Nou stil de viata (229)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Cami ce surpriza placuta. Cat ma bucur ca Raducu e activ si-l simti in fiecare zi. Cat despre slabit sa stii ca nu-ti pot recomanda decat cat mai multe vegetale crude, lactate cu putine grasimi si fructe nu prea dulci. Dar tu stii asta oricum ca doar ai experienta in ale slabitului.
Plimbarile am inteles c-ajuta foarte mult nu numai la silueta dar si la nastere, asa ca daca vremea iti permite ia-o pe jos la picior prin Herastrau sau ce parc ai la indemana.
In rest sper sa nu te stresezi prea mult ok? Te si incearca sa te mentii pe cat posibil de-acum inainte daca poti.

Cuba 2008

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Salutare,
Daniela: mersi de locul pe podium
Zuzi: frumos meniu azi.
Kris: o sa fie bine si apoi cu bebe acasa din ce in ce mai bine.
Lou: nu am apucat sa fac poze, dar pot sa iti spun ce am facut si daca ceva suna bine pentru tine, imi spui si pun reteta si cu prima ocazie si poze: empanadas argentiniene, quiche cu foietaj, placinte cu feta marar si patrunjel, salata de cartofi, prosciuto crudo, mazare si menta, pate de pui, paine neagra cu seminte de bostan, friptura de pui si porc, varza de bruxeles roasted cu lime.
Azi am avut o zi haotica rau de tot - la serviciu s-au precipitat ceva chestii, programarea la stoma a fost si ea in program si in plus Carinei i s-a schimbat educatoarea (foarte nice), dar cu reguli mai stricte, iar copila mea ia aproape zilnic buline negre (fete triste mai bine zis) cu toate ca la activitati primim doar laude si stelute rosii

Meniul de azi:
2 sandvisuri cu crema de branza si sunca (60 g paine, 30 g sunca-2 felii)
pangasius la tigaie (175g)cu cartofi condimentati stir fry (125g) (in wok cu putin unt) si salata de ardei rosu (1 ardei mediu)
crumble cu musli si mure (nu stiu exact cat am mancat)
Cantitatile le-am pus ca ieri ma intrebase Zuzi de ele si daca ajuta mie nu imi e greu sa le scriu. In plus, toate cantitatile la mine sunt la mancarea negatita.
Mai stau prin preajma ca mai am de lucru asa ca inca nu va pup de noapte buna,

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Buna seara.Apuc si eu sa ma asez pe ziua de azi si sa ma odihnesc.
Nu pot spune ca-s mai bine,azi profa mi-a spus ca nu tb sa vin la scola, parca aveam ciuma asa se ferea de mine, desi tuseam in fular,asa ca la pauza am plecat acasa, nu zic ca mi-a displacut ca asa am avut mai mult timp ca tb sa fac cumparaturi daca maine e totul inchis pe aici.
Kristin, nastere usoara.
Cami, sarcina usoara in continuare, cat despre kg,atata timp cat poti face miscare, profita.Sora mea tot asa a luat f multe kg in sarcina,dar asta fiinca ea nu are voi e sa faca efort.La prima sarcina a luat 9 sau 10 kg, acum a luat cam 15 pana acum si e in 8 luni.
Cineva zicea de kg in sarcina,eu zic ca depinde de fiecare,e adevarat ca multe femei tind sa spuna :"sunt gravida mananc ca daca nu fac rau copilului",dar cred ca mai depinde si de alti factori.Eu ma uit la cealalta sora,nu e o mancacioasa sau pofticioasa si nici nu a facut excese alimentare, dar cu primul copil a luat 11 kg, cu al doilea 15 si cu al treilea 17.Dupa primul la juma de an de la nastere arata ca inainte sa nasca(2 bete -nfpte-n c..), la al doilea a durat un pic mai mult, iar la al treilea cam la fel,dar e vb si de varsta zic eu.
Zuzi, am baut ginger, nu am adaugat nimic in apa, l-am baut asa.Gatu nu ma mai doare,dar deja am vazut ursu si am o cismea in loc de nas.
.
Lou,super perioada incarcata ai si tu.
Mamidulce, sper ca maine ca e liber sa fi si tu mai relax si sa intri pe aici.
Doridia, readaptare rapida la munca si sanatate multa.
Anky, chiar asa, unde ai disparut?
Pup restul fetelor, ma retrag ca simt ca in loc de cap am o bomba cu ceas.Intru maine ca-s libera si ma odihnesc putin.Poate daca ma simt bine ma duc la Oktoberfest sa ma trag in poza de epoca

Aaaa si meniul de azi:
Dimineata :o cafea
la scoala am baut un ceai si am mancat 2 bucatele mici de baclava ca a adus o colega
Pranz:doi ficatei la capac cu piure din 3 cartofi mici si juma de morcov si salata
Gustare:o banana si un Kinder MaxiKing(da aveam pofta de ceva dulce)
Cina:doua iaurturi natur

