Experiente din toaletele lumii !

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tisina spune:

China. Beijing. Un restaurant "de fitze". Desi urasc sa merg la toaleta in alta parte decat acasa, sunt "fortata de imprejurari" sa caut toaleta. O gasesc: foarte cocheta, peretii imbracati in lambriuri din lemn natur lacuit, puteam sa jur ca si miroase a lemn de pin. Cabinele la fel de cochete, cu singura problema ca usile se opreau mai jos de jumatatea cadrului usii. Adica daca erai in picioare te vedeai de la slipi in sus, pe cand daca erai asezata puteai sa conversezi liber cu oricine era prin preajma, caci te vedeai de la piept in sus. Ma intreb cum o fi fost la toaleta barbatilor, care pentru treburi "mai usoare" stau in picioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deianira spune:

Si eu fana a toaletelor care se dezinfecteaza sau schimba folia de pe capac la fiecare utilizare . Din pacate, nu am vazut decat in Germania.

Good things happen to good people.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara spune:

Citat:
citat din mesajul lui Deianira

Si eu fana a toaletelor care se dezinfecteaza sau schimba folia de pe capac la fiecare utilizare . Din pacate, nu am vazut decat in Germania.

Deianira, toalete la care se schimba automat folia de pe capac, am vazut acum vreo.. trei ani si ceva la voi, la Timisoara. La Iulius Mall (parca asa se cheama)

Lara, mami de Ioana

www.piczo.com/Forsweetdiana?" target="_blank">Rugati-va pentru DIANA
-----------------------

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lara

Citat:
citat din mesajul lui Deianira

Deianira, toalete la care se schimba automat folia de pe capac, am vazut acum vreo.. trei ani si ceva la voi, la Timisoara. La Iulius Mall (parca asa se cheama)

Lara, mami de Ioana

www.piczo.com/Forsweetdiana?" target="_blank">Rugati-va pentru DIANA
-----------------------

Ori nu mai sunt, ori nu le-am vazut eu . Cu Iulius Mall am in schimb o alta experienta... am nimerit acum 2 ani intr-o baie mai laturalnica cu o prietena care nu prea stia romaneste. Eu m-am blocat in baie si impingeam de usa, ea tragea de ea (nu puteam sa o trimit sa ceara ajutor ca nu se descurca)... dupa vreo 10 minute au trecut pe acolo niste femei de servici care m-au "eliberat" .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Toalete automate sunt si pe aeroportul Barahas din Madrid. Ieri cand am trecut pe-acolo, copiii mei au fost foarte incantati. Evident ca a trebuit sa facem pp de cateva opi in cele 2 ore de "pauza" intre avioane. Ba chiar si robinetele de apa sunt automate si faza:
O tanti care se tot chinuia sa se spele si nu nimerea "butonul" il intraba - pe romaneste- pe fiul meu cel mare (5 ani jumate) cum sa faca, ca la ea e robinetul stricat... Matei, sfatos : punetima na aici, dedesubt si curge apa. E automat!
In schimb amandoi s-au speriat in toaleta din Airbus. E un sistem de aspiratie (diferenta de presiune) care face un zgomot cam urat, motiv pentru care, dupa prima experienta, au refuzat sa traga apa. Scoteam copilu' din cabina si intram la loc sa trag apa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

WC surpriza la o benzinarie pe o autostrada din Austria.
Ce s-a mai speriat fi-miu....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speed spune:

hmmm...interesant subiect... io pot sa zic ca decind a inceput fetita mea sa vorbeasca fiecare intrare la toaleta publica a fost o aventura ...ca pina si cei din drum afla ca am chiloti noi rosii si ce bine-mi sta cu ei sau ca de ce de data asta am facut numai treaba mica ...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui speed

hmmm...interesant subiect... io pot sa zic ca decind a inceput fetita mea sa vorbeasca fiecare intrare la toaleta publica a fost o aventura ...ca pina si cei din drum afla ca am chiloti noi rosii si ce bine-mi sta cu ei sau ca de ce de data asta am facut numai treaba mica ...

Cand am fost cu A. la mall vorbea suficient de tare incat toata lumea care ne vedea stia incotro ne indreptam asa in fuga, iar odata ajunsa in toaleta povestea cu voce tare fiecare pas facut .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

nu pot sa cred ca una din cele mai simpatice forumiste de pe DC, Tzuni- a cerut inchiderea contului!

http://www.floriinro.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cici spune:

Ei na? Imi pare tare rau!
Chiar o urmaream cu placere. Sper ca nu e din cauza ca ,a preferat sa pape o fripturica ,in ziua alegerilor?

Mergi la inceput