L-carnitin

L-carnitin | Autor: roana

Link direct la acest mesaj

Ati auzit de acest produs? cica ajuta tare la arderea grasimilor si indeosebi la slabit. am o prietena care a slabit 10 kg cu el in doua luni. se beau doua pahare de suc instant dimineata si seara si se mananca normal. cica e un accelerator de ardere a grasimilor si are efecte imediate. la prietena mea e evident si deja de un an se mentine asa.

De o saptamana iau si eu. nu prea vad efecte doar ca parca am mai multa energie. a mai luat careva?

http://www.netvideo.ro/view.php?cat=27&id=231
despre acest produs e vorba...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Cum se numeste produsul pe care il iei?
Eu am luat anul trecut Clarinol, pentru cateva luni, si am slabit vreo 9 kg, in conditiile in care mancam normal, dar..am pus la loc vreo 6, iar cand am incercat iar tura cu Clarinol, n-a mai functionat deloc, dar deloc...

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roana spune:

l-carnitin se numeste. este dat mai sus un link despre el.

se pare ca nu este asa popular...dar cica are rezultate bune de tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Nu am auzit de plicurile astea ... Stiu ca se gasea l-carnitin sub forma de pastile, dar ca nu avea cine stie ce rezultate. Probabil ca se gasesc prin farmacii. Dar, oare dupa nu ti-o ia razna organismul?

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

http://www.shutterfly.com/view/pictures.jsp
http://community.webshots.com/user/ellinia_c

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalMar spune:

Eu stiu ca e bun pentru cresterea mobilitatii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama_lui_alex spune:

l-carnitina este extraordinar de buna..dar numai insotita de efort aerob si schimbarea stilului de viata!

Eu recomand pastilele..le inghiti..si gata..pulberea+apa..nu-i asa placuta la gust.

Exista numerosi producatori, sub diverse dozaje, cele prezentate mai sus, nu sunt chiar cele mai extraordinare... in general cam toate produsele fat-burners contin carnitina si crom.

E buna, nu da dependenta, nu are efecte adverse..dar...trebuie efort aerob pe langa ea si o dieta sanatoasa..pentru efecte de f. lunga durata..!!!..edit: ..si rabdare (de asta am uitat)..nu functioneaza ca o cura de slabire..n kg in n zile..
Se recomanda si in curele de slabire -ajuta organismul sa-si conserve masa musculara si sa utilizeze grasimile ca sursa de energie.

Mergi la inceput

Mie imi place gustul. e acrisor, bun.

de ce astea nu sunt bune? stii alta firma mai buna? sau de ce?

multumesc de raspunsuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama_lui_alex spune:

Citat:
citat din mesajul lui roana

Mie imi place gustul. e acrisor, bun.

de ce astea nu sunt bune? stii alta firma mai buna? sau de ce?

multumesc de raspunsuri

Ajutati-o pe Sonia

Sunt ok! Nu am zis ca nu sunt bune! Cei de la firma mai sus mentionata fac in general produse vandabile pentru mase.(am vazut o parte din produsele lor vandute in supermarket?!?)

Daca vei intra pe un forum de profil (fitness, culturism, etc), vei vedea sfaturile profesioniste ale oamenilor de acolo in ceea ce priveste cele mai bune produse...In ceea ce priveste Carnitina sunt niste calcule care se fac pentru a vedea exact optimum de supliment care trebuie fiecarui individ, pentru un efect optim in functie si de ceea ce doreste (L carnitina si o mare parte dintre suplimentele aminoacidice sunt folosite pt. cresterea si evidentierea masei musculare..si diminuarea tesutului adipos). Repet - carnitina in combinatie cu cromul + o dieta buna + ceva sport..schimba fundamental cam in 2 luni infatisarea, pus ca efectele sunt de f. lunga durata.

Sfatul meu este insa sa mergi/mergeti la un magazin care vinde astfel de produse (+suplimente alimentare pt. sportivi)..si puteti chiar intreba pe cei de acolo care produs este mai bun dintr-o anume gama..Si sa stiti ca nu va recomanda ceea ce-i mai scump!!

PS - eu sunt doar un bun teoretician ..nu va imaginati ca nu vreau sa mai dau jos vreo 2-3 kg..

Mergi la inceput

chiar nimeni nu foloseste l-carnitin?

oare fara sport are vreun efect? prietena mea cice ca a si aunincecat mai multe...a mers la toate?

la mine nimic dupa o saptamana...veau sa mai dau jos vreo 4-5 kg si asta nu vor sa plece

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IonescuOana spune:

BUna Roana

Iata ce pot sa iti spun cu certitudine: Carnitina se gaseste la un cabinet de fitness-nutritie sub forma de batoane sau sirop. Daca o iei iti dispare senzatia de foame, fara sa simti ca iti piere energia. Costa insa cam multisor: 15 lei (150.000) un baton sau doza. Daca vrei sa-ti scriu detalii trimite-mi PM.
Stiu ca este si in compozitia batoanelor de slabit mai ieftine care se gasesc in comert. Pastilele sunt si ele bune dar fiind concentratia mai mica banuiesc ca trebuie sa treaca mai mult timp. Au efect la genul ca daca iti dispare senzatia de foame...nu mai mananci. Dar nu cred ca se poate slabi 10 kg in 2 luni numai pe baza de Carnitin.

O DAU PE SOACRA-MEA, DAR NU LA SCHIMB, CI PE DEGEABA! DAR NICI ASA NU CRED C-O S-O IA CINEVA!

Mergi la inceput