Redoutistele fidele laredoute.fr (130)
Raspunsuri - Pagina 14
miki68 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lorenza Miki,asa sper si eu.Si sunt mari sanse,mai ales ca n-or sa fie discounturi sau prea mici.Cu putina rabdare,ne luam jucaria inapoi. |
Doamne ajuta!
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
aissa spune:
stiu ca ati mai vorbit de doudouna asta pt fete, nu mai tim minte concluzia, sorry... aissa, parca tu o ai... http://www.laredoute.fr/vente-doudoune-longue.aspx?productid=324086829&documentid=346108&single=false&categoryid=23112482 vreau sa o comand, sa o fac cadou unei fetite care are un pic peste 6ani, nici grasa nici slaba, deci conformatie medie. daca ii comand marimea pt 6 ani oare pusca pe ea? fetele care ati luat-o, cum e croita? |
Diana eu o am geaca pe roz, e adevarat. Din cate am observat LR spune ca masura 114 e pt 6 ani (parca asa retinusem), insa eu ii dau lui Ale masura asta in conditiile in care are abia 4 (maine ii face ). Aceasta geaca e cu croi pe lung, deci ea trebuie sa acopere fundul insa nu e foarte larga la umeri, s-ar putea daca iei tot masura 114 sa ii vina fetitei de 6 ani ca lungime, chiar daca mai scurta sa spunem, insa sa nu ai surprize la maini sa ii fie scurta sau chiar stramta.
Pentru 6 ani cred ca ar merge 120.
Miruna sanatate multa fetitei si sa aveti un diagnostic bun va doresc!
alinabojuc spune:
citat din mesajul lui miki68 otto ro nici nu a functionat vreodata. Au trimis la un moment dat niste cataloage, unii (cunostinte) s-au apucat sa faca comenzi si n-au mai venit nici in ziua de azi. Acelasi succes il doresc si lr.ro cristina d. www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei |
www.flickr.com/photos/22219026@N04/" target="_blank">POZE
alina
anne16 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Delyutz
O am eu. Imi place, e foarte draguta. E dintr-un material f.subtire. De vara, cand este f.cald e perfecta |
nu cred ca l-ati vazut
desteptarea
Grecia-Lefkada2008
unboticutz spune:
citat din mesajul lui miki68 otto ro nici nu a functionat vreodata. Au trimis la un moment dat niste cataloage, unii (cunostinte) s-au apucat sa faca comenzi si n-au mai venit nici in ziua de azi. Acelasi succes il doresc si lr.ro cristina d. www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei |
ba unii au si primit dar tot degeaba :
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=85260&whichpage=1&SearchTerms=otto
sa nu-i uitam!
cristinacsa spune:
Apropo de doudouna
http://www.laredoute.fr/vente-doudoune-longue.aspx?productid=324086829&documentid=346108&single=false&categoryid=23112482
Fetele mele au 6 ani si 2 luni, si acum le e buna 126, dar sunt inalte, au peste 120 inaltime.
E lunga ca asa e modelul, dar la mineci e ok.
miki68 spune:
Hai, serios, chiar ai primit ce-ai comandat? Da' de atunci ai mai auzit de ei?
EDITEZ: ca acu mi-am dat seama ca mi-ai dat un link cu discutii despre otto. Deci de atunci, nica, ca daca mai functionau aflam, nu?
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
unboticutz spune:
citat din mesajul lui miki68 Hai, serios, chiar ai primit ce-ai comandat? Da' de atunci ai mai auzit de ei? EDITEZ: ca acu mi-am dat seama ca mi-ai dat un link cu discutii despre otto. Deci de atunci, nica, ca daca mai functionau aflam, nu? cristina d. www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei |
eu nu, colegele mele. oricum afacerea a fost un fiasco si daca tot RTC se ocupa si de redoute.ro (dupa cum zicea cineva in capitolul trecut) esecul e garantat
sa nu-i uitam!
CristinaT spune:
ella_74, stau si ma gandesc ca nu-i dreptate in lume
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 8 ani .... La multi ani!
claujro spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui unboticutz
eu nu, colegele mele. oricum afacerea a fost un fiasco si daca tot RTC se ocupa si de redoute.ro (dupa cum zicea cineva in capitolul trecut) esecul e garantat sa nu-i uitam! |
Ce veste buna! E misto de citi subiectul cu otto...am ras cu lacrimi de pe la pag 8 incolo.... Scuze fetelor pagubite..dar livrarea de tot rasul!