problema lui Einstein

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NEM75 spune:

Nu stiu cum trebuia... ca nu s-a specificat. Eu am mazgalit vreo 5 foi si mi-a luat vreo ora..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

Sotul meu s-a inscris si el la dezlegarea problemei lui Einstein si m-a speriat, in doar 10 minute a reusit sa o descifreze fara hartie si creion ,doar cu capul.

Mie mi-a luat o ora si un caiet mazgalit cu casute si animalute, dar in final ne-a dat acelasi rezultat.

Germanul locuieste in casa verde numarul 4 ,fumeaza tigari Rothmans si bea cafea,are pesti si acvariu!!

Sophia 2ani
+15

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefaniya spune:

Si daca tot s-a rezolvat problema lui Einstein,va mai dau eu una dar mai usoara si nu a lui Einstein

Pe o insula se afla:
- mama
- tata
- 2 fete
- 2 baieti
- un politist
- un puscarias

Trebuie sa treaca o apa cu o barca ce poate fi condusa doar de mama,tata si politist.In barca nu pot fi mai mult de doua persoane. Mama nu are voie sa ramana cu unul din baieti sau amandoi baietii daca tatal nu e acolo.Tatal nu are voie sa ramana cu una din fete sau ambele fete daca mama nu e acolo.Puscariasul nu poate ramane cu cineva daca politistul nu e acolo.

Sper ca am explicat-o bine,acum fug sa-mi iau baietelul de la camin.

sper sa va distreze

CARL IUBITUL 05.04.07 si mami Stefaniya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

e un joc.test, cica folosit in japonia pt angajari

1. Politist + hot
2. Politist
3. Politist + B#259;iat
4. Politist + hot
5. Tat#259;l + B#259;iat
6. Tat#259;l
7. Tata + Mama
8. Mama
9. Politist + Hot
10. Tat#259;l
11. Tata + Mama
12. Mama
13. Mama + Fetita
14. Politist + Hot
15. Politist + Fata
16. Politist
17. Politist + Hot

ivan si dayanara

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dayanara

e un joc.test, cica folosit in japonia pt angajari

ivan si dayanara

nu stiam asta dar la japonezi ma astept la orice.Bine ca nu-ti dau sa demontezi si asamblezi la loc ceva electronice

Care mai aveti,stiti "jocuri" ,mi-ar placea sa le postati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

eu l-am facut acum vreo 4-5 ani, si am facut niste tabele la el de am zis ca dau la arhitectura. da m-am amuzat nitel.

oana deSOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.

www.helpsonia.com
povestea Soniei

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Kay,si eu la fel,l-am facut acum vreo 5 ani dar pe calc si puteam misca barca si in 30 minute l-am rezolvat.De Craciun anul trecut l-am propus ca joc si am facut foite cu fiecare in parte si le-a cam luat ceva sa-l faca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Si mie mi-a dat tot ca neamtu' are acvariul cu pesti, dar ca e in casutza 5. Deci ceea ce inseamna ca nu ai nevoie de toate informatiile pt a dezlega misterul si ca pt restul caracteristicilor (cum ar fi numarul casei in care e fiecare cetatean) pot fi mai multe variante.
Greseala in dezlegare cred ca este ca majoritatea oamenilor cauta sa gaseasca locul fiecarei caracteristici (culoarea casei, nationalitate, animal, marca tigari, bautura) plecand de la ordinea afirmatiilor din enuntul problemei. Ori ele trebuie luate selectiv si atentia cred ca trebuie permanent sa fie pe doar 2 caracteristici: pet-uri si nationalitate. Restul caracteristicilor nu au valoare pt raspunsul propriu-zis, ne folosi mde celelalte corelatii doar ca sa localizam nationalitatea in corelatie cu pet-ul. Pt ca asta era intrebarea: cine are acvariul cu pesti (deci ce nationalitate). Restul informatiilor cine e in casa albastra, cine bea lapte, in ce casa e calul etc. sunt informatii inutile in raspuns.
Nu mai stiu cat mi-a luat, n-am cronometrat, dar nu putin si nici fara creion si hartie . Ei da, cine o poate face mental, bravo lui (cu conditia sa fi fost prima data cand o rezolva).

Mergi la inceput