Nou stil de viata (231)
Raspunsuri - Pagina 17
Delidana spune:
Salutare,
Carmen, eu zic sa facem o regula pentru toate fetele: deci ori raportam o data pe saptamina, ori la 2 saptamini; daca unele fac asa si unele altfel o sa ne incurcam in zile si rapoarte. Eu ma supun majoritatii, promit sa nu fac greva.
Tzuni, sincer, nu stateam in aglomeratia aia nici pentru toate cipsurile din lume.
Azi am avut o zi foarte grea, am avut cursuri de la 9 pina la 16.30 (cu o pauza) si cind am iesit de la facultate ma simteam de parca am iesit din pivnita.
Ieri am vrut sa cumpar Don Quijote de la carti second-hand si cind am aflat pretul am ramas masca: 50 lei noi! Iar la librarie sus-numita carte este 12 lei!
Hopes, m-am amuzat citind ultimul tau mesaj. Sincera sa fiu Coelho nu mi se pare cine stie ce, mai mult imi place Gabriel Garcia Marquez si in mod sigur nu mi-as da 20 ani din viata pentru o casa, poate sa fie ea si vila de la Hollywood.
Ma duc sa-mi racoresc creierii incinsi.
V-am pupat.
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
Tzuni spune:
Buna seara, fete dragi si frumoase!
Acum am aterizat de la tzara, obosita, dar cu chef de munca (inca), asa ca merg sa-i citesc Mariei o poveste inainte de culcare si revin la munci si la povesti cu voi. Poate veniti sa bem impreuna un vin rosu fiert cu scortisoara!
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit si cu...blog
gusta spune:
Eu vin Tzuni ca am nevoie de 2.
Zuzulici nici o cura nimic,mai ceva ca drogati sunt daca nu imi iau portia de dulce intru in tremurici.
Hopes m-ai facut sa zambesc.
Sunt in zona.
Marilena si Mara Augusta
carina spune:
Traiesc inca
Am primul client permanent la catering (vestea buna), maine ma opereaza iar din cauza de periodontita apicala (abces la radacina dupa obturatie de molar - se pare ca asa reactioneaza molarii mei la obturatii) si ne pregatim intens de petrecerea de miercuri de la gradi mai ales ca tati al nostru de ziua puiutei la 6 dimineata are avion spre germania .
Alta veste buna e ca miercuri primesc un aparat foto bestial ca sa am grija de blog la maxim asa ca sper sa postez acolo tot mai des.
Va salut, va pup dulce si fug.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
gusta spune:
Anda felicitari si la cat mai multe reusite.Eu am sa urmaresc cu interes blogul ca devin fan dulciuri.
Marilena si Mara Augusta
roxana1974 spune:
ptiu! ptiu! ptiu! imi scuip in piept nu alta ce rau m-o speriat Zuzilicea! ioi tu fata! de 3 ori am citit mesajul tau si ma uitam ca talamba sa vad oare ce vrei sa zici, a 3-a oara am crezut ca vrei sa ne anunti ca esti insarcinata, nici prin gand nu mi-a trecut ce-ai putea sa ne sugerezi, avand in vedere ca la mine e absolutamente imposibil, doar daca e sa raman grea din bombonelele M&Ms, precum mama lui Piperus Petru din povestea cu Florea Infloritu'.
Acestea fiind zise si jurand pe rosu ca e imposibil, trec la marturisiri grele:
Tzuni, mi-a trecut si mie zau asa. Momentele de bravada au trecut si venira vremurile grele cand iarasi nu rezist la dulciuri , Doamne de-ar trece repede napasta asta de pe freza mea! Am mancat iar coliva! Coliva doamnelor, e o bomba calorica, dar ca sa nu-mi para rau, tot imi zic csa-mi fie de bine si ma uit ca matza in calendar la ceaiul antiadipos...il voi bea imediat!
