Help me!!!!!!!!!!!!
Buna fetelor!
Am nascut acum o luna pe cale naturala si pana acum nu am avut niciun fel de probleme. In prima zi am avut o usoara durere de la epiziotomie. Dar pana ieri nu am avut alte dureri. In schimb, ieri cand ma spalam am simtit locul tare si parca era ceva ca un dop pus acolo, asa ca am luat oglinda si am indraznit sa ma uit si...era cava acolo, semana cu un OB, nu am putut sa introduc degetul si nici sa observ mai bine. Cert este ca sunt paralizata de frica. Nu stiu ce ar putea fi. Ma consolez in ideea ca ar putea fi firele din interior (am auzit ca astea cad mai greu).
Stiti ceva? V-ati intalnit cu astfel de cazuri?
Sunt disperata, mai ales ca doctora cu care am nascut si care mi-a monitorizat sarcina, nu este de gasit, este plecata in concediu si vine abia peste o saptamana.
Alte simptome nu am doar o jena cand stau jos.
Va rog din suflet ajutati-ma cu un sfat, cu ceva.
Va multumesc mult!
Raspunsuri
alinam spune:
Mergi la spital, un control la urgenta sa nu fie ceva, mai ales cu isteria asta cu ata chirurgicala resorbabila infestata cu germeni, poate e o cusatura care nu s-a vindecat, poate o sa iti zica ca esti paranoica, da nu e normal, eu am avut multe cusaturi interior-exterior si locul era mai tare dar nu pot sa zic ca se simtea ca un ob si nici nu aveam nici o jena cand stateam jos.
Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
miria_cristina spune:
Du-te pentru linistea ta la orice cabinet ginecologic sa-ti faca un control.
Cred ca este cusatura, dar nu conteaza parerile noastre, ci explicatia medicului. Si oricine este in masura sa-ti spuna ce-i.
Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
tlaura spune:
Nu vreau sa te sperii, dar o prietena a patit chiar asa; dupa control s-a constatat ca asistenta ii uitase o compresa absorbanta acolo. Sper sa nu fie si cazul tau! Du-te la un control, ca se poate infecta! multa sanatate!
CarlaClarita spune:
Multumesc mult!
Asa voi face. Maine merg la ginecologie, desi imi este o frica...va dati seama daca nu ma suport pe mine sa ma ating, dar pe altcineva. Trebuie s-o fac si pe asta.
Va anunt ce-am rezolvat maine. Pupici!
sanse spune:
Si eu dupa ce am nascut simteam ceva ciudat inauntru .Dupa un timp a inceput si sa ma doara iar eu facand cezariana am avut curajul sa "forez" pe acolo iar undeva sus de tot am gasit o bucata de tifon(compresa),care sigur ia scapat asistentei atunci cand mi-a facut toaleta . Nu va zic ce culoare avea....si cat m-am chinuit sa o scot pentru ca era asa de sus si de intepenita ca abia am scos-o.
Mergi la medic .
MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA
POZICI
KG MELE
INTREBARI SI RASPUNSURI MONTIGNAC
luny spune:
Carla, multa sanatate iti doresc...sper sa nu fie nimic, dar la dr e cel mai bine sa apelezi!..sa ne anunti ce a fost..
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
mychydutza spune:
pt linistea ta du-te la dr. si eu am nascut tot natural si cand am avut curiozitatea sa ma uit cu oglinga la cusatura m-am ingrozit: ziceai ca sunt frankenstein. arata ca naiba. dupa aia si-a revenit. acu nu se mai cunoaste nimic. deci e posibil sa fie umflat si cusatura sa arate asa..........
decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!
CarlaClarita spune:
Fetelor n-am putut sa rezist pana maine si acum vreo 2 ore am rezolvat cazul singura. Sa va spun ce am scos de acolo? un tampon (compresa) de vreo juma de metru (nu exagerez)...nu va mai spun cum mirosea si ce culoare avea. Inca nu mi-am revenit complet dupa socul trait. Auzisem multe, dar nu credeam s'o simt pe pielea mea.
Ma mai gandesc daca mai merg la doctor.
va pup!
dayanara spune:
Citat: |
citat din mesajul lui CarlaClarita Fetelor n-am putut sa rezist pana maine si acum vreo 2 ore am rezolvat cazul singura. Sa va spun ce am scos de acolo? un tampon (compresa) de vreo juma de metru (nu exagerez)...nu va mai spun cum mirosea si ce culoare avea. Inca nu mi-am revenit complet dupa socul trait. Auzisem multe, dar nu credeam s'o simt pe pielea mea. Ma mai gandesc daca mai merg la doctor. va pup! |
bine ca ai reusit sa scoti compresa aia, eu oricum am ramas socata!!!
mi s.a facut pielea gaina
ivan si dayanara
claujro spune:
Da. Si eu am o prietena care e patit asta si a facut exact ca tine. Nu i-a spus nimic doctoritei cu care a nascut, de rusine...