Nou stil de viata (229)
Raspunsuri - Pagina 12
tumpi spune:
Anda si pe mine ma interesa reteta de empanadas argentiniene si quiche cu foietaj.Cum ai facut mazarea cu menta si roasted cu lime?
Vik, ce mi-ar placea sa stu si eu pe la tine pe acolo, tare viata frumoasa ai.Petreceri, concursuri, asa da viata.Da las ca ma mut eu mai aproape de tine si iti fac o vizita.
Caro, da e bine ca e liber azi,desi preferam sa fie vremea frumoasa,dar zic astia ca maine si poimaine ar fi frumos.Nu ma tenteaza Oktoberfest-ul,dar vreau sa ma duc sa-mi fac poze imbracata in tinuta de epoca, abia astrpt,de mult imi doresc o astfel de poza.
Fug acum ca striga barbatul de foame ca vrea sa fac hamsii cu mamaliguta
revin...
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
Zuzilici spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxana1974 Danieloooooo!! Am incercat sa dau click pe porcumio, dar nu merge treaba, musai sa zici ce-ai vrut sa faci, ca nu a functionat, oricum se vede ca e hyperlink catre ceva o fi un grohait mic? It's the first day of the rest of my life! |
Roxana si inca ce merge grohaitul... e super tare Daniela.
Cuba 2008
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
carolinah spune:
Vik si eu cred ca cycling si spinning e cam acelasi lucru... Dureaza 1 ora si se sta pe sa si in picioare, la diverse grade de rezistenta si viteze.
Acum m-am uitat pe site si am vazut ca de fapt eu am facut asta:
"High & Endurance
If cycling has become a big part of your life lately you must try a great class that will train you on a varied terrain keeping your heart rate between 75 – 85%."
Nebunie curata! Acum realizez ca am reusit sa fac probabil cel mai greu program de cycling pe care il au!!! Niiiiiiiceeeeeeee, mersi Vik ca m-ai facut sa-mi dau seama. mi-a crescut sefl esteem, ce sa zic! Roxa, ce zici de mine?
Zuzilici spune:
Tzuni eu zic ca iar ai intrat in priza si nu-i bine. odihneste-te mai mult, soro, c-o sa te-ajunga oboseala, ai sa vezi.
Violeta imi pare rau ca ai asa colega. Cea mai buna arma e ignoranta. Trateaz-o ca si cum n-ar exista. Si chiar daca ai de vorbit cu ea chestii de servici, trimite-i e-mailuri sau lasa-i biletele pe birou si cu asta basta. u asa as proceda in locul tau.
Laura te tot rog sa ne pui ceva poze de la ziua lui Andrei dar pace sa "ne-asculti". Multumesc de cafea.
Tumpi sa postezi si pentru noi pozele in tinuta de epoca, da?
Louise asta-i granola..
revin.
Cuba 2008
Tzuni spune:
Ei,nu ma jeliti, ca-s ok...
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit si cu...blog
Zuzilici spune:
Hai sa va povestesc o faza care m-a marecat. Am o pereche de blugi, cu talia mai joasa, dar nu prea joasa pe care i-am purtat o perioada fara curea. Apoi a trebuit sa-mi pun curea ca-mi stateau aiurea, cazuti pe solduri. Acum vreo 4 zile am mai dat o gaura la curea ca deja nu mai facea fatza precedenta. Ei bine intr-o seara cand veneam de la munca (de obicei beau o stricla de 750ml apa, pe drum) nu stiam cum sa gasesc mai repede WC-ul. Asa ca am parcat rapid, am intrat in casa ca o furtuna si in fata wc-ului in graba am uitat sa ma mai desfac la blugi (cureaua era descfacut inca de pe drum cand conduceam ) si i-am tras in jos fara probleme. Abia dupa ce m-am "usurat" am remarcat ca erau incheiati la nasture si fermoar. E clar ca am nevoie de-o pereche mai mica.
So merg pe drumul cel bun, zic eu.
Cuba 2008
yubi spune:
Caro ,draga mea ,comenteaza ,nu te abtine...ti-am zis ca la teorie sunt buna si eu ,cu practica e mai greu ...Si eu ,credeam ca ma lauzi ca am reusit sa mananc un strugure
yubi spune:
Zuzi ,felicitari Eu inca nu reusesc sa ma mobilizez ... tot timpul imi propun sa incep de lunea care vine Ce fain e Roxanei
vikinga spune:
Bravo Zuzi! Sa vezi ce misto o sa fie cind o sa faci un mare sac de haine lalii! Si apropos de schimbari dupa diete, am remarcat si eu una si buna: nu mai simt nevoia de mincare multa si grasa. Chiar de gust imi ajunge o cantitate f mica. Am fost aici la un resto ce a tinut citeva zile mincare si atmosfera ca la oktoberfest, muzica bavareza life, galagie, voie buna, bere multa si mincare multa si grasa. Recunosc buna, cica bavarezii ar gati cel mai copios dar si cel mai caloric dintre nemti. In fine in ziua aia am mincat putin ca per total sa ma incadrez in caloriile propuse, am salivat cind mi-a venit ciolanul de porc la cuptor cu soric crocant, cu varza si 2-3 zile am avut numa' o senzatie d egit alunecos, bleah parca inca mai simteam grasimea si sosul.Ori acum fac gulasch nemtesc, si se frige intii carnea in untura d e porc, well miroase chestia asta ca la bunica la tara cind facea tochitura in untura si jumari asa ca-n moldova si nu am probleme deloc cu treaba asta. Eu imi fac pagnasius la tigaia grill, nu e un peste care-ti sta in git cu ceva legume fierte vad eu. Tumpi nu stiam ca vii in nord, unde anume va mutati? Neaparat sa ajungi si pe Sylt:)! E fuuny sa traiesti in zona turistica, sa vezi nemtii cum stau la ora 12 relaxati si rizaciosi cu beri mari si ciolane imense de porc si ce mai poftesc la prinz:)) si tu in goana vietii obisnuite cu mic dejun in fuga, copii, gradi, dr, pampersi, job, bani. Ati sarbatorit ziua germaniei?Caro bravo mai, sa stii ca e mare lucru sa faci fata din prima la cursuri grele! Bravo pt cit sport faci si mai ales te felicit ca-ti place, esti deja dependenta, ori:)?Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo
tumpi spune:
Bravos Zuzi, tin-o tot asa si ai sa vezi ca pana la Craciun ai sa fiu o bella si v-a trebui sa-ti revizuiesti garderoba.
Vik, ziua Germaniei am sarbatorit-o stand in casa la caldurica, ba un film, ba o hamsie prajita cu mujdei si niste mamaliga
Cat despre macaruri bavareze, bleach, nu-mi plac si pace cum gatesc.Imi place cum arata cilanul ala, dar mai mult soriciul,dar carne asa grasa nu pot manca.Iar ca la nemti combinatii mai tampite nu am vazut.Nu au deloc o bucatarie care sa ma atraga.
Cat de migratie,sssttt, secret,de asta depinde viitorul meu.
Se vede ca vine we ,fetele au plecat la plimbareli.
Gata fug iara ca al meu mai pregateste un film.
revin.....
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)