Sabina, in afara de dulciurile pe care le-am inghitit deunazi, pana mai acu o saptamana tineam dieta disociata aia de cica 90 de zile. 90 de zile n-au trecut, io pierdusem 4 kile jumate si pusei la lok unu jumate poate ca ma reapuc de ea...deocamdata ma dau buna ca merg la sport...noah!
Gusta, fii pe faza ca dau cafea si maine de dimineata sper sa-mi iasa la fel de buina ca azi!
Anda veste buna: mai ai un client, ma anunt si eu, nu permanent ca ma reneaga barbatu, dar ma voi stradui sa comand bun si des . Sper ca faci party de inaugurare si sper ca ma consideri macar pe lista de asteptare a invitatilor stii cat imi place la party-uri, doar am declarat...multa bafta maine!!
dragelor, va las, pe maine dimineata...
Roxa-boxa
violeta70 spune:
Buna seara!
Eu azi am avut o zi nu tocmai buna: am trimis actele pentru solicitare credit. Sper sa fie bine si sa-mi acorde creditul.
Cu starea pe care am avut-o m-am dus totusi la sala, unde am stat 1 ora: bicicleta 15 minute, eliptica, stepper, multifunctional, abdomene si exercitii pentru picioare.
Am ajuns acasa pe la ora 21.00, m-am dusat, v-am citit si acum va scriu, in timp ce mananc seminte de floarea soarelui prajite.
Va doresc o seara placuta, spor la munca (asta este pentru Tzuni ) si odihna placuta celor care mai si dorm.
Pupici la toata gasca
Zuzilici spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxana1974 ptiu! ptiu! ptiu! imi scuip in piept nu alta ce rau m-o speriat Zuzilicea! ioi tu fata! de 3 ori am citit mesajul tau si ma uitam ca talamba sa vad oare ce vrei sa zici, a 3-a oara am crezut ca vrei sa ne anunti ca esti insarcinata, nici prin gand nu mi-a trecut ce-ai putea sa ne sugerezi, avand in vedere ca la mine e absolutamente imposibil, doar daca e sa raman grea din bombonelele M&Ms, precum mama lui Piperus Petru din povestea cu Florea Infloritu'. Acestea fiind zise si jurand pe rosu ca e imposibil, trec la marturisiri grele: dragelor, va las, pe maine dimineata... Roxa-boxa It's the first day of the rest of my life! |
Doamne ca zgubilitica mai esti . Dupa vinul lui Tzuni am inceput sa rad cu lacrimi la postarea ta.
Cuba 2008
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
Zuzilici spune:
Anda felicitari pentru client si la cati mai multi. Daca se duce vorba cat de bune sunt produsele tale parca vad ca-ti dai demisia in nici 3 luni. Succes maine cu interventia. sa nu doara prea tare dupa.
Gusta nu-i a buna cu tine. Soro gata esti doamna si nu-ti mai asre de diete, hai ca vine Craciunul cu ciocolai si cozonaci si-ai s-ajungi cat mien de "mareata" Eu sper sa nu.!
Vik ti-ai revenit din www.youtube.com/watch?v=00OYQ2L3p7o&feature=related" target="_blank">"roller coaster feeling" ? Ce mai e nou cu tine? Pe Anky cand o aduci inapoi?
Violeta cum te mai simti? Ai pacalit racala?
Dana tu? Te simti mai bine?
Tzuni multam de vin.
O seara buna tuturor.
Cuba 2008
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
roxana1974 spune:
Dragelor, dupa cum ziceam: luatz de betzi! E tare!
Raportul meu? De-zas-tru. 60 kg! Batute pe muchie. Si-am mers la sport zilnic, va zic io, coliva aia nu cre ca face atata sfaraiala , nu stiu cum se poate asa ceva...Singurele masuri care-mi vin in cap e sa merg la doctor.
Mai vin deseara...azi merg la hip hop, abs si Pilates...
Roxa