Nou stil de viata (231)
Raspunsuri - Pagina 14
roxana1974 spune:
buna dimineatza! luatz de betzi, v-am zis eu ca tot eu da dau cafea si azi . Mi-a nimerit buna si am lapte cald!
Zuzi , e bine si din umbra, moama ce dor imi era sa va scriu cand nu intram pe aici si vedeam cum se umplu paginile, mai intram la citit pe diagonala si v-as fi scris, am si facut-o de vreo 2 ori dar mi-era ciuda ca stiam ca nu ma pot comite sa vin mai des sa va citesc si sa "stau" cu voi. De fiecare data acum cand intru imi doresc sa ma tina si elanul si modul de viata si tot, sa fiu mai des aici, sa pot sa, SA POT SA fiu ok si cu ai mei, ma rog, nu prea sunt dar ma stradui
Va pe toate si va doresc o zi minunata. La mine si la Anda ( fato!!) a inceput cu soare, e frumos afara, de-ar fi sa nu fie frig, ar fi minunat!
pe curand,
Roxa-boxa
mephala30 spune:
neata, Roxa, tare harnicuta si plina de energie esti in ultima vreme. Sa te tina cat mai mult!
Si la Iasi e soare, probabil vom iesi la o plimbare in Copou.
An-k.
Te asteptam mai des pe la noi, copilasii ce-ti fac?
Tzuni, da, mai greu, dar imi revin. Ai bucatarit ieri ce ti-ai propus?
Anda, esti bine? Hai la o cu noi.
Zuzi, Delia, Gusta, Gabi, Daniela, Vio, Laura, Yubi, Lou, Claudia..., .
Carmen cu Iustin si Teodor
gusta spune:
An-k la multi ani.
Roxa ai vazut cum aseara numai pe tine te-am cinstit si am scapat ieftin.De cafeluta nu te refuz.
Carmen aici e frig sper sa se incalzeasca un pic si sa vad ce facem.
Zuzi de ce din umbra eu te vreau activa.
Sunt in zona cu cafeluta.Cina mai vine.Azi e ultima mea zi de porceala asa ca de luni trec la rontaieli.
Marilena si Mara Augusta
Delidana spune:
'Neata,
sarbatoritei de azi, An_k, multa sanatate si tot ce-ti doresti!
Roxa, bravo pentru sport, ai ambitie, eu cred ca mi-am pierdut-o pe tren.
Zuzi, .
Ieri am fost la film, am vazut Max Payne cu Mark Wahlberg, mi-a placut filmul si tipul, bineinteles, are o voce...
Ies la o plimbare, e prea frumos afara ca sa stau in casa.
V-am pupat.
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
violeta70 spune:
Buna si de la mine!
Sunt supergrabita, asa ca urez rapid La Multi Ani! An_k, sanatate, fericire si noroc!
Fug acum ca am niste treaba, dar revin diseara.
Azi vreau sa inaugurez gratarul cumparat, asa ca am pregatit niste carnita (va vine sa credeti?)
Pupici la toata lumea si o zi frumoasa azi!
Delia plimbare placuta!
Mihaera spune:
Buna, fetelor!
Ank_a, LA MULTI ANI! (btw, de unde luati emotico-ul ala misto?)
Multa sanatate, fericire si tot ce-ti doresti!
la fel, vreau sa-i urez LA MULTI ANI! Doriei, caci am vazut prea tarziu ca a fost ziua ei pe 15 Oct.
Scuze ca n-am mai dat pe-aici, vreo doua zile am venit franta acasa si apoi, cand am postat, a trebuit sa astept pana azi sa-mi fie moderat mesajul.
Nu v-am uitat, va citesc in continuare cu placere si eforturile voastre ma motiveaza si pe mine sa mananc mai sanatos.
Am o intrebare: cand e mai bine sa ma cantaresc, dimineata sau seara? Cateva zile la rand am observat mari dieferente intre cele doua momente ale zilei, uneori chiar si 1~1,5 kg! De aici va puteti da seama ca mananc ca sparta!
Voi cum procedati?
Va las acum, ma duc la o zi de nastere. sper doar sa n-o comit prea tare...O duminica frumoasa tuturor!!!
