Nou stil de viata (230)
Raspunsuri - Pagina 5
hcclara spune:
'Neata!
Tzuuuuniiiiii pai treaba e asta? cum sa pleci fara sa ne spui? te-ai saturat de noi? oricare ar fi motivul iti doresc numai bine, sa ai parte de fericire alaturi de fetita ta si sa stii ca te asteptam cu drag!
Alina ce m-ai distrat cu Meli, nu stiu ce influenta are zodia, si eu sunt rac si asa mi-a fost de draga scoala, incat visul meu a fost sa devin profa!!! din pacate a ramas doar vis! poate ca are materii preferate, las' ca isi da ea drumul! mie mi-e groaza ce o sa ma chinui cu Marc ca e cam puturos din cate vad, adica face numai ce are el chef!
De azi insa ii fac program, vreau sa il si culc ca vad ca e obosit dupa gradi, iar apoi il pun la facut liniutze ca tare urat le face! pup fetizele frumoase!
Marilena, multzam de intrebare, stau bine, adica tot acolo, nu m-am ingrasat, dar nici n-am mai slabit, de fapt sunt la mentinere
Anda, e inteleapta Carina, ma bucur ca mergeti in Disney, probabil ca in perioada aia va fi si mai fain, atmosfera de sarbatori!!! nu mai primesc pantalnoii, nu mai au pe stoc, am scris la capitolul trecut ca sunt suparata pe ei!
va pup pe toate si va doresc o zi buna!
nastad spune:
Raport : stagnare
TZUNI
CLUDIA
Doina
www.flickr.com/photos/11093178@N02/page10" target="_blank">Album Oana si Doru
gusta spune:
Neatza.
Dau si eu un raport ca sa nu ziceti ca sunt rea.62kg eu zic ca bine tinand cont de stilul de viata.
Alina si eu eram visatoare si crede-ma ca la scoala a fost super bine.
Felicitari la fetele care au slabit si se tin de treaba.
Carmen debea astept si eu sa vina ziua sa scriu aici ca numai stau acasa si fac si altceva.
Lou Mara merge la gradi de mult dar numai 2 ore pe zi,4 zile pe saptamana asa ca profit din plin de timpul fara ea sa ma rasfat pe mine.
Claudia deja incepeti cu liniute.Imi spui cat a durat pana ti-ai luat cetatenia,ca eu debea am depus actele si mi-au zis pana la 1 an si mi se pare super mult.
Anda stii ca mi-ai zis sa fac ceva voluntar,am incercat sa ma inscriu la un camin de batrani dar din cauza ca nu am cetatenie nu ma primesc dar mi-au zis sa incerc dupa sarbatori si sa vedem poate reusesc sa fac ceva,asa ca sa vezi ca ti-am urmat sfatul.
Marilena si Mara Augusta
carina spune:
Neata,
Imi pare rau sa vad ca multe va simtiti blue. Aveti vreun motiv, sau doar asa? Hai capul sus toate, uitati-va in jurul vostru, la copiii si sotii vostri si sigur veti gasi puterea sa zambiti.
Sabina: hai inapoi ca e mai usor sa te tii de treaba.
Carmen: ma bucur ca e ok la scoala si ca nu au fost probleme de acomodare la copii
Claudia: cred ca mi-a scapat cand ai zis de pantaloni. Pupici la "puturos" de Marc si spor la facut liniute.
Delia: astept si eu pozutele cand ai vreme. Spor la scoala.
Zuzi: nu te supara ca te intreb: de ce bei protein shake? Nu mai bine papi proteine normale si nu din cutie?
Anky: unde esti?
Roxa: nu mai vorbesti cu noi?
Rolo: Hai capul sus si fii vesela.
Meniul de azi:
1 sandvis cu branza si braseola, 1 sandvis cu dulceata de gutui, 4 biscoti (1 sandvis=jumate de felie de paine)
fresh spring roll wraps (pui, ceapa verde, zuchini, varza, ciuperci, ardei, morcov, soia si crema de branza invelite in rice paper) cu sos chili dulce acrisor
orez cu lapte si mango
Va pupic si ma intorc mai tarziu,
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
Gabrielama spune:
Trec repede sa va zic Buna Dimineata, caci nu ne merge Internetul si sunt pe cardul de Vodafone! Care meeergeee de ma plictisesc pana reusesc sa deschid o pagina!
Sper sa se repare si scriu mai mult ceva mai tarziu!
Gabi
There is no taste like the taste of being thin!
carolinah spune:
Ma duc si eu sa mai citesc din urma.
Ma simt rau, am de sambata noaptea ceva probleme digestive/colica biliara sau asa ceva si ma simt oribil. Sunt ca o stafie, nu prea am dormit noaptea si nici nu mai gandesc prea coerent. Mi-e foame in continuu, dar mai mult la modul teoretic, ca nu-mi trebuie nimic de mancare. Mi-e sila de tot si toate
Plec ca va prost-dispun si pe voi.
hcclara spune:
Iar am bagat un ochi, gatesc si nu stiu ce, adica am curatat morcovi, ceapa, conopida,as mai avea dovlecel, mazare, ardei, rosie, cred ca arunc totul intr-o oala, pun condimente si gata!!! ca n-am inspiratie deloc acum, si si asa numai eu mananc, ca mofturosii astia de copii nu vor!(am uitat sa scot o carne aseara si sa o dezghet in microvela nu-mi place)
Marilena, pai a durat de la jumatatea lunii ianuarie pana in 1 iulie, in 1 iulie am primit-o!!! pana in 6 luni dureaza aici!
Anda, imi place ca esti vesela, asa si trebuie si eu ma gandesc de atataea ori ca avem atatea motive sa fim fericiti, in primul rand slava D-lui ca suntem sanatosi! transmit pupicul lenesului cand vine acasa!
[b]Laura[/b ca uitai sa iti zic de prietena mea...ne cunoastem de 10 ani, din anul 2 de faculta, o vad odata pe an cand vin acasa, insa ne scriem, telefonam mai rar, ne-am inteles tare bine, era o fata asa de buna cum rar mai intalnesti, a treminat a doua facultate, e casatorita si sper sa le dea D-zeu un bebe curand ca tare mult isi doreste!
Felicitari celor care au slabit si nu numai!
Azi e gata concursul? trec mai incolo sa vad podiumul
vikinga spune:
Io sunt in toane f bune, sunt in sfirsit sub 70! Nu cu f mult doar cu 200gr dar e minunat sa vad asta! Raport: 69.800kg, vreau de ziua mea sa ajung la 68kg sa-mi fac un cadou frumos! Tre sa pot tre sa pot tre sa potTzuni hai ca te bag la grupa de salsa cu bikineii aia cu tot numa' vino inapoi! Nu cred ca s-a certat cu cineva pe forum, am fi aflat si ne-ar fi zis macar Bye, ma tem ca din cauza subietcului astuia cu slabit. Probabil e in pasa proasta, stiu ca slabise citeva kg inainte sa mearga in USA, poate o da peste cap vreun yo yo si crede ca in liniste isi poate reveni, fara rapoarte si alte alea. E o idee, habar nu am cum stau lucrurile cu ea, daca e asa e de inteles, eu zic ca e o nimica toata, numa' ea si Meri sa fie bine. Tzuni stii ca esti o bunatate de femeie, nu te impiedica in lucruri mici, daca ai nevoie de ajutor, sunt aproape. Aaaah ori o copie pe Gusta care inainte de nunta a disparut, a auzit careva de vreo nunta ceva?Sabina draga mea, bine ca ai trecut starea de depresie, nu ai cum sa ai grija de aspectul exterior mai ales sa faci diete daca psihic nu esti in forma buna. Ba din contra. Anky mai ai timp de sport? Taman pe tine, profa de aerobic/bodystiling te-am uitat la mindrul grup de sportive:)Zuzi pai tu ma complimentezi si eu sa ma supar:), tare esti tu dulcica si grijulie. Nu am poze in rosu, dar e o schimbare pt mine, de mult timp folosesc doar glossuri roz/lila/mov in tonuri calme si cu rujul rosu pur si un make up care sa se potriveasca n-a fost deloc rau, tre sa recunosc ca a fost un nou look, ok merge numai seara, dar cred ca o sa-mi cumpar pt zi niste haine intr-o nuanta frumoasa rosie, am observat ca nu am decit 2 bluze asa si nu stiu de ce simt nevoia de rosu. In unele cataloage am vazut combinatia rosu/maro sahara ca fiind in trend. Deocamdata mi-am luat de la Channel un gloss rosu absolut minunat.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo
vikinga spune:
Deli hai vino cu pozele alea sa vad cele trei chalrie's angels. Si zi asa, Roxa boxa rezistenta la alergare. Dar voi v-ati cunoscut doar aici pe subiect ori va stiati dinainte? Carina mai stiu o tipa in aceeasi situatie, care arata cam anemica la kg care le are, dar totusi dupa ce am vazut-o in poze cu 5-10kg mai mult am zis sigur NU! Tu pui la coapse fund, ea punea si acolo dar f mult la brate si glezne, in fine, totusi toti prietenii ii ziceau ca nu o aranjeaza asa prea slaba. Si ea fumatoare tenul avind ceva de sufeirt, avea si o culoare a parului care o facea si mai palida, nu folosea make up deloc si pe urma a fost la un fel de stilit care i-a schimbat freza, culoarea, i-a recomandat niste "must to" in makeup si acum arata altfel, are un aer mai sanatos. La kg care le ai arati f bine de la buric in jos, dar in sus in ultimele poze in bikini mi-ar fi placut sa vad mai mult muschi la abdomen, pe cind la tine se vedeau usor coastele. Grasime nu-ti trebuie dar ceva proteina cu exrecitii pt abdomen pt sporesc masa musculara, se vede ca-s inebunita dupa un trup mai atletic. Asta asa in general si la mine si la altii. Si inca mai cred ca o nuanta mai deschisa te-ar pune intr-o alta lumina, negrul adinceste umbrele, cearcanele, adinciturile din obraji. Acu' nah zic si eu la o brifa la o cafea, tre sa te vad in real si apoi nu-s eu vreo perfecta, zic astea doar asa amical ca intre fete.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo