Poate dau si de Anky.

Noapte buna!

Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Vik distractie placuta pe und emergi si daca dai de fete adu-le inapoi ca ne lipsesc.

Azi dimineatz mi-a fost pofta sa mananc smantana. Drept urmare am papat 2 linguri de smantana cu sare si paine.
P/C - exact ca ieri.

Dordia asteptam pozele.

Marilena foarte tacuta ai fost azi.

Anda tu n-ai aparut deloc. Ai plecat pe undeva?

Mephala distractie placuta cu musafirii.

Pe maine!

Cuba 2008

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rolo spune:

Neatza, am facut pentru cine vrea. E neagraaaaa de mama focului.
Raportul meu pentru dimineata asta e tot 85.5 so, i'm hapy ca nu se vede marul cu glazura de sambata.
Va las si revin mai spre seara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

'Neata fetele!
Rolo, multam de cafea, eu asa o servesc!
Raportul meu pentru azi e 55 kg, adicatelea minus 500 gr! De fapt cantarul arat chiar 54.7, dar eu ma trec cu 55. Sunt si un pic deshidratata in urma zilei de indigestie (si se pare ca ma paste alta acum). Nu stiu ce am, cred ca am capatat sensibilitate la ceva (prajeala cred); ieri i-am facut scovergi lui Andrei si normal ca am mancat si eu, dupa care a inceput sa ma deranjeze stomacul. iar azi nu ma simt tocmai bine!
Vikinga, referitor la ce ai intrebat; la inaltimea mea de 1.64, toate testele imi spun ca greutatea ideala ar fi undeva in jur de 60; dar eu de la 56-57 incolo, incep sa arat ca miss pigy! Dar dupa calculul tau, asa este, la 54 arat bine, la 53 sunt chiar multumita!
Cred ca testele alea sunt valabile pentru cei care au grasimea distribuita uniform, pe cand la mine e toata in partea de sus, in special pe burta! Una e sa pui 5 kg. peste tot, una e s ale pui numai intr-un loc!
Fetelor, va urez o zi placuta si productiva!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Neata,
Nu am disparut, doar ca am o perioada in care energia si nervii mei se canalizeazacatre altceva f important pentru mine. Va citesc in fiecare zi, dar nu am putere sa raspund.
Spor la slabit, si daca aveti intrebari (Zuzi) o sa raspund.

O saptamana minunata va doresc,

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Salutare, ma intorc si eu aici dupa o saptamana luuuunga... Am avut de lucru in disperare, nici nu m-am simtit grozav... in fine, revin acum.

Am citit cam pe sarite din urma, recunosc cinstit!

Insa am vazut ca intreba Vik de greutatea ideala. Acum cred ca depinde mult cu ce ochi te uiti... Eu sunt genul care pune uniform peste tot, inclusiv pe incheieturi, degete etc. Asa ca nu arat chiar groaznic in momentul cand indep sa ma ingras, insa... cred ca arat minunat (sa-i spunem mai slaba, asa) pe la 55 Kg.

Am avut greutatea asta o singura data, si anume cand eram gravida cu fata mea nr 2... nu mancam mai nimic, varsam si eram slaaaaaaaaabaaaaaaaa! Mie imi placea, sotul zicea ca arat bolnavicios. Asa ca e relativ.

Plus ca eu am conformatia mai atletica, am facut sport de performanta (atletism si sanie) in copilarie/adolescenta, asa ca nu pot ajunge firava cum mi-ar placea. Ca atare, ma straduiesc sa ajung macar atletica, fara grasimi prea multe.

E minunat sa traiesti fara cantar! Nu ai niciun stres. Ceea ce nu inseamna ca bag in mine ca-n spital si stau toata ziua! Nu, continuu a manca decent, merg la sala de 2-3 ori pe saptamana etc. Da' nu ma mai streseaza 300 g in sus sau in jos in fiecare dimineata. Ne cantarim odata pe luna pe 1 ale lunii si gata!

I am free!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

Raport:stagnare

Doina

www.flickr.com/photos/11093178@N02/page10" target="_blank">Album Oana si Doru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

raportez si eu, scurt si la obiect: 61 kg.

si va propun sa dam raportul din doua in doua saptamani. Va rog sa va dati cu parerea.

bun venit fetei noi, Mihaera si mult spor in a invata sa mananci sanatos. Daca vrei sa faci miscare, cu atat mai bine.

Carmen cu Iustin si Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Vin pe fug si raportez :stagnare.
revin...

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Raport: grasa

Vik, drum bun pe unde te duci!

Mihaera, bine ai venit si spor la slabit!

Anda, succes cu lucrurile la care te gandesti.

Io pe aici, treaba multa; cu copil mucios si tusitor. of!

Gabi

There is no taste like the taste of being thin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

Buna fetele! Raport stagnare. Eu sunt bine, prinsa cu munca. Vestea buna este ca am inceput sa fac si sport, cate jumatate de ora seara. E bine, m-am mai organizat un pic cu timpul. Fug la munca...va pup pe toate
Era sa uit...Carmen, mie imi place ideea ta, cum sunt mereu in criza de timp ar fi perfect cu raport la doua saptamani. Sa vedem ce zic si fetele.

Crys si Dany

Mergi la inceput