Palin versus Obama - a star is born (2)
Partea 1:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=126135
Raspunsuri
Oana C spune:
Haideti ca m-am suparat si in loc sa impachetez scriu aici.
Unul din numeroasele noastre motive pentru care nu votam cu Obama (ca m-ati luat cu ce fel de oameni sintem)!
Din (ne)fericire, facem parte din clasa de "rich people" in categoria domnului de mai sus ($250k). Asa ca, in viziunea lui, trebuie sa muncim noi, sa ne taxeze cit se poate, ca sa egaleze la buget ceea ce nu plateste south side of the city.
Sotul meu a muncit mult sa ajunga aici, nu l-au trimis bunicii la scoala si nici minoritate nu este, ca sa-l primeasca astia gratuit la Harvard. A facut singur 2 facultati, 2 masterate, iar acum isi plateste singur ce a cheltuit cu scoala. Este unul din cei mai experimentati din State si din lume in domeniul lui. Si astea prin MUNCA si STUDII, nu prin batutul mingii in fata casei cu amicii sau prin statul la trotuar in miezul zilei (dupa cum se vede usor in multe "south"-uri ale oraselor si care cu indirjire il sustin pe Obama si el pe ei).
Serviciul lui implica foarte multe sacrificii, incluzind saptamini la rind in care nu este acasa, pentru ca este la sediul companiilor sa le fixeze problemele.
Acum 2 zile, Eva chiar i-a spus, foarte trista, "I miss, you, daddy, when you are at work in Chicago" (pentru ca a avut 3 saptamini la rind in Chicago). Si urmeaza 6 saptamini in Boston si iar 6 saptamini in Maryland.
Asta este meseria pe care si-a ales-o, astea sint sacrificiile. Dar sa nu vina unul la mine sa imi spuna ca daca faci peste $250k pe an esti bogat si ca atare ar trebui sa le dai saracilor, alora care stau claie peste gramada in miezul zilei si nu fac nimic, care doar bat mingea pe strada, care fura si se impusca toata ziua si care pling mereu ca sint dezavantajati. Cum a muncit, studiat si luptat sotul meu pentru a ajunge aici, poate face oricine, daca il duce capul.
Ce scuza desteapta are Obama ca sa ii taxeze mai mult pe "bogati" si aproape deloc pe "saraci"????
Si ca veni vorba de ce fel de oameni sint in anturajul sotului, sa iti spun: directori de IT, de marketing, oameni care lucreaza si care vor mai bine pentru familiile lor prin munca proprie si nu prin cersit de la ai "bogati".
Da, am votat pentru Clinton, pentru ca nu ne place Obama! Nu ne place nici de McCain sau Palin in totalitate, dar dintre 2 rauri, incercam sa il eliminam pe cel mai dezavantajos noua, adica Obama!
Andrada spune:
Nu ca zic, dar ...ti-am zis io pantero??!! Is tare la profiling.
OanaC ar fi asa cuuuuute povestea cu taticul plecat care munceste din greu daca nu s-ar incheia cu mama lor de saraci jegosi imputiti "zip it" "la munca!!" huideo!!!. Stii ca si la >$250 orice american e doar un serious ilness away from bancrupcy, right? Si ca 80% din falimentele in america se datoreaza platilor medicale. Nu toti saracii sint lenesi, unii n-au bafta (ca sa zic asa).
A
PS Eu sint de acord sa dau taxa in plus.
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
Andrada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Oana C Ce scuza desteapta are Obama ca sa ii taxeze mai mult pe "bogati" si aproape deloc pe "saraci"???? |
Aceeasi scuza pe care o are si Bush sa ii taxeze mai mult cum deja o face, pe el de ce nu te superi?
Cum in constitutia americana nu exista nici o referire la sanatate, educatie, asigurari sociale, cultura, lucrurile respective nu sint garantate si nu exista o organizatie guvernamentala cu fonduri fixe. (Prin constitutie ai dreptul la fericire garantat dar e ca si cum mi-ar garanta dreptul la dialectica). De aceea statul contribuie cam cu 10% la respectivele (la sanatate la care contribuie si mai putin). Cum America tinde sa devina cea mai inculta, mai putin educata si mai bolnava tara vestica, Obama spune ca trebuie sa facem ceva ptr miine. Cum miine foarte departe nu exista ptr McCain, iar Palin are a huge struggle sa inteleaga ce se intimpla cu astazi...
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
blackpanterro spune:
Pumba, ce realizari a avut Bush de a devenit presedinte? Zi-mi macar 5 lucrui pozitive in viata de dinainte de presedentie.(faptul ca a avut copii nu se pune
McCain se caca pe el cu lipsa lui Obama de experienta si el alege ca running mate pe una mai tanara ca Obama, extrem de lipsita de experienta(2 ani ca si guvernator la un stat de 300 mii de oameni), care habar nu are despre economia US, habar nu are de politica/relatii externe. Unde e experienta pe care o cere cu atata tarie?Daca da coltu'...
Cuscra, ce sa zic, congrats ca sunteti in categoria 250k dar gresesti cand spui ca aia saraci nu muncesc.
Mi se pare corect sa platesti taxe raportat la cat castigi. Nu se poate ca cei ce castiga de la 250k in sus sa primeasca tax cut sau sa plateasca taxe ca cei care castiga 20k(din clasa asta fac parte o gramada), pur si simplu nu e corect.E la fel peste tot in lume.
Daca tax break-ul lui McCain ajunge "in effect" o sa ii coste pe Americani $3 trilioane sprijiniti cu bani imprumutati.Deci iti va merge tie bine dar nu si Evei "in long run".
Uite aici Alan Greenspan spune ca tara nu isi poate permite tax cuts a lui McCain
http://ap.google.com/article/ALeqM5iE2JCSH5p9r2GBkQWS9TWAMzmuvQD9361PJO0
Edit ca sa adaug ca daca se tot imprumuta in ritmul asta US va plati mai multi bani in interest decat plateste la health care and education la un loc. Tarile din lumea a 3-a au aceeasi problema si asta e motivul pt care nu pot iesi din lumea a 3-a.Platesc mai mult interest la banii imprumutati decat platesc pt tara lor.La asta se referea campania "Drop the debt!" .
Nu se poate sa va ganditi numai la prezent, viitorul e mult mai important pt ca copiii nostri sunt in el. Si Obama are si el interese pt ca viitorul sa fie ok, pt ca are si el 2 fetite inca mici care vor trai in acel viitor.
McCain nu are nimic de pierdut, il doare exact in cot daca se duce US pe rapa, e batran, e bogat daca US se duce dracu' se urca pe yaht si se muta in sudul Frantei...
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier
"You know your god is man-made when he hates all the same people you do."
Ramona J spune:
Andrada, McCain stringe cureaua, ca planurile lui Obama sint irealizabile acum cind pica banci si toate alea.
Dupa aia vine Hillary, ne da asigurari si ce acadele mai vrem noi.
pumba spune:
nu trebuie sa ai $250, sa votezi cu republicani. faliti care si-au luat case mari si frumoase,masini "tari" si acum nu pot plati si asteapta moaca. ca doar tot poporu trebuia sa aiba case mari, nu? nu asta a fost politica de prin anii 1996?
blackpanterro spune:
Da, strange cureaua la education, health...sti tu alea cele mai "putin" importante.Nici un cuvant al lui McCain,in debate, nu s-a referit la aceste "mici" detalii.
ocebine spune:
citat din mesajul lui pumba nu trebuie sa ai $250, sa votezi cu republicani. faliti care si-au luat case mari si frumoase,masini "tari" si acum nu pot plati si asteapta moaca. ca doar tot poporu trebuia sa aiba case mari, nu? nu asta a fost politica de prin anii 1996? |
Rescue Bill propusa inaintea Congresului nu scapa pe nimeni de foreclosures....
Anamaria
"With sufficient thrust, pigs fly."
Ramona J spune:
citat din mesajul lui blackpanterro Da, strange cureaua la education, health...sti tu alea cele mai "putin" importante.Nici un cuvant al lui McCain,in debate, nu s-a referit la aceste "mici" detalii. Uita-te si tu la news si spune-mi daca sint realiste planurile astea. Ca si eu le vreau pe toate! Sint simple promisiuni electorale. Nu vezi in ce rahat e economia? Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005) A ticket to hell has never been funnier "You know your god is man-made when he hates all the same people you do." |
blackpanterro spune:
Ce parere aveti despre planul de health care, complet imbecil din punctul meu de vedere, cu care McCain iasa la inaintare?
Plan in care angajatorul pierde acele tax breaks pt ca plateste health care pt angajati si prin care acesta(angajatorul) va trebui sa plateasca taxe pt politele de asigurari medicale ce le ofera.
Cati angajatori isi vor permite asta? Si ce se va alege de cei ce nu vor mai primi health care de la angajator? McCain spunea cu zambetul pe fata ca vor decide singuri ce polita isi cumpara(fara sa pomeneasca ca aventura asta ar putea costa o gramada de bani).Si acum costa o gramada de bani sa fi "on your own".
NU vi se pare ca umbla sa umple buzunarele celor de la companiile de asigurari?