Palin versus Obama - a star is born (2)
Raspunsuri - Pagina 38
adriuta spune:
monabella ar spune orice McCain acum ca sa castige... dar asta nu pot sa cred pentru nimic in lume...asta chiar ca a fost tare de tot.
Asa creste mare puiul
www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!
Andrada spune:
Ii spune cineva lui McCain ca fiul lui Palin are Down Syndrome nu autism? Daca tot l-a folosit de 5 ori poate ar fi trebuit sa ii stie si conditia.Idiot!!!!!!!
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
blackpanterro spune:
Am ajuns la concluzia ca McCain ar vinde-o si pe nevasta-sa ca sa castige presedentia.
Cica "let's cut taxes, not spread the wealth around!", doamne fereste sa ii ajute aia bogati pe aia saraci...
Si acum McCain e ok cu nuclear energy, wind & solar power? Moama ce schimbare brusca!Si acum poate si sa "balance the budget" in 4 ANI!! Yoohoo!! Ce mai, wonder man!
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier
"You know your god is man-made when he hates all the same people you do."
blackpanterro spune:
Hahahaha, Sarah Palin "a role model for women"! LOOOL, not for this woman!
blackpanterro spune:
Ptiu ce il ataca pe Biden cu Iraq-ul la intrebarea de ce crezi ca VP-ul tau ar fi mai bun ca celalat la conducerea tarii!
Cica Iraq-ul e o tara unita de irak-ieni!! LOOOL .
McCain nu stie ca sunt ziduri intre shiia si sunny in Baghdad si daca esti sunny in shiia territory mai mult ca sigur esti un om mort? United Iraqis my a**.
Obama trebuia sa spuna ce crede despre Palin, sunt dezamagita ca a numit-o capabila cand clar nu e!
monabella spune:
Ramona J si eu am tinut cu Mme Clinton. Cu toate acestea acum tin cu Obama pt. ca am convingeri democrate si in general votez cu reprezentantul democrat fie el cine o fi. Apoi Mme Clinton insasi a incurajat lumea care a tinut cu ea sa voteze pt. Obama. Un alt fel de a gindi este: ok dcaa Obama a fost suficient de puternic sa o invinga pe Hillary cred ca va face fata cu brio tuturor problemelor pe care lumea le are.
Este unul din lucrurile care nu mi-a placut la McCain: convingelrile lui intime ii spun ca are mai multe afinitati cu doctrina democrata si cu toate acestea ramine la republicani si il linge pe Bush si ii aproba politica numai din cauza prospectului de a candida la presedintie? Trebuie sa fii un suflet mic si egoist sa faci asta. De asta a spus el aseara la dezbateri ca "el nu e Bush" dar nici prea departe de trunchi nu sare. Se tot lega de expresia lui Obama "spread the wealth around". Pentru americani asta e ca si cum ai pune sare pe rana. Ca si cum guvernul democrat le-ar baga mina in buzunar le-ar lua din averi si le-ar da negrilor someri sau mamelor singura care in felul acesta nu au nici un incentive sa munceasca.
Asta a fost de fapt replica prietenilor mei in virsta care au pierdut case si mosii cind au venit comunistii. Pozitia lor acum este "nu dau nimic guvernului dar nici nu cer nimic de la el".
McCain a fost arogant si l-a atacat pe Obama cu orice prilej, uneori chiar ne-raspunzind la itrebare. mi-a placut cum Obama a fost mai presus de mizeriile din campanii si de atacurile la adresa lui raspunzind clar si foarte calm care sint prioritatile. madam Clinton ar fi fost la fel de buna. In defintiv reprezinta aceeasi doctrina si asta e ce conteaza. Sper din tot sufletul sa iasa Obama.
Ramona J spune:
Monabella, Clinton a pierdut pentru ca DNC si presa au fost de partea lui Obama. Au facut-o inclusiv rasista, ceea ce clar nu este.
Asa cum McCain sta la republicani, sta si ea cu democratii si l-a luat in brate pe Obama.
