Palin versus Obama - a star is born (2)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Citat:
citat din mesajul lui blackpanterro

Citat:
citat din mesajul lui Ramona J

Hillary isi vede de interesele ei de partid, eu de ale mele. In fond nu stim noi ce face ea in "voting booth", nu?
Cred ca am explicat suficient motivele mele, nu e vorba de reclama ilegala - conmsidera acesta un avertismentm. N-ai vazut unde am zis ca e vorba de lipsa de bun simt a lui Obama? Zau asa, am obosit sa tot explic. Il prefer pe McCain si gata, imi pare rau ca ti-e atit de greu sa intelegi.

Nu inteleg pt ca pt mine nu e important sa aibe bun simt(latura personala) ca sa fie un conducator bun.
Poate sa fie cel mai nesimtit, cel mai cu aere si cel mai elitist daca e presedinte bun. Nu mai intereseaza deloc latura lui personala.
La fel nu mi-a pasat ca Clinton primea blowjobs la biroul oval. A fost un presedinte bun si s-a vazut in actiunile lui, partea personala ma lasa rece.
Ma intreb marii conducatori ai lumii antice care si-au condus popoarele catre maretie au fost politically correct?
Am devenit foarte sensibili la multe(mai ales in America).

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier

"You know your god is man-made when he hates all the same people you do."

Am zis ca nu-mi place individul, am explicat si de ce (ai vazut si filmuletele?) si tu tot insisti. Pai ce, tie iti place de toata lumea? I loathe him, intelegi? And you're not helping!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Eu personal am numai admiratie ptr Obama. E direct, n-are fite, recunoaste infringerile si cind partenerul are dreptate, nu vorbeste dulce si condescendent ca pentru timpiti, nu se teme de partener (McCain n-a putut odata sa-l priveasca in ochi in timpul debaterii si vorbea ca un cult leader mieros si soft), nu face concesii de dragul a doua voturi (intrerup campania ca sa rezolv economia, dar nu citesc nici planul si nici nu zic nimic si apoi de fapt n-o intrerup), si-a ales un partener cu care e comfortabil ( si pe care nu trebuie sa il tina de mina la interviuri ca sa nu mai zica buba mare) si are o viata plina de realizari de care oricine ar fi mindru. Dintre toti candidatii la presedentie din ultimii 20 de ani mi se pare ca are cel mai mult de oferit.
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrada

Eu personal am numai admiratie ptr Obama. E direct, n-are fite, recunoaste infringerile si cind partenerul are dreptate, nu vorbeste dulce si condescendent ca pentru timpiti, nu se teme de partener (McCain n-a putut odata sa-l priveasca in ochi in timpul debaterii si vorbea ca un cult leader mieros si soft), nu face concesii de dragul a doua voturi (intrerup campania ca sa rezolv economia, dar nu citesc nici planul si nici nu zic nimic si apoi de fapt n-o intrerup), si-a ales un partener cu care e comfortabil ( si pe care nu trebuie sa il tina de mina la interviuri ca sa nu mai zica buba mare) si are o viata plina de realizari de care oricine ar fi mindru. Dintre toti candidatii la presedentie din ultimii 20 de ani mi se pare ca are cel mai mult de oferit.
A

L’amore che move il sole e l’altre stelle.

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

I couldn't agree more!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Mi-a placut mai ales(desi McCain nu merita) cum spunea "Sen.McCain is right about..." .McCain spunea intr-una "what Sen. doesn't understand...". Se vede unde e liderul si unde e carcotasul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Mai fetelor,focoase mai sunteti,si bune la politica!(asta e un compliment,daaaa?)
Ia ziceti cind se gata toata treaba asta cu alegerile ca deja am intrat si eu in febra lor citindu-va!

Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas

www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Pozici
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Noutati
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Amira scolarita

Mergi la inceput

Hannen, mai vreo luna!
Andrada si Blackpanterro, bravo ca-l iubiti atita pe Obama. Eu nu stiu la ce va uitati voi de veniti cu atita admiratie, ca nu stiu ce emoticoane cu zimbete sa mai pun!!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ramona J

Oda iubitului conducator:
http://www.youtube.com/watch?v=TW9b0xr06qA&feature=related

What a nightmare!

Ca sa ma citez singura... Andrada, astia il admira pe Obama la fel de mult ca tine.
Yes we can! ('t)

Mergi la inceput

Si mavericu se autociteaza esti pe linia buna.
Cu Obama, sorry, you had to be there,
A

Mergi la inceput

Am inteles, te-a vrajit live. N-a zis cum face cu gruparile alea paramilitare? Ne da arme, sau ce? Ne aparam singuri? I guess we're all gonna cling to our guns!

Mergi la inceput

You're clinging to whatever anyway,
Gruparile astea exista deja in america (national guard) numa ca acu vrea sa le dea drepturi, bani, asigurari etc. I-ai vazut pe cei din Olanda? Au parul pina la umeri, isi pot alege culoarea de uniforma...etc, fun to watch,
A

Mergi la inceput