O noapte buna.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Buna seara si de la mine! Cam tarziu, dar sincer nu am avut chef.
Zilele astea nu sunt tocmai bune pentru mine. Am o stare proasta si imi vine sa mananc continuu, si numai prostii. Ma abtin cat pot de mult, dar nu prea imi reuseste.
Zuzilici pentru ca te interesezi de mine. Am inceput ultima cutie de Logest (chiar azi), iar la doctor voi merge saptamana viitoare ca a fost in concediu. Oricum vreau si o alta parere, asa ca voi merge la sora-mea la Brasov. Felicitari pentru dieta care o tii. Bafta sa continui tot asa
Vikinga arati intr-adevar superb, si ai doi copii minunati. Felicitari pentru cum ai slabit de la 94 kg la cate ai acum. Esti chiar un exemplu.
Tzuni este fenomenala cea mica. Oricum nu trebuie sa-ti faci probleme, ca oricum barbatilor le plac cele cu "forme" apetisante. Asa ca te incadrezi.

De ce oamenii sunt perversi? de ce cand le faci bine, ei iti fac rau? Este greseala mea ca sunt prea buna, prea corecta, prea cinstita? Azi una din colege imi striga in fata ca sunt un "nimic" si asa voi ramane. Nu ar fi trebuit sa ma afecteze pentru ca persoana nu merita atentie, dar totusi m-a marcat.

Nu vreau sa va mai retin. Va doresc o noapte linistita si maine (sau azi) o zi frumoasa si un inceput de week-end cat mai placut.
Pupici tuturor fetelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Zuzi,what's up ?.A iesit soarele in Canada ??
Felicitari,pentru slabit. Tine-o tot asa iubita. si
Claudia,multam de intrebare.Am inceput cursurile de HRM.Voi cum sinteti,gata casa la sat ?

Va pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

fetelor! va scriu in graba, am ajuns extrem de tarziu acasa dupa o zi lunga la serviciu si ha! 2 ore la sala e doar o gluma acum, sper sa ramana asa! Mi-am rupt la Booty Express, apoi am facut abdomene dupa care o ora!! de superare program, a fost excelent! Doamne tine-i naravu lui Tudor, traineru' ca bun a fost el azi, pupe-l mama pe el!!!

Ce meniuri faine aveti,am vazut si la Tumpi, la Carina si la Vikinga, bravo.

Rolo, uite ce-ti dau eutie azi: na, de sa n-o potzi duce!

Am vorbit cu Delidana, azi a fost harnica, a fost la cules de porumb (malai - a zis ea mititica si o dor mainile ca s-a zgariat). O pun maine sa va scrie.

hai, va las, noapte buna si pe maine seara!

Roxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Danieloooooo!! Am incercat sa dau click pe porcumio, dar nu merge treaba, musai sa zici ce-ai vrut sa faci, ca nu a functionat, oricum se vede ca e hyperlink catre ceva o fi un grohait mic?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Tzuni, Hcclara, Gabrielama, Carina, Tumpi, multumesc frumos de urari , sper si eu sa il tin cat mai curand pe baby in brate, care se lasa mai mult decat asteptat.

Zuzi, pai si eu pe Yasmine am nascut-o la 7 zile peste due date, si atunci indusa . Se pare ca si fratiorul calca pe urmele surioarei lui….daca nu se intampla natural pana luni, vezi cum aranjezi visul ala .

Cami, incep prin a te felicita din suflet pt. sarcina asta . Stiu cat iti doreai de mult un copilas, se pare ca dd ti-a ascultat ruga si curand iti vei tine comoara in brate . Eu nu cred ca e momentul sa slabesti in sarcina, pt. ca daca vrei cu adevarat vei da totul jos dupa, important e sa fie puiul sanatos. Si eu am planuri mari dupa ce nasc, si stiu ca voi si reusi sa dau tot ce am pus, desi sint convinsa ca nu va fi usor.

S-aveti spor la slabit fetelor

Cristina

le bébé 40+ w

noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB

“Arguing with a student is like mud wrestling with a pig – you both get dirty and the pig likes it".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

Buna dimineata doamne frumoase!
Eu mi-am dus copilul la gradinita, si imi rezev cateva minute pentru cafea si forum. Va poftesc si pe voi la o cafeluta, ceai sau suc!
Merg sa mai citesc din urma!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Neata!

M-am culcat la ora 7 dimi. ATunci am ajuns acasa de la munca. Si la 9 desteptarea, ca Meri trebuia sa pape si sa se joace! Acum ma dreg nitzel si o tai spre Buftea pana diseara. Vorbim atunci mi multe!

Va pup si sa aveti o zi frumoasa!

Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit si cu...blog

Mergi la inceput