Da, stiu ca exista si lucruri mai rele, stiu ca sunt copii care mort de foame sau abandonati in spitale si orfelinate, aici, in Romania! Stiu si doare...
Dar am citit de dimineata acest articol si m-am ingrozit...Mi se pare infiorator! Si trist...si nedrept...As vrea sa se poata face ceva...
Acesta e articolul: http://news.yahoo.com/s/ap/20081007/ap_on_re_as/as_nepal_living_goddess
E in engleza, asa ca imi cer scuze...E vorba despre o fetita de trei ani care va fi marcata pe viata din cauza unor traditii...ma abtin sa le numesc in vreun fel...dar va rog sa ma credeti ca numai vorbe "de bine" mi-au trecut prin minte cand am citit...E atat de nedrept!...
Mi s-a strans inima... si mai ales cand m-am uitat la poza...
Fetita mea cea mare are 3 ani, nu-mi pot imagina cum ar fi sa stea absolut izolata 10 ani de acum incolo .
Ce idiotenie!
Sorana 32+ si Codrin 3 ani
Where there's a will there's a way!
www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[Despre Codrin]
Poate va place poza mea...www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese cu stil si farmec&page=3" target="_blank">sunt...lo1.
Cand am citit titlul ma asteptam la ceva mai rau decat atat,doamne fereste.
Va mirati,probabil pentru ca este o cultura total diferita de a noastra.II plangeti de mila copilei pentru ca va sta izolata pana la adolescenta,considerata fiind intruparea divinitatii.
Ok...insa imi pare rau ,pe mine nu m-a miscat pana la lacrimi aceasta stire.Nu in conditiile in care, copii din cultura noastra sunt maltratati,abuzati sexual,batuti frecvent,tinuti fara apa,mancare,utilitati.
Mai mult ma misca fetisoara unui copilas flamand, abuzat,crescut in familii cu membri alcoolici,fara niciun model pozitiv, copiii care MUNCESC de la varste fragede pentru ca au parinti inconstienti, copiii trimisi la cersit,descuti si tremurand de frig.
Fetita din articol este tratata cu grija,cu adoratie chiar.Evident ca pentru psihicul ei izolarea NU este buna,dar sunt cazuri,comparativ cu al ei, de mii de ori mai strigatoare la cer!