placa de intins parul

placa de intins parul | Autor: buclu

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor,
vreau un sfat de la voi. Care placa este mai buna PENTRU PAR - cea de CERAMICA sau de TEFLON????????????
multumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rasfatzata spune:

se foloseste mai mult de ceramica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tania21 spune:

Ceramica, cu laser ion de perferinta. Iar cele mai bune placi sunt cele de la GAMA (flat irons) - folosesc placa mea de mai bine de un an si sunt foarte multumita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Cea de ceramica,fara indoiala.Eu folosesc placa de la Remington si sunt fff.multumita de ea.

------------------
Flori 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Si eu am tot ceramica. de fapt e un uscator cu placi ceramice pt intins parul, de la Rowenta. sint foarte multumita.

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Angelinne spune:

Eu am Wigo si e ok! Dar neaparat produse care protejeaza firul de par...vezi Tony & Guy sunt profesionale...super bune, inclusiv sampoanele si balsamurile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Ceramica am si eu, de la Revlon. Foarte ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruta spune:

scuze ...s-ar putea sa fiu un pic off topic ..am si eu placa de par tot cu ceramica, sunt multumita de ea dar ...de la un timp imi cam cade parul ...sa aiba vreo legatura sau e doar de la toamna (am inceput sa iau deja eurovita ...)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deianira spune:

Si eu am placa de ceramica, o folosesc rar si totusi imi usuca parul si am varfurile despicate, cu tot cu tratamente, deci n-as investi o gramada intr-o placa.

Good things happen to good people.

Mergi la inceput