Palin versus Obama - a star is born (2)
Raspunsuri - Pagina 8
Ramona J spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui blackpanterro
Nu inteleg pt ca pt mine nu e important sa aibe bun simt(latura personala) ca sa fie un conducator bun. Poate sa fie cel mai nesimtit, cel mai cu aere si cel mai elitist daca e presedinte bun. Nu mai intereseaza deloc latura lui personala. La fel nu mi-a pasat ca Clinton primea blowjobs la biroul oval. A fost un presedinte bun si s-a vazut in actiunile lui, partea personala ma lasa rece. Ma intreb marii conducatori ai lumii antice care si-au condus popoarele catre maretie au fost politically correct? Am devenit foarte sensibili la multe(mai ales in America). Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005) A ticket to hell has never been funnier "You know your god is man-made when he hates all the same people you do." |
Am zis ca nu-mi place individul, am explicat si de ce (ai vazut si filmuletele?) si tu tot insisti. Pai ce, tie iti place de toata lumea? I loathe him, intelegi? And you're not helping!
Andrada spune:
Eu personal am numai admiratie ptr Obama. E direct, n-are fite, recunoaste infringerile si cind partenerul are dreptate, nu vorbeste dulce si condescendent ca pentru timpiti, nu se teme de partener (McCain n-a putut odata sa-l priveasca in ochi in timpul debaterii si vorbea ca un cult leader mieros si soft), nu face concesii de dragul a doua voturi (intrerup campania ca sa rezolv economia, dar nu citesc nici planul si nici nu zic nimic si apoi de fapt n-o intrerup), si-a ales un partener cu care e comfortabil ( si pe care nu trebuie sa il tina de mina la interviuri ca sa nu mai zica buba mare) si are o viata plina de realizari de care oricine ar fi mindru. Dintre toti candidatii la presedentie din ultimii 20 de ani mi se pare ca are cel mai mult de oferit.
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
blackpanterro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Andrada Eu personal am numai admiratie ptr Obama. E direct, n-are fite, recunoaste infringerile si cind partenerul are dreptate, nu vorbeste dulce si condescendent ca pentru timpiti, nu se teme de partener (McCain n-a putut odata sa-l priveasca in ochi in timpul debaterii si vorbea ca un cult leader mieros si soft), nu face concesii de dragul a doua voturi (intrerup campania ca sa rezolv economia, dar nu citesc nici planul si nici nu zic nimic si apoi de fapt n-o intrerup), si-a ales un partener cu care e comfortabil ( si pe care nu trebuie sa il tina de mina la interviuri ca sa nu mai zica buba mare) si are o viata plina de realizari de care oricine ar fi mindru. Dintre toti candidatii la presedentie din ultimii 20 de ani mi se pare ca are cel mai mult de oferit. A L’amore che move il sole e l’altre stelle. www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu |
I couldn't agree more!
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier
"You know your god is man-made when he hates all the same people you do."
blackpanterro spune:
Mi-a placut mai ales(desi McCain nu merita) cum spunea "Sen.McCain is right about..." .McCain spunea intr-una "what Sen. doesn't understand...". Se vede unde e liderul si unde e carcotasul.
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier
"You know your god is man-made when he hates all the same people you do."
hannen spune:
Mai fetelor,focoase mai sunteti,si bune la politica!(asta e un compliment,daaaa?)
Ia ziceti cind se gata toata treaba asta cu alegerile ca deja am intrat si eu in febra lor citindu-va!
Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Pozici
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Noutati
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Amira scolarita
Ramona J spune:
Hannen, mai vreo luna!
Andrada si Blackpanterro, bravo ca-l iubiti atita pe Obama. Eu nu stiu la ce va uitati voi de veniti cu atita admiratie, ca nu stiu ce emoticoane cu zimbete sa mai pun!!!!
Ramona J spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ramona J Oda iubitului conducator: http://www.youtube.com/watch?v=TW9b0xr06qA&feature=related What a nightmare! |
Ca sa ma citez singura... Andrada, astia il admira pe Obama la fel de mult ca tine.
Yes we can! ('t)
Andrada spune:
Si mavericu se autociteaza esti pe linia buna.
Cu Obama, sorry, you had to be there,
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
Ramona J spune:
Am inteles, te-a vrajit live. N-a zis cum face cu gruparile alea paramilitare? Ne da arme, sau ce? Ne aparam singuri? I guess we're all gonna cling to our guns!
Andrada spune:
You're clinging to whatever anyway,
Gruparile astea exista deja in america (national guard) numa ca acu vrea sa le dea drepturi, bani, asigurari etc. I-ai vazut pe cei din Olanda? Au parul pina la umeri, isi pot alege culoarea de uniforma...etc, fun to watch,
A