Tzuni spune:
Neata, frumoaselor!
Mephala, da, am facut ieri ciorba de perisoare (a iesit fff buna) , dar la sarmale am dat chix, ca decodoru mi-a luat o varza nashpa si n-am putut desprinde frunzele. Asa ca iau azi alta varza si incerc sa le fac - umplutura e gata deja!
Delidana, am vazut si eu filmul, a fost chiar interesant. Ma amuza ca ba ploua, ba ningea....
Zuzilici. te pup cu drag. Ce mai spune Bella ta? Ati scpat de pampers? Noi da, de vreo doua saptamani si e asa de bineeeeee...
Mihaera, bine ai revenit! Cantarirea se face dimineata, dupa ce ai vizitat .
Gusta, ce mai gatesti bun? Io acum beau cafeaua...
Roxa-Boxa, ai inghitit vreo baterie?
Revin
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit si cu...blog
Zuzilici spune:
An-k cu sanatate si fericire alaturi de cei dragi.
Roxana sa te tina si elanul si voia buna pana la adanci batraneti. ...Parca te si vad cu parul albit aranjat intr-o tunsoare moderna, alergand 20 de ture.
Delidana plimbare placuta.
Tzuni felicitarile mele. Si Isabella da semne c-ar vrea sa scape de scutece dar mi-e teama cand plecam la plimbare s-o las fara. In casa e alta poveste. In rest vorbeste cate-n luna si in stele. Mai nou imi povesteste ea mie seara "Pungutza cu 2 bani".
Gusta si zici ca de luni te-apuci serios de treaba?
Anda sa de-a Dumnezeu sa-ti realizezi visul cat mai curand.
Miha cand copui mesajul ai in partea dreapta a ecranului vreo 16 "smiles" dar dedesuptul lor scrie "Arata toata lista de emoticonuri" daca apesi pe scris ai sa vezi cate "fete palide" poti sa-ti alegi cand compui un mesaj.
Va salut pe toate si va urez un weekend placut. Pe curand!
Cuba 2008
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
roxana1974 spune:
HOLA CHICAS!
Tocmai am mancat, bine si ma delectez cu voi si c-o cafelutza. Am gatit supa magica de praz, care e doar praz fiert, cu sare, dar iese foarte gustoasa, si cica ajuta mult la slabit. O strecori si supa poti bea oricand si rece, iar cand ti-e foame, mananci prazul ala cu lingurita. E foarte bun. Eu fiindca am fost la ziua de proteine, am imbunatatit supa cu un pic de branza rasa, iar maine, cand e ziua de fibre, am sa mananc supica asa cum scrie la carte...
Rolo, ti-o recomand cu caldura, din 2 "praji" mari faci o oala serioasa, mananci 3-4 zile din ea. In plus prazul nu e greu ca si ceapa si ma gandesc ca il tolereaza organismul usor.
Gusta, da, am vazut ca ai scapat ieftin aseara io coliva de la pomana nu ti-am oferit, sunt un ou stricat
Tzuni, nu am inghitit baterie, dar jur, spirulina ci coenzima Q10 cu carnitinami-au schimbat viata! Ia macar spirulina ca te ajuta si la slabit nu nu are efecte secundare rele, numa bune, I am the living proof! Azi la m-a enervat trainerul, faceam mai repede decat toata lumea din sala si ma tot punea sa strang siguranta si eu tot timpul am mers mai turata decat ceilalti, dar m-a ofticat si am tinut ritmul sa-i arat ca pot si m-a intrebat ce am patit si i-am facut semn ca ma droghez ioi ce m-o 'nervat!
Delia, nu cred ca ti-ai pierdut elanul in tren, trebe doar sa bagi in seama piticul bun de pe creier daca io pot asa, tu trebuie sa poti si mai tare, fiindca io pe tine te-am avut exemplu atata vreme cat eram o sedentara si cand am inceput sa lucrez la sala la tine si la carolinah ma gandeam, jur!
Zuzi, acum ca ai zis de freza moderna, nah, mi-e mai usor sa imi imaginez, cum voi alerga 20 de ture peste 20 de ani tare!
va pup si poate mai revin deseara...
Roxa-boxa