O priveste, eu hotarasc in numele meu.
Intimplator si sotul meu are un mic business si sint de acord cu felul in care a expus McCain problema taxelor aseara. E ridicol sa spui ca McCain baga bani in buzunarul lui Exxon. Obama descurajeaza initiativa privata cu masurile lui.
Daca vroiam in Europa m-as fi mutat acolo. America nu e perfecta, dar eu admir spiritul de independenta al americanului de rind.
Vreau protectie sociala cit sa nu ajung pe drumuri daca ma imbolnavesc, sa nu afecteze chestia asta toata familia. Sint niste chestii pe care le-as schimba, dar ai vazut si tu cum a spus Obama ca guvernul trebuie sa investeasca in toate cele.
Eu cred in initiativa privata si asta trebuie incurajata, nu taxata in plus. Sint cu Joe the plumber!
Nu-mi vine sa cred cind se vorbeste ca unii sint prea bogati! In ce tara traim?
Cind Hillary si Bill au facut publice veniturile, s-a discutat atita despre averea lor de zici ca au spart vreo banca, nu alta!
Candidatul meu ideal ar fi intre Obama si McCain. Hillary a fost potrivita pentru mine. Obama e mult prea la stinga. McCain e mai la centru fata de ceilalti republicani.
Zici ca McCain minte. Pai la fel face si Obama, ca nu sint bani pentru ideile lui. Acum trebuie sa stringem cureaua si la asta se pricepe mai bine McCain.
Dincolo de ce spun unii si altii, cind ma uit la ei eu asta vad: unul care are idei bune, dar n-are bani. Altul care intelege ca trebuie sa "balance the budget" inainte de toate.
Ramona J spune:
Mi se pare buna ideea lui Obama cu bani pentru educatie cu "civil service" la schimb.
De ce nu se face acelasi lucru cu cei care primesc ajutor social? In loc sa stea acasa cu anii, sa toarne la copii si sa primeasca bani pentru mincare si chirie, mai bine li s-ar cere sa contribuie si ei intr-un fel, citeva ore pe zi acolo.
De ce unii sa primeasca "free rides"?
analuz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ramona J Mi se pare buna ideea lui Obama cu bani pentru educatie cu "civil service" la schimb. De ce nu se face acelasi lucru cu cei care primesc ajutor social? In loc sa stea acasa cu anii, sa toarne la copii si sa primeasca bani pentru mincare si chirie, mai bine li s-ar cere sa contribuie si ei intr-un fel, citeva ore pe zi acolo. De ce unii sa primeasca "free rides"? Lume multa, oameni putini |
Ce te faci cu cei care sunt mame singure, au doi copii, deja lucreaza, poate doua slujbe, nu au asigurare medicala, etc. Nu neg, poate multi dintre ei sunt "losers" asa cum ii descrii... dar cred ca ai o vedere prea restransa legat de cine este "on welfare".
Un articol foarte interesant legat de cum functioneaza sistemul (sau cum nu functioneaza): http://content.ksg.harvard.edu/blog/jeff_frankels_weblog/2008/02/08/8/
Munca este deja incurajata prin programe gen EITC. Sistemul de welfare a fost deja reformat de Clinton (multe state au mai schimbat din reguli), de exemplu acum nu poti primi ajutor decat pentru 5 ani, iar sumele sunt de multe ori derizorii. Asigurare de somaj nu se primeste decat pentru 39 de saptamani, nu stiu de ce ti pare ca sistemul ii avantajeaza pe cei "lenesi".
crisspoliss spune:
Eu una am fost complet dezamagita de amandoi. Pai nici unul nu are idei bune si planuri serioase referitor la cum sa scoata tara din impas. Intrebarile au fost cam aiurea, i-a lasat sa vorbeasca cam pe langa subiect...e atat de greu sa intelegi ce vrea fiecare sa faca, deoarece ei insisi nu sunt siguri. Pai in conditile astea eu cu cine votez? Din doi mai rai il aleg pe cel mai putin rau...adica Obama.
Crisss 25+