Palin versus Obama - a star is born (2)
Raspunsuri - Pagina 24
Andrada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ramona J Jimmy Carter a fost tot democrat, un dezastru pentru America. Bill Clinton - not so bad! Eu votez mai degraba omul decit partidul. |
http://en.wikipedia.org/wiki/National_debt_by_U.S._presidential_terms
istoria zice altfel. Bazele caderii libere de astazi sint puse de la Reagan Administration. Cadere economica majora in America nu intervine decit in timpul republicanilor. Micile ondulari pe grafic sint OK si asta inseamna sa minuiesti o economie. Cind vin republicanii, nu le mai ajung axele...
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
Ramona J spune:
citat din mesajul lui blackpanterro Ramona tu tot ii dai cu Obama a ajuns la Harvard din cauza ca e black, acum din cauza ca e preten cu tipul ala, din cauza vremii... Chiar crezi ca si daca l-ar fi primit aia din toate cauzele astea l-ar fi tinut inauntru din aceleasi motive??? Harvard nu e o institutie de ciuri-buri. O fi avand ei motivele lor pt a admite anumite persoane dar clar nu trebuie sa ii si tina inauntru daca nu tin pasul. Si mai mult, nici un ciuri-buri nu ar termina Magna Cume Laudae la Harvard, aia se da pe bune. Daca s-ar fi dat pe pile si cunostinte atunci si Bush ar fi terminat Cume Laudae in loc sa fie D student. Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005) A ticket to hell has never been funnier "You know your god is man-made when he hates all the same people you do." |
Ma confunzi, nu eu am zis c-a ajuns la Harvard din cauza ca-i black. Anyway, daca nu se intra pe pile cum a ajuns Bush acolo?
Ramona J spune:
Andrada, I have no doubt ca overall democratii sint mai buni decit republicanii. Dar cum nu toti republicanii sint la fel, asa difera si democratii. Problema mea e cu Obama si proptelele lui din DNC, care s-au temut ca vine Hillary si le taie macaroana, asa ca au facut tot ce le-a stat in putinta sa scape de ea.
blackpanterro spune:
Ramona tu il compari pe Bush cu taticul Bush cu Obama cu tatal inexistent? Crezi ca oricare din prietenii lui au fost la fel de influenti(sau macar aproape?) ca Bush batranu'?Eu ma indoiesc.
Obama a intrat acolo fair and square, nu stiu de ce lumea nu poate crede ca el e in stare de Columbia si Harvard...
Mie imi vine sa rad cand ma gandesc ca Bush a mers la Yale...daca nu era tatucu' merea Bush la oi.La fel si McCain.
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier
"You know your god is man-made when he hates all the same people you do."
Ramona J spune:
N-ai inteles nimic Blackpanterro. Ai vazut cine-i Al-Mansoor asta? Ca eu n-am zis ca Obama-i prost.
lai spune:
citat din mesajul lui Andrada istoria zice altfel. Bazele caderii libere de astazi sint puse de la Reagan Administration. |
Amen. Si nu si-au tinut reaganomics numa' pentru ei, ci au mai impus si altora, mai la sud asa, sa se bucure si ei.
Ma duc sa-mi anunt prietena proaspat maritata cu sot cunoscut la cursul de limba rusa ca-i in pericol de a plamadi mici viitori teroristi Si poate-l conving pe barbat'miu sa-mi dea si mie niscai meditatii, ca de cand tot il rog si el, nimic, isi tine cunostintele extremiste pentru sine
Lai
Ramona J spune:
Lai, numai de la tine nu ma asteptam la lovitura sub centura.
Sa fim seriosi, citi americani studiau lb. rusa in anii '60? Treci cu vederea toate legaturile lui Obama despre care am spus.
Ai trunchiat tot ce am scris. Whatever!
Spuneti voi ce vreti despre Reagan, eu il apreciez pentru politica externa.
blackpanterro spune:
citat din mesajul lui Ramona J N-ai inteles nimic Blackpanterro. Ai vazut cine-i Al-Mansoor asta? Ca eu n-am zis ca Obama-i prost. Lume multa, oameni putini |
Pai eu sunt mai inceata, nu asa ai spus?. Treaba cu tipul asta...ti-am mai zis eu, e ca si aia cu Bush si bin Ladenii. Ei se pupau in bot in timp ce baiatul lor omora 3000 de Americani.
Ramona J spune:
OK, deci si Obama se poate pupa bot in bot cu individul asta.
Nu vad ce imi tot arunci chestiile cu Bush, asta e standardul dupa care il masuram pe Obama? Ca eu nu l-am votat pe Bush!
Legat de Reaganomics, in anii aia toata lumea a dus-o mai bine decit in vremea lui Jimmy Carter.
Dupa Cato Institute venitul pe cap de familie a crescut cu $4,000 (zero inaintea lui).
Inflatia si unemployment au scazut mai mult decit inainte sau dupa presedintia lui.
Una peste alta a fost clar un improvement de la Jimmy Carter.
I'll take Reagan oricind in locul lui Bush (tatal si fiul).
blackpanterro spune:
Iti tot pun ca poate iti dai seama de dublul standard!
E ok ca republicanii sa fie prieteni la catarama cu teroristii, dar cand vine un democrat cu niste legaturi mai ciudate se rupe cerul.
Republicanii sunt la fel in toate domeniile! Au high moral values dar mai tot timpul se isca scandaluri sexuale si personale, sunt fiscal conservative si totusi au bagat tara in datorii cu un razboi care nu se mai termina.