Praktiker - neseriosi?

Praktiker - neseriosi? | Autor: lorellay

Link direct la acest mesaj

Nu stiu daca postez bine subiectul da nu stiu unde sa-l pun...
Am o problema cu Praktiker...Oare doar eu.Am crezut ca sunt seriosi, dar m-am inselat.
Sa va povestesc..scurt.
Acum o luna am facut un credit in magazin, mi-am ales produsele, mi s-a aprobat creditul.A doua zi cand am fost sa semnez contractul de credit, dupa ce l-am semnat, mi se spune ca usa metalica ce era printre celelalte materiale NU O AU.Si ca nu pot lua altceva.Sa mai astept ca o sa primeasca.OK.Problema era cu transportul, ei asigura peste 10 mil.Toata marfa e de 30 mil usa 4 mil.Am programat transportul si am asteptat usa.A ramasa ca sun in dimineatza programata si daca nu e venita usa, reprogramez transportul.OK.Cu 2 zile inainte de ziua transportului sunt sunata de la ei sa vin ca au venit usi si sa le spun modelul si deschiderea.Ma duc si surpriza..au inceput sa rada...NU A VENIT NICI O USA.Dar de sunat au recunosctu ca am fost sunata de la ei de o colega ce nu mai era la job.In fine am discutat cu unul dintre manageri si mi-a promis ca pentru incurcatura asta o sa-mi livreze marfa care este si usa mi-o aduc ei cand vine, pe cheltuiala lor.BUN.A mai trecut ceva timp, ma suna iar ca au venit usi, ma duc, erau, o aleg si ramane iar cu transportul pe miercuri, adica ieri, gratuit. Ieri..zi de concediu, stau, astept..sun pe la 17 si mi se spune ca ma suna inapoi.Ma suna si imi spun asa:soferul a fost la Valcea(cred ca trebuia sa ma anunte cineva si pe mine sa nu stau ca proasta sa astept) si ca o sa vina azi, dar ca "a zis soferul ca trebuie sa platesc ceva"Soferul????M-am enervat.Cum adica soferul?Au zis ceva ca ua masinile inchiriate..bla bla...
Sper ca ati inteles!
Acum...pot face reclamatie la OPC?

Sorana 32+ si Codrin 3 ani
Where there's a will there's a way!

www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[Despre Codrin]
Poate va place poza mea...www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese cu stil si farmec&page=3" target="_blank">sunt...lo1.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Da, poti face. Ar fi si bine, probabil sunt multi in situatia ta, din moment ce sunt asa relaxati cei ce ar trebui sa se ocupe de tine...

poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deianira spune:

Eu te sfatuiesc sa faci. In tara asta, majoritatea comerciantilor abia asteapta sa ne calce in picioare .

Good things happen to good people.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

Bineinteles ca am fost ieri la ei..Foarte draguti..m-au dus cu "zaharelul"...ca "azi sigur vine".Da de unde..nici sunat sa anunte ca mai vine sau nu transportul.Aseara i-am sunat..."aa..nu cred ca mai vine azi""VA sunam maine"...Oare?
Acum nu stiu ce sa fac....Sa ma duc iar la ei?LA telefon degeaba ca nu am cu cine ma intelege.Si m-am cam saturat sa ma tot car la praktiker sau sa stau pe telefoane pana imi tot fac legatura de la unii la altii.

Sorana 32+ si Codrin 3 ani
Where there's a will there's a way!

www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[Despre Codrin]
Poate va place poza mea...www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese cu stil si farmec&page=3" target="_blank">sunt...lo1.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

cred ca mai ai mult si bine de asteptat! pana una alta,pastreaza usa cea veche,nu se stie ... ti-o monteaza pe asta noua "di firma" si te trezesti dimineata cu usa cazuta! Basca sperietura

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

ajutati-l pe Bogdanel!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=114245

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamona2007 spune:

Traim in Romania......Aceasta "neseriozitate" deriva din faptul ca praktikerul prefera sa angajeze analfabeti si sa plateasca salarii foarte mici....si uite asa suporta saracul client de pe urma imbecilitatii unora....pacat!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Mai, eu nu stiu cum vorbiti voi cand aveti o problema de genul,da eu ma fac foc si para.
Cand e bataie de joc,pur si simplu imi urca tensiunea si nu ma pot controla.

Inteleg ca intarzie un transport,din n´motive,dar la tine alta e problema,intarzierea se datoreaza proastei logistici interne.

Suna la opc,du-te si la ei si fa scandal,dar asa sa te auda tot magazinul.Nu vorbi cu ´´managerii´´...du-te direct la al mai mare din parcare si cu el vorbeste.Taraboiul ajuta intotdeauna,ca asa e invatat romanul.Si sa-ti dea si bonus.

Eu am obtinut, de la un magazin care mi-a vandut produse expirate, si banii inapoi(din buzunarul managerului) si contravaloarea bonului de benzina de la mine pana la ei.Ei m-au pus pe drumuri,ei sa plateasca.Evident ca, cu scandal si cu o punga de oua sparta pe picioarele ´´sefei de tura´´
Altfel sterg cu tine pe jos...nu ma mandresc cu atitudinea aia de femeie nebuna dar doar asa am putut ajunge la liman.

Mergi la inceput