Sotul meu implineste 40 peste doua saptamani si nu prea stiu ce cadou as putea sa-i fac... m-as fi gandit la o excursie in 2 dar eu voi fi in sesiune asa ca nu merge. pica si orice idee de cina romantica sau alte celea pt ca socrii vin la noi sa-si sarbatoreasca si ei baiatul. Deci trebuie sa fie un cadou material si aici chiar nu mai am inspiratie.
Voi aveti vreo idee?
Un ceas bun pe care sa gravezi ceva. Acum depinde si ce-i place omului. Daca e innebunit dupa electronice ca majoritatea barbatilor, poti sa iei un telefon mobil mai bun, un dvd player portabil (d-ala mic, cu ecranul inclus, chiar am auzit recent de cineva foarte incantat de asa ceva), gandeste-te la ce ti-a spus el de-a lungul timpului ca si-ar dori...fie si in treacat.
am gasit un subiect la fel aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=127621
noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)