Hai Transilvania! Ascutiti dintii!
"Chiar daca clubul ce provine din indepartata si intunecata Transilvanie va pierde la un scor de cricket intalnirea cu Chelsea, miracolul de la Cluj este cea mai remarcabila poveste a acestui sezon de Champions League". Asa incepe Peter Cresswell articolul despre intalnirea CFR - Chelsea din aceasta seara, material in care a amintit de ascensiunea CFR-ului din Liga a treia a Romaniei pana in Liga Campionilor.
(din Hotnews.ro)
Speram sa avem o seara frumoasa si Transivania sa invinga in fata englezilor increzuti de la Chelsea.
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/
Raspunsuri
mikiriki spune:
Hai CFR!!!
PS: Aseara imi spune sotul( neamt): draga mea, am citit intr-un ziar local ca maine joaca Romania-Chelsea.
Eu m-am uitat lung la el si i-am spus: maine seara joaca CFR Cluj-Chelsea. Nu inteleg de ce au scris Romania-Chelsea. El: cine cunoaste Clujul in afara de mine?
Asa ca ar fi timpul ca lumea sa ne cunoasca
Hai CFR!!!
Miki
loryi1974 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui desprecopii "Chiar daca clubul ce provine din indepartata si intunecata Transilvanie va pierde la un scor de cricket intalnirea cu Chelsea, miracolul de la Cluj este cea mai remarcabila poveste a acestui sezon de Champions League". Asa incepe Peter Cresswell articolul despre intalnirea CFR - Chelsea din aceasta seara, material in care a amintit de ascensiunea CFR-ului din Liga a treia a Romaniei pana in Liga Campionilor. (din Hotnews.ro) Speram sa avem o seara frumoasa si Transivania sa invinga in fata englezilor increzuti de la Chelsea. Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire. iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/ |
Care englezi ???Si ca veni vorba de Dracula si "intunecata"Transilvanie,englezii ar trebui sa faca liniste,ca prin Anglia bantuie intr-o veselie fantomele nu stiu cator cavaleri sau ladies din vremuri la fel de intunecate... Viitorului lor suveran(daca o apuca sa fie) ii place Transilvania foarte mult.
Hai Cluj sa mai produceti o surpriza!Chiar m-ar bucura desi eu sunt stelista de mica.
mikiriki spune:
citat din mesajul lui ladyJ Pia...HAI CFR atunci! Cand e meciul?Si pe ce program? |
In seara asta pe PRO Tv la ora 21:45
Miki
capcaunul spune:
citat din mesajul lui desprecopii Speram sa avem o seara frumoasa si Transivania sa invinga in fata englezilor increzuti de la Chelsea. |
Daca joaca doar englezii (Lampard, Cole si Terry) nu va fi greu!
ad_rianna spune:
ce surpriza!
adevarul e ca datorita CFR-ului a mai aflat europa cam unde se afla pe harta CLUJUL
eu nu sunt microbista dar meciul mi-a placut si mai mult mi-au placut comentariile de dupa . si oameni chiar merita pt. ce au facut din echipa asta care acu vreo 3-4 ani juca prin C sau nu stiu ce alta divizie inferioara, pentru investitii, pt. profesionalism si pt.bunul simt pe care zic eu ca-l afiseaza si nu e doar patriotism local din partea mea (desi pe undeva....sunt cam mandra ca se vorbeste frumos de cluj)
nu se asteapta nimeni la minuni de la meciul asta...nu se prea poate compara cfr-ul cu chelsea din cate am auzit si eu de la "cunoscatori" dar...pasul cel mai important a fost facut si oricum figura frumoasa pe care deja au facut-o conteaza mai mult.
apoi faza cu "indepartata si intunecata" nu am prea inteles-o...sper sa le zica cei de la chelsea ca.....clujul nu e chiar numai un oras de "provincie"...nici chelsea nu a fost "superechipa" acum cativa ani, ceva in comun au parca cele doua echipe
eu sper sa fie frumos sa faca figura frumoasa...apoi daca chiar nu castiga...whatever...sa vedeti apoi cum or sari "sacalii" pe ei
marius spune:
Yesss!!!! Semneaza un ardelean,
Pagina familiei / Mai multe...
www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank">Video
Pagina legislativa