Chiar asa de prosti ne cred astia???

Chiar asa de prosti ne cred astia??? | Autor: Rufus

Link direct la acest mesaj

Acum, inainte cu o luna de a fi in situatia de a fi alesi de cei la care oricum nu se gandesc, au inceput "marile" pomeni electorale (ca cele mici vin atunci, cu carnati si bere).
Dintr-o data, pensiile se maresc in avans, plafonarea retetelor medicale a disparut, Daciile pe CEC-uri sunt gata de drum. Daca veniti in tara, primiti o mica avere, cica de instalare. Ca la fotbal.
Din ce bani?
Nu exista raspuns.
Mai oameni buni, nu vreau sa polemizez pe politica, nu ma mai intereseaza demult, dar chiar asa fete de prosti avem, de se manifesta astia cum ii taie capul? Auzi, a 4-a putere in Europa...

poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zepellina spune:

Eu cred ca da. Si mai cred ca si suntem. Masa de oameni, se poate manipula cu asa ceva. Chiar daca tie n ti se pare ok, eu cred ac putini vad asta...din pacate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Din pacate, cred ca zepellina are dreptate, in mare parte chiar suntem prosti...si cum conteaza doar parerea celei mai mari parti... Mereu mi-am zis ca daca vrei cu adevarat poti schimba ceva si chiar cred asta, insa, din pacate, la politica nu ma pricep...si chiar as vrea sa am o solutie, insa nu am...poate vine cineva cu solutia, astept!

Lora, mami de Iustina

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mindy spune:

copy-paste din wikipedia.org

In 2006, according to the Romanian Statistics Office, GDP growth in real terms was recorded at 7.7%, one of the highest rates in Europe.[117] The growth dampened to 6.1% in 2007,[118] and is expected to exceed 8% in 2008 because of a high production forecast in agriculture (30-50% higher then in 2007). The GDP grew by 8.8% in the first half of 2008.[citation needed] Unemployment in Romania was at 3.9% in September 2007[119] which is very low compared to other middle-sized or large European countries such as Poland, France, Germany and Spain. Foreign debt is also comparatively low, at 20.3% of GDP.[120] Exports have increased substantially in the past few years, with a 25% year-on-year rise in exports in the first quarter of 2006.

According to a 2006 World Bank report, Romania currently ranks 49th out of 175 economies in the ease of doing business, scoring higher than other countries in the region such as Hungary and the Czech Republic.[125] Additionally, the same study judged it to be the world's second-fastest economic reformer (after Georgia) in 2006.[126]

Pai ceva bani or fi, nu e chiar asa rau dupa cum arata statisticile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Practic, ca s-or mari pensiile, sau salariile profesorilor, sau se ridica plafonul la compensate, chit c-o fac din banii nostri, nu ma deranjeaza deloc, chiar mi se pare ceva normal (si sper sa se intample, oricine va castiga alegerile).

Dar sa ofere bani celor care vor sa se intoarca in tara - pai asta mi se pare jignitor la adresa contribuabilului de rand.
In fine, sunt curioasa cate si cum vor fi puse in practica dupa alegeri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mindy spune:

Citat:
citat din mesajul lui Adina Iulia

Dar sa ofere bani celor care vor sa se intoarca in tara - pai asta mi se pare jignitor la adresa contribuabilului de rand.

Despre ce sume se vorbeste? Adica sa ia de la omul de rand care trudeste acolo si sa dea la cutarica care poate e un pierde-vara prin strainataturi... Hmm, sper sa nu se puna asa ceva in practica, oricit de disperati ar fi sa adune lumea la vatra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Auzi, a 4-a putere in Europa...poate la coruptie, mita, justie incompetenta, sistem de sanatate si invatamant execrabile, si lista poate continua din pacate..
cat despre banii pentru cei plecati din tara, nu stiu cine vine in Romania pentru 20.000 d euro, eu cred ca multa lume e plecata din tara pe langa bani si datorita sistemulul, cu toate ca cei de afara au ridicat Spania ca daca nu cum spunea Turcescu intr-o emisiune Afganistan scria pe noi.
Masa poate fii manipulata, toata lumea e fericit ca o sa fie pensiile in 2012 de 350 de euro, dar nu conteaza ca impozitul va fii 1000 de euro la o cutie de chibrituri de 40 de m2, sau o un l de lapte 3-4 euro, pensii si salarii mari, atat.
Mi si greata sa ma uit la tv acum , mai ales cand se lanseaza campanii, promisiuni, vor sa schimbe legi cu tot feluri de hotarari de urgenta, se duc sa inaugureze 1 km de autostrada, jenant de tot.
Ce ma doare insa cel mai tare ca romanii in general nu iau atitudine, nu ii intereaza pe marea majoritate decat interesele lor personale si nimic mai mult

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

o manipulare la scara mai mica .... un laborator de analize medicale anunta ca pana la sfarsitul anului analizele sunt gratuite, plafon nelimitat ... desi pana acum luna de luna analizele erau gratuite doar in prima saptamana din luna, dupa aceea se "epuiza" plafonul ....

noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

la mine speranta moare ultima...sper sa nu fim totusi asa de prosti.
Si din pacate daca nu o sa tina euro in frau cred ca multa lume din pacate nu va simti beneficiile maririi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Pai sigur ca suntem prosti, din moment ce acceptam asa... pe principiul "asta e, bine ca nu e mai rau"
Cati se revolta? Cati incearca sa ia masuri?
Ne place sa fim mintiti, ne bucuram ca ni se promite, si daca totusi vedem ca nu se indeplineste promisiunea, gasim noi o consolare mica pe acolo pe undeva...

Cati dintre noi facem sesizari la primarie in legatura cu cutare sau cutare lucru? Dar la politie?

Desigur, poate ne vine sa ne lipsim - va spun eu un motiv... Mai nou, in urma sesizarii, nu primesti numai un e-mail ci si un raspuns in scris trimis prin SCRISOARE RECOMANDATA, si credeti-ma ca la ce cozi sunt la posta, cand si raspunsul e ambiguu-evaziv, iti vine sa nu mai reclami nimic.

Eu am avut un singur succes, cu o groapa imensa de pe strada (una in care mai cadea cate o masina din cand in cand), groapa care a stat asa vreo doua luni si dupa cateva zile de la reclamatia mea a venit o echipa si a reparat-o. Sau poate a fost o coincidenta... desi eu sper sa nu.
Dar macar si de la primarie si de la politie am avut mereu raspuns. Ba chiar, de la politie, m-a sunat un comisar, am stat de vorba...

Ma rog, astea sunt la nivel local...
Totusi eu as fi bucuroasa sa se inceapa cu astea, ca ma dor mai tare deocamdata.
Despre parlament... nu cred ca o sa isi schimbe programul de somn din timpul dezbaterilor, nu cred ca vor renunta la chiul sau la rezolvatul integramelor, la vorbitul la telefon si tot asa....

Anca mami de Eliza si Erika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

Din pacate cam asa si este. Eu desi nu mai cred in vorbele lor (stiti povestea aiai cu lupul....acu si sa fie adevarat nu-i mai cred) sunt multi care pt o sarma si un mic vand si pielea ursului din padure. Din pacate sunt multi amarati, saraci de-a dreptul pt care 100 lei e o avere si atunci ce le mai pasa daca se stin de cuvant sau nu "alesii" nostri, important e ce e in farfurie ACUM.

Mergi la inceput