ROOO-MAAA-NIIIA

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

gata! 2-2....

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marami spune:

Citat:
citat din mesajul lui natynic

Hmmm...ma tem ca am cobit! Dar, sa mai speram. Tipic romanesc!

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Care-i faza cu tipicaria aici, ca io is mai grea de cap... tipic romanesc sa speram sau tipic romanesc sa luam bataie?

mandrutzele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05)

pozne-npoze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Sa speram si cand luam bataie Sau sa luam bataie cand speram?

Mamica de spiridus

"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel

NOI

Spiridusul meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Pana la urma ce meci a fost asta??

Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellej spune:

Citat:
citat din mesajul lui MissParker

Pana la urma ce meci a fost asta??

Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi

Povestea nasterii

RO-FR in preliminariile campionatului ... mondial? (parca)

Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Si ca sa vezi ca la subiectul asta nu s-a mai gasit niciun moderator sa-l mute ordonat la subiecte sportive, asa cum s-a intimplat la subiectul cu Olimpiada. Bine, ce-i drept nu poti compara cistigarea maratonului cu geniul lui Pitzi si stingul lu' Mutu... Jenant cum nulitatile au mereu loc in frunte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Citat:
citat din mesajul lui Natasa

Si ca sa vezi ca la subiectul asta nu s-a mai gasit niciun moderator sa-l mute ordonat la subiecte sportive, asa cum s-a intimplat la subiectul cu Olimpiada. Bine, ce-i drept nu poti compara cistigarea maratonului cu geniul lui Pitzi si stingul lu' Mutu... Jenant cum nulitatile au mereu loc in frunte!

Mey yo cred ca fiind simbata seara isi uitara lacatu`ala de-l poarta-n buzunar pe undeva si nu l-au gasit momentan!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Citat:
citat din mesajul lui andacos

Citat:
citat din mesajul lui Natasa

Mey yo cred ca fiind simbata seara isi uitara lacatu`ala de-l poarta-n buzunar pe undeva si nu l-au gasit momentan!

Dana

De fapt vorbesc prostii ca lacatu`fermecat e pentru inchis subiectul nu pentru mutat!

Oricum cu sigurantza faptul ca era simbata seara a slabit vigilentza unora plini de altfel de exces de zel!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Sigur, Dana, a fost simbata, dar pe pariu ca nu orice subiect rezista mai mult de o ora la Generale daca moderatorii nu-l vor, nici macar daca e weekend? Stai sa vina concursul de behaieli internationale (vezi Eurovision) sau Campionatul de fotbal din Urlati, sa vezi ce nu mai sint trimise la locul lor subiectele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marami spune:

Oare daca v-as spune ca moderatorii nu dormeau, daca v-as spune ca am primit mail-ul in care sunt anuntata de mutarea subiectului ati avea o seara mai placuta???

mandrutzele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05)

pozne-npoze

Mergi la inceput