SUPERDIETA ***28***
Raspunsuri - Pagina 15
bretonica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui april16 Tzop si eu p-aici prin preajma! Ma apuc sa fac update la lista ca azi n-am avut timp si va anunt cand e gata, sa aruncati o privire. Bretonelule, esti trist? Haidi maaaaaaaaaa, unde-i optimismul? De-aia io nu ma cantaresc zilnic, slabesc greeeu-de tot! Aprilwww.flickr.com/photos/mikipreda/page2" target="_blank"> |
....un pic trista...un pic..un pic...dar nu de la greutate...am alte motive..am facut un control si nu mi-a iesit prea bine...deaia...
......
Lupta cu kg
Brigit spune:
Breto, hai ca nu poate fi asa de grav. Stiu eu sigur ca ai trecut prin multe alte rele si le-ai depasit cu bine! Ce ti-au zis de te-au pus pe ganduri?
Aprilwww.flickr.com/photos/mikipreda/page2" target="_blank">
bretonica spune:
...hai ca e mai bine sa nu ma gindesc...dar oricum nu este de bine...dar se poate trata...in timp lungutz...dar se trateaza....OPTIMISM NU?
...APRILUS
Lupta cu kg
bretonica spune:
....SI BANCU DE SEARA
Sfantul Petru este la poarta raiului cu un nebun homosexual. Sfantului ii pica cheile. Se apleaca sa le ia iar homosexualul ii pune mana pe fund.
-Nu se poate te duci in Iad ! spune Sf.Petru.
-Nu se poate, va rog mai dati-mi o sansa!
A doua oara se intampla la fel, si a treia oara.
In sfarsit il duce in Iad. Peste o saptamana Dumnezeu ii spune lui Sf. Petru:
-Du-te in Iad si vezi ce se intampla de e asa de frig!
Sf. Petru ajunge in Iad unde era gheata cum nu a fost niciodata. Il intreaba pe Dracu:
-De ce nu aprindeti focul ca ii este frig Stapanului?
-Apleaca-te tu sa-l aprinzi!
Lupta cu kg
bretonica spune:
...SI CRED CA VA ERA DOR SI DE UN PIC DE MUZICA(cum cint eu nu cinta nimeni)....
Lupta cu kg
queenye spune:
buna dimineata
bretonica, multa multa sanatate
la mine azi vesti putin mai bune, a inceput cantarul sa o ia incet incet sub 60....nici eu nu am cantar electronic si m-ati pus pe ganduri referitor la cantar, dar sincer nu am de gand sa-l schimb, mi-e frica sa-mi iau unul nou sa nu cumva sa arate mai mult. oricum am renuntat la ulei, atat foloseam din exceptionale si sper sa am iar rezultate.
inca o data multa sanatate bretonica
vias spune:
..Bretonica multa sanatate!!
...la mine azi arata 74kg (acum...mancata)...dar sa vedem...sper sa-mi fie bine pentru ca azi-noapte am varsat toata noaptea...si nu stiu de ce...asa ca azi am trecut la exceptionale...si am bagat 2 oua fierte..mici...dar mici nu gluma!!
Lupta cu kg
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
MissJJ spune:
Buna fetele!
revin si eu dupa putina lipsa ca nu prea am fost in apele mele avem ceva pb de cand cu criza asta financiara din uk.
Na is aici incerc sa ma tin pe baricade merge bine nici nu imi e tare foame numai ca nici la mine nu misca acul ala de la cantar prea mult a doua zi de dieta arata -600 de grame si acuma arata numai -100. E din ala digital de masoara si apa si grasimea din corp si etc. Well nu vreau sa scad super rapid si pe urma sa pun mult la loc, dar eu simt pe mine ca usor usor se misca lucrurile, bag apa bag fructe legume cat pot si fingers crossed incet incet o sa scada si kg. Bine dupa copil e si nine months on nine months off deci nu e graba. Dupa ce am nascuto pe Ari in august anul urm in arpilie aveam 60 de kg daca ajung si acuma la 60 in primvara as fi f f multumita. DEci incet de sigur.
Folosesc si centura si tare bine e deja simt muschiuletii ca is munciti. Mai ramane sa mai bag sport da nu stiu daca mai merg la sala ca nu prea am timp si e in Londra si e tarziu cand merg eu tre sa merg cu trenul si etc si ajung tarziu acasa si e cam greu creca renunt la sala si fac acasa cat pot si in weekend sa ma tin de alergat prin cartier si mers mult la plimbare cu fetele mele scumpe.
Tre sa fug la printese ma solicita revin mai pe seara sper.
Oricum weekendul asta nu stiu cat am sa fiu pe net ca duminica devin mai batrana cu un an si avem musafiri deci maine is in bucatarie la gatit si pregatiri deci am sa mai calc si pe delaturi duminica da sper nu prea mult.
Pupici si spor la dat jos kg.
de Ari si Ami
Lupta cu kg
doroti_5 spune:
Buna fetelor.
Dupa cum v-am promis intru cind am noutati, deci:
Aveam 4saptamini, si nici vorba de dieta ca ne bate tati.
Nu prea era preconizat, dar asteptam cu mare drag.
Va si va doresc cit mai putine kg.
doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216787816/" target="_blank"> 6, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216565845/" target="_blank"> 7, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157601403631242/" target="_blank"> 8, www.flickr.com/photos/7297231@N05/1113189888/in/set-72157601434403497/" target="_blank"> 9, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157602687181824/?photo_deleted=1740457215" target="_blank"> 10
www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216690237/" target="_blank"> AM 1 AN
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena
Brigit spune:
Doroti ce veste grozava! Sa fii sanatoasa si sa cresca mare samburelul din burtica! Sa vii sa ne dai numai vesti minunate despre voi. Ai grija de tine, mananca sanatos si incearca sa nu te stresezi
PS: sper ca n-ai uitat sa jumulesti barzoiul ala nitzel din partea mea.
Mada - deci duminica faci chef . Io te pup tare si te-mbratisez de astazi, habar n-am ce program avem in weekend si nu vreau sa scap prilejul sa te urez. Sa fii fericita si sa iti implinesti toate visele, sa te bucuri de familia ta frumoasa!
Si imi permit sa te corectez: se zice intineresc cu un an .
Breto, sper ca esti OK, da si tu un semn si o cantare Cu optimism inainte
Cami, oare de la ce ai avut starea nasoala? Sper ca esti mai bine. Ai mai avut probleme de-astea cu varsaturi ? Sa nu fie de la bila (zic si eu ) Stiu ca in bila reactioneaza cam rau la cruditati. Sanatate maxima iti doresc!
Aprilwww.flickr.com/photos/mikipreda/page2" target="_blank">