MONTIGNAC (108) STIL DE VIATA NU DIETA

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Vali, foarte bine arata. poate ma incumet si eu sa fac una...m-am uitat la toate pozele tale cu papica...yammmyyy!!!

Am zis ca azi voi fi cuminte, insa n-a fost sa fie...au venit socrii fratelui meu de la constanta si mi-au facut cinste cu o praji. totusi am papat doar jumate...oricum nu raportez nimic saptamina asta...sint in pauza de monti pina dupa 15 octombrie...adica pap monti in fiecare zi, insa am abateri...tot zilnice...

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Sar'mana de aprecieri Anca!Sunt o gurmanda,recunosc,d'aia mi-e si foarte greu sa slabesc!As sta sa fac numai mancaruri si prajituri!
Cat despre abateri,pfuaaa,iti tin companie!Mai ales ca mai am o saptamana si plec in vacanta,in nici un caz n-am cum sa mananc monti!Din pacate...

"La vita e bella"
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

VACANTA, Vali!?!?!?!
Pfoa, acu' chiar te invidiez!!!! eu abia astept ziua de miine, ora 14.00...am rezolvat cu mama sa stea cu stefan si noi iesim sa ne petrecem...mi-e un dor de iesirile noastre...doar amindoi...mergem sa papam ceva si apoi bowling, biliard...ceva sa ne mai miscam...apoi papa iar...si poate si ceva sa ardem caloriile...

Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisstinuta spune:

Eu pot sa numar pe degetele de la o mana de cate ori am ramas singura cu sotul de cand il avem pe asta mic si nazdravan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinusha06 spune:

saluatare de la o aspiranta a unei noi siluete,ei am 2 nasteri la activ acum 2 ani si putin, inainte sa raman insarc. aveam 55 lg la 1.68 acum la 7 luni dupa nasterea celei de-a 2 fetite am 70kg asa ca tocmai ce am incetat alaptarea ca m-am si hotarat sa revin la forma initiala,si m-am tot uitat eu la regimuri si m-am hotarat asupra acestuia vazand rezultatele voastre numai ca nu stiu ce anume tre sa citesc mai intai ,ce tre sa urmez ,sunt cam derutata,si cu 2 bebelushe pe cap imi e destul de greu sa citesc in urma capitolele anterioare,vrea cineva sa ma ajute cu linkuri sau ma rog primul pas ce trebuie facut ca sunt foarte hotarata asupra regimului .
mercic .

http://www.dropshots.com/florance82#date/2008-07-01/11:57:12
Flori mami de Bianca (29.05.2006)si acum de Madalina (04.03.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Anca,eu sunt conditionata de concediul sotului si cum el are concediu cand vor sefii lui,asta e,ma duc in vacanta in octombrie!Bine,am fost si in vara plecati,dar vara este rezervata Romaniei,acum ne ducem pe la altii si mai bine,ca-s si preturi mai micisi asa cand am vazut ca s-a facut E 40000 de mii
Azi am un strugure la mine,acasa supa de gulii si ciuperci prajite cu mujdei!

"La vita e bella"
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns latrishia spune:

Meniu ieri

Md struguri
P supa de legume cu carne de pui
G 2 mandarine
C omleta cu branza si salata de rosii
G un mar mare

A tinut ieri vrajeala cu marul, mi a potolit pofta de rontait.Si cantarul a inceput sa se miste, dupa prima zi 100gr si azi 500gr.

Scria cineva ca ia normoponderol.Eu toata viata mea am fost contra pastilelor de slabit, si totusi m a imbrobodit o amica sa iau Clarinol in vara, cred ca v am spus...ca sunt naturale, efect garantat, vrajeli...am slabit 2 kile si cand le am lasat m am umflat ca un porc, pt ca mi a dereglat ciclul, intarziere aproape 2 sapt si intr o luna am pus pe mine 4 kile. De aceea sfatul unui patit, nu mai luati pastile ca rezultatele sunt efemere... cu Monti inainte!!!

Va pup

Lori&Luanna(5.11.2005)

Mergi la inceput

Flori, bine ai venit! pe prima pagina ai link-uri care sa te ajute la inceput. citesti cartea lui monti si daca ai intrebari si nelamuriri, noi sintem aici!

Latrisha, si eu sint total impotriva pastilelor. daca ajuta pe cineva, sa-i fie de bine, eu nu mai risc...si asa mi-e ficatul in piuneze...si felicitari pentru cintarul "miscator". se pare ca tu o sa ai ce raporta miine...

Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Flori, bine ai venit! pe prima pagina ai link-uri care sa te ajute la inceput. citesti cartea lui monti si daca ai intrebari si nelamuriri, noi sintem aici!

Latrisha, si eu sint total impotriva pastilelor. daca ajuta pe cineva, sa-i fie de bine, eu nu mai risc...si asa mi-e ficatul in piuneze...si felicitari pentru cintarul "miscator". se pare ca tu o sa ai ce raporta miine...

Povestea Nasterii

Mergi la inceput

mai, dar de 24 de ore nu mai da nimeni pe aici?
hm.... i-a poftiti la o poveste!

Povestea Nasterii

Mergi la inceput