Redoutistele fidele laredoute.fr (129)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diotima spune:

Citat:
citat din mesajul lui miki68

Singurul lucru pe care l-am luat de la AW, dar l-am vandut, e un trench lung de 1 euro, luat 42-44 (marimea mea) care era f.larg si de aceea l-am vandut. Nu stiu daca e relevant pentru ca totusi era o "haina de purtat peste alte haine". L-am vandut unei colege care e mai bine facuta, fara a fi grasa (cam pt. un 46 Fr.)

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diotima spune:

Citat:
citat din mesajul lui kokiy

Citat:
citat din mesajul lui diotima

Nici un ajutor referitor la masurile anne weyburn? va rog, ca as da comanda astazi.
Asta e sacoul cu pricina:
www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=8655960&SizeCode=00038&Quantity=1&PersText=&ItemId=18&Mode=Update&Single=true&ksource=-1" target="_blank">sacou
Multumesc

Yannis

Hai ca-ti dau eu o idee ...eu imi cumpar tricouri Anne W masura 42 ...44 e prea mare ..iar masurile mele sunt 1.73 cm si 78 kg ...sunt o persoana atletica(sporturi de-alea grele),adica nu-mi atarna suncile si cu osatura mare ...de exemplu mama are 1.71cm si 75 kg ,iar ei ii este buna bluza 44 care mie imi e mare ...ea are intradevar burta mai mare si mainile mai groase

Iulia mami de Claudia (12dec.2001) si Razvan (8 iunie 2007)

si altfel de pe LR ce masura iti iei?mai mica, adik un 42? sau tot 44? mi-e tare frica ca si 38 sa nu imi fie mare. Eu imi iau de obicei 38 sau 38/40. dupa ce am mai citit o data, am vazut ca nici macar nu e captusit 100%, ci doar manecile ma mai gandesc daca il iau

Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioana13

Cristina daca nu se gaseste nimeni mai de aproape ti-o trimit eu.

Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Ioana, please, stabileste un pret si trimitemi-o... eu nu cred ca o sa pot da o comanda prea curand, am multe de reparat prin casa.

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 8 ani .... La multi ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

diotima eu in general mi-am luat tricouri si am luat 44, unele le-am luat si 42 ... mama ta nu a probat nimic de la tine sa-ti dai seama sau aveti dimensiuni care nu prea se pupa ...ce nu mie bun(mare) ii dau mamei ...alea mici le mai fac cadou

Diotima poate te confund,eu sm scris ptr. ca stiam ca vrea cineva sa cumpere ptr. mama ei de A W acum cu reducerile...acum am vazut ca vrei sacoul ptr. tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne16 spune:

cristina multumesc pt

am primit si eu codul cu vesta refletorizanta si triunghiul
l-am pus pe contul comun

este bun pentru masina- trebuie sa fie obligatoriu + trusa de prim ajutor in masina pt ca altfel se ia amenda
toate 3 costa 35 euro+tva( stiu pt ca l-am cumparat)

desteptarea

Grecia-Lefkada2008

Mergi la inceput

Buna dimineata,

oarae eu de ce nu am mai primit de un secol coduri de reducere pe email? sau astea le primesti doar dupa ce dai comenzi?

Oricum eu voiam sa zic ca mi-am luat un pulover Anne W (poort 38 ) l-am comandