Menstruatia, la cat timp dupa nastere

Menstruatia, la cat timp dupa nastere | Autor: livia72

Link direct la acest mesaj

Buna,

Am un bebe de 9 luni si jumatate, frumos, dulce si catedata obraznicut. Inca il alaptez dar mai mult noaptea. Iau si un anticonceptional. Nu mi-a revenit deloc menstruatia dupa nastere. E normal?

Multumesc,

Livia

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GabiG spune:

Mie mi-a venit dupa vreo 6 luni, parca, dar nu mai alaptam de la 3 luni. Asa ca probabil dupa ce opresti definitiv alaptatul iti va veni si menstruatia. Oricum, cred ca fiecare organism e altfel, asa ca nu trebuie sa te ingrijorezi. daca vrei s ate linistesti du-te sa un medic sa te vada.

si Francesca 1an2 luni
Pe lumea asta exista un singur bebelas (copil) perfect! Si fiecare mama il are!
http://f1.pg.photos.yahoo.com/adigabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Si mie la 6 luni mi-au venit rusii dar am alaptat 3 luni.Prietenei mele carea a alaptat pana la un an i-a venit mai tarziu.Sai linistita!

Te pup,

Gabi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marianar spune:

Mie mi-a venit menstruatia la 3 luni dupa ce am nascut si inca mai alaptam. Discuta cu un ginecolog si te va lamuri daca e bine sau nu si te vei linisti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadm spune:

Eu am alaptat pina la 8 luni, iar menstruatia a revenit pe la vreo 9 luni jumate, deci cam dupa 1 1/2 luna dupa ce nu am mai alaptat. Si eu luam un anticonceptional atunci. Cred ca depinde de fiecare organism cum se acomodeaza la toate schimbarile.

Anca.

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana_74 spune:

Mie mi-a venit ciclu cand Matei a implinit o luna! Dar nu am alaptat deloc...Cred ca tine de organismul fiecarei persoane. Oricum, intreaba doctorul daca e normal.

ROMANA&BB MATEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

La 9 luni si inca alaptez....asteapta frumusel!

Sabina & Sofia Galagia

Mergi la inceput