Ce parfumuri va plac ? (8)
Raspunsuri - Pagina 4
irinaaa spune:
ce draguuut! noul parfum jean paul gaultier - ma dame. sticla e superba
daca e tot in stilul lui classique, o sa il iubesc
http://www.fragrantica.com/perfume/Jean-Paul-Gaultier/Ma-Dame-3681.html
http://www.sephora.fr/browse/product.jhtml?id=P71230&categoryId=C301
aah, acum am vazut. e floral doar ...
tumpi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabi30 Buna azi am trecut asa in fuga pe la Sephora,am mirosit cate ceva.Mi-a placut mult Versace-Crystal-Noir(e urmatorul pe lista),am retestat JPG-cel sub forma de femeie dar e prea puternic ptr.mine,Chopard-Infiniment asa si asa-nu m-a incantat prea tare,Hugo-Boss-deep red nu mi-a placut si nici Hermes 24 Faubourg . Despre testarea Wish , nota 10. Gabi |
Gabi,asa am patit si eu cu Deep Red.Cand l-am incercat i-am spus automat sotului, asta e naspa nu-mi place, dupa un timp am mirosit iarasi incheietura unde m-am dat si totul era diferit, chiar mi-a placut.
Wish-ul si mie imi place f mult, de aceea mi l-am luat iara.
Acum am primit in avans de ziua mea un CK - Euphoria Crystalline.
Imi place,desi as fi preferat noul parfum de la Van Cleef sau Trussardi - Inside Woman.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
gabi30 spune:
Buna.
Am fost din nou la Sephora.Am luat sotului Givenchy-PI,miroase asa de bine ca nu m-am putut abtine.Curios ca pana acum nu ma prea uitam la preturi dar a fost chiar acceptabil.Am dat pe 50 ml 155 roni.
De dama mi-a placut Givenchy-Amarige.E cam pretentios ptr.zi de zi dar de ocazii e superb.Tot asa Organza miroase bine dar e prea batranicios din pdv-ul meu.In schimb Very I. e un pic mai fresh , un pic dulce si merge de zi de zi, e placut.Cred ca erau editii noi deoarece erau sticle patratoase, altele decat cele vechi.50 ml costa 220 roni.
Mi-a zis domsoara de acolo ca de Craciun o sa fie promotii -20_30%.
Cam atat.
Gabi
sali spune:
Tumpisi eu sunt amatoare de Trussardi-Inside, cu atat mai mult cu cat l-am gasit pe bigdiscount la un pret f bun : 22 USD, tester, EDP, 90 ml.Am inteles ca nu prea persista dar un puf in plus din cand in cand va rezolva aceasta problema.
gabi 30, uite inca un motiv in plus sa asteptam Craciunul cu nerabdare: reduceri la parfumele!
Intrebare : ati avut sau ati testat Flora Bella - Lalique? Din descrieri si pareri pare ca mi-ar placea dar...parca nu prea am curaj sa il comand fara sa-l miros, desi pretul imi da ghes: 22 USD pt EDP 90 ml.
...si iar ma apuca nervii pe cei care fac preturile parfumurilor in Ro, cand vad ca in afara iti poti lua 2 parf. bunicele si maricele cu banii cu care in Ro abia daca iti iei o EDT la 80-100 ml sau o EDP la 50 ml.
gabi30 spune:
sali , tu cum cumperi de pe bigdiscount?ai un intermediar serios?daca da , ce conditii sunt?
gabi
camelia_daniela spune:
Gata, am primit mailuri ca mi-au trimis cele doua comenzi ieri, 14.10... oare cand sa le astept ?
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei
si totusi sa i-o dea fiecarauia intreaga.
gabi30 spune:
Fetelor cum este Lolita Lempicka-L ?am citit ca e mai mult dulce(cica moroase a prajituri) dar si fresh, numai bun ptr.iarna....are cineva?
Gabi