Plan financiar pentru copii

Plan financiar pentru copii | Autor: xxxwoman

Link direct la acest mesaj

Buna...

Propun si eu un subiect, in ideea ca mai sunt parinti carora li s-a propus sau care deja au luat decizia sa inchieie un astfel de contract. Stiu ca sunt mai multe banci care asigura si astfel de servicii, si m-ar interesa parerea voastra vis-a-vis de acest mod de economisire.
Am discutat cu un consultant la un moment dat dar sincer eu inca nu am vazut avantajele "blocarii" (din punctul meu de vedere) unei sume lunare timp de 18 - 19 ani in conditiile in care orice parinte responsabil poate apela la un cont curent sau la un depozit la termen in care sa depuna lunar, sau trimestrial sau cum vrea el o suma.
Ii rog pe cei care sunt mai bine informati sa ma lumineze si pe mine.
Nu ma deranjeaza sa econosmisesc pentru copilul meu dar ma deranjeaza ideea de a baga lunar bani in conturile unei banci fara a avea acces la ei inainte de termen sub nicio forma.... Mi se pare un contract pe o perioada suficient de indelungata incat sa nu stii la ce sa te astepti ... Nu e vorba de rate, rate platim si la casa, si la masina, dar diferenta e ca acestea sunt bunuri palpabile, nu hartii semnate.....

Am nevoie de parerea voastra, asa ca va astept sa comentati.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Te rog sa nu reincepi un topic identic.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=116638&whichpage=1

Pagina familiei / Mai multe...
www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank">Video
Pagina legislativa

Mergi la inceput