Ce parfumuri va plac ? (8)
Raspunsuri - Pagina 11
Brigit spune:
Neata!
Apropo de adresa: la mine inclusiv pe extrasul de cont aparea codul postal. Asa ca la mine billing si shipping sunt identice cuvant cu cuvant.
M-ati facut curioasa cu 7:15AM in Bali, Kenzo e casa mea preferata, sper ca la prima sesiune de "mirosit" sa il gasesc si sa-l adulmec.
Aprilwww.flickr.com/photos/mikipreda/page2" target="_blank">
EliaElia spune:
Au oferta speciala la parfumuri pe strawberryhttp://oth.strawberrynet.com/staticIndex/top500Fragrance_1.htmlNu stiu daca e oferta lor de sarbatori, banuiesc ca nu, asa ca probabil va mai urma o serie.Eu n-am gasit nimic din ce cautam dar sunt preturi bune.Camelia si Laura (06.02.2008)
irinaaa spune:
april16, si eu vreau sa miros noul parfum kenzo. sa ma anunti daca il gasesti in vreo parfumerie, eu o sa incerc la ina center, am vazut ca aduc mai repede parfumurile noi decat sephora... la sephora nici acum nu au eau de shalimar, de exemplu.
7:15 am in Bali e unisex nu?
blue eyes spune:
Da, www.fragrantica.com/perfume/Kenzo/7-15-am-in-Bali-2926.html" target="_blank">7:15 am in Bali e unisex.
Cadoul potrivit pentru o femeie? Descopera-i feminitatea!
Cadoul potrivit pentru un barbat? Apreciaza-i masculinitatea!
Cadoul potrivit pentru un copil? Lasa-i copilaria!
camelia_daniela spune:
Eu as incerca Trussardi - Inside sau Mont Blanc - Presence ca au preturi bune amandoua...despre Trussardi nu stiu mai mult decat am citit, nu am apucat sa-l incerc!
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei
si totusi sa i-o dea fiecarauia intreaga.
danamiha spune:
Citat: |
citat din mesajul lui camelia_daniela Eu as incerca Trussardi - Inside sau Mont Blanc - Presence ca au preturi bune amandoua...despre Trussardi nu stiu mai mult decat am citit, nu am apucat sa-l incerc! Cami & Alexandra Daria (02.01.2006) Dariuca creste si iar ... creste! Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei si totusi sa i-o dea fiecarauia intreaga. |
Presence iti place? Femme de Mont Blanc este singurul care imi place
camelia_daniela spune:
Dana, Presence l-am mirosit pe sora-mea si parea dragut ...
As incerca si SONIA Rykiel ca are pret bun si review-uri bunicele www.fragrantica.com/perfume/Sonia-Rykiel/Belle-en-Rykiel-1475.html" target="_blank">aici ... mai ales ca imi plac parfumurile oriental spicy - orental vanilla...A incercat cineva vreun parfum Sonia Rykiel? Eu zic ca la banii astia nu mi-ar parea rau!
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei
si totusi sa i-o dea fiecarauia intreaga.
danamiha spune:
Camelia, parfumurile oriental spicy - orental vanilla sunt preferatele mele. Nu, nu am incercat si nu mai vreau sa cumpar ce nu am testat ca m-am pacalit cu First, chiar daca am comandat doar mini parfum. Nu intotdeaune parfumurile care sunt incadrate pe fragrantica la o categorie de ex orental vanilla mi s-a parut corecta,in sensul ca nu am simtit in anumite parfumuri nici o urma de vanilie, iar dupa descrieri ar fi trebuit sa fie.
Din fericire am acum unde sa testez, parfumeria Douglas, si nu mai trebuie sa merg la Cluj
sali spune:
[quote]citat din mesajul lui camelia_daniela
Eu as incerca Trussardi - Inside sau Mont Blanc - Presence ca au preturi bune amandoua...despre Trussardi nu stiu mai mult decat am citit, nu am apucat sa-l incerc!
Daca nu te deranjeaza sa il ai in varianta tester, poti sa il iei de pe bigdiscount cu 33 USD mai putin decat pe strawberry.( vorbesc de cel de 100 ml). Stiu ca si eu sunt de mult cu ochii pe el, imi place si m-am mirat sa vad ce ieftin e acolo.
sali spune:
Parfumatelor, ia ghiciti unde as fi vrut sa fiu eu astazi, 21 oct 2008... si am curaj sa pun pariu ( pe ce daca nu pe un parfum bun) ca si voi ati fi vrut acelasi lucru....Grasse, sudul Frantei... S-a redeschis Muzeul International al Parfumurilor, dupa ce cladirea a fost inchisa pt renovare timp de 4 ani.
... 50 000 de obiecte care spun istoria esentelor parfumate...
Mi-a placut sudul Frantei mereu si a fost un vis al meu sa ajung acolo. Am ajuns acum 2 ani in vacanta dar se pare ca trebuie sa ajung din nou, vizitarea Muzeului International al Parfumurilor fiind obligatorie pt ahtiate si dependente , va dati seama ca noua nu ne-ar ajunge un concediu ca sa vizitam cu simt de observatie...