Palin versus Obama - a star is born (2)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramona J

Citat:
citat din mesajul lui Andrada

Citat:
citat din mesajul lui Aprilie
Nu poti compara faptele si eroismul lui McCain

Tu de razboiul asta vorbesti?
http://en.wikipedia.org/wiki/Phan_Th%E1%BB%8B_Kim_Ph%C3%BAc
Eu nici nu l-as mentiona. Am omorit 5 milioane de vietnamezi fara nici un scop, am pierdut si razboiul in final si noi inca ne mai mindrim cu eroii? 1 in 5 vietnamezi inca sint invalizi in urma razboiului. America n-a mai cistigat un razboi de la WW2 si ne incapatinam sa credem ca sintem super-putere,
A

L’amore che move il sole e l’altre stelle.

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Anamaria, despre asta vorbeam. Trebuia sa pun quotes de la inceput.
Eu zic ca lovitura sub centura a dat-o Andrada.
Consider ca soldatii din Vietnam sau din Irak tot eroi sint.

Lume multa, oameni putini

Eroismul nu se masoara doar in faptul ca ai o baioneta in mina. Eu am o mare problema cu exagerarea asta de "eroi"...in toate ziarele oricine a salvat o pisica, devine erou peste noapte!.

Caro a explicat destul de bine mai sus.

Tactica republicana este ca orice aducere aminte despre cit de nedrept e razboiul, sa pui in cap veteranii...e ieftin. Ca sa nu mai spun ca ieftineste sacrificul celor care nu au avut puterea de decizie (vezi cite stoplossuri sint deja...cei care nu mai vor sa se reintoarca/re-enlist, si-i forteaza)...

Anamaria

"With sufficient thrust, pigs fly."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Citat:

Consider ca soldatii din Vietnam sau din Irak tot eroi sint.

De ce?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspoliss spune:

America n-a mai cistigat un razboi de la WW2 si ne incapatinam sa credem ca sintem super-putere,
A

L’amore che move il sole e l’altre stelle.

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
[/quote]
Adevarul e ca America nici macar n-a castigat WW2,ci Rusia e cea care a castigat razboiul.Dar cum Rusia e dusmanul cel mare si tare, bineinteles ca pe aici mai uita lumea din istorie( nu ma refer la tine A, ci la americani in general)Deci ai dreptate, americanii n-au castigat nici un razboi pana acum( in afara de ala de independenta). Eu consider ca sunt eroi nu atunci cand lupta ca nebunii in tara altora, ci aparandu-si patria.Dar bineinteles, totul e subiectiv.

Crisss 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Wow, Andrada! Eroi c-au salvat o pisica?
Caro n-a explicat bine deloc. Asa cum gindim despre soldatii romani ca sint eroi (desi au luptat si cu Hitler, si impotriva lui - de exemplu), tot asa gindeste si poporul american despre soldatii lor.
Merg acolo si-si fac treaba. Spune-le parintilor ca pustii lor nu sint eroi.

Mergi la inceput

Ramona, nu Andrada a facut comparatia cu pisica, ci eu...

Si confunzi valorile...dar inteleg, pentru cu nu ai fost niciodata in armata.

Tu de ce esti mindra de soldatii americani? Pentru ca fac un lucru bun cu care esti de acord?

Eu inteleg sa nu ii denigram, pentru ca majoritatea NU VOR SA FIE ACOLO dar nu au de ales acum. Daca intrebi, pe cei mai multi ai sa vezi cruda realitate ca nu le da drumul sa plece asa...si rata de re-enlistment voluntar (fara sa socotesti stoploss) este incredibil de mica.

Si dupa ce servesc in armata (si ne falim cu ei, si sforaim discursuri patriotice pline de patos), politicieni ca McCain, le taie drepturile...asta da politica!!!!

Anamaria

Mergi la inceput

Anamaria, tu ai fost in armata?

Eu cred ca am un sistem al valorilor destul de bine pus la punct.
Nu trebuie sa fiu de acord cu razboiul (nu sint si nu am fost niciodata) ca sa ii consider eroi pe soldati. Asa si Irakienii ii considera eroi pe ai lor. Si sint.

Mergi la inceput

Citat:

Anamaria, tu ai fost in armata?

Eu cred ca am un sistem al valorilor destul de bine pus la punct.
Nu trebuie sa fiu de acord cu razboiul (nu sint si nu am fost niciodata) ca sa ii consider eroi pe soldati. Asa si Irakienii ii considera eroi pe ai lor. Si sint.

Lume multa, oameni putini

Am spus mai sus ca ma trag din familie de ofiteri...asa ca stiu ce inseamna telefonul de noapte, si apoi liniste...si anxietate. Lucru care nu mi-l doresc niciodata pentru baietii mei (si nurori)

Si nu ai raspuns de fapt la postarea mea...doar ai tras un discurs patriotic...mai bine intreaba de ce McCain e impotriva veteranilor...si de ce veteranii nu-l prea inghit...

Anamaria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aprilie spune:

Citat:
citat din mesajul lui ocebine

Si confunzi valorile...dar inteleg, pentru cu nu ai fost niciodata in armata.
[red[/red]

Adica cine n-a fost in armata "confunda valorile" ?
Adica in afara de panterra (prin sotz) toti restul sintem confuzi ?
Aiaiai

caro : "intra in calcul ciclicitatea demonstrata deja in ceea ce priveste up-down in economie". Corect !
Binenteles,dar fara 9/11 down-ul nu avea o asa anvergura,fara indoiala.

Mergi la inceput

Anamaria, si sotul meu a facut armata. Eu nu vad legatura.

Veteranii il inghit bine-mersi pe McCain, imi amintesc ca datorita lor a cistigat primaries in SC.
Kerry (alt erou - sau nu?!) a avut si el aceleasi probleme - unii veterani il laudau, altii erau impotriva lui. Arata-mi un grup de oameni care sint 100% de acord.

My point la subiectul asta e ca nu-mi place Obama (deloc, si am tot explicat motivele), McCain mi se pare OK, e "lesser of two evils".
Zic si eu ca e nevoie de un third party candidate.
Aseara am vazut pe C-SPAN o dezbatere gen town hall meeting intre Bush Sr., Clinton si Ross Perot. E interesant sa le revezi dupa atitia ani. Ross Perot s-a priceput cel mai bine, totusi nu l-a bagat nimeni in seama.

Mergi la inceput

Urasc teribil de mult propaganda pe spinarea soldatilor...e incredibil de ieftin sa te folosesti de ei, sa cauzezi rau peste rau si apoi sa-i arunci la gunoi...josnic. Alte cuvinte mai frumoase nu am.

McCain a votat in maniera consistenta IMPOTRIVA veteranilor de razboi. Mai clar de atit nu se poate.

The Disabled Veterans of America gives him a 20 percent rating, compared with an 80 percent rating for Sen. Obama. The Iraq and Afghanistan Veterans for America gives Sen. McCain a D and Sen. Obama a B+. The Vietnam Veterans of America say Sen. McCain has voted against them on 15 issues.

One of the most vocal and fastest-growing veterans groups to oppose the McCain campaign is VoteVets.org. Formed in 2006, the organization claims a membership of roughly 100,000, with a political action committee devoted to electing congressional candidates who oppose the handling of the Iraq war.

Anamaria

Mergi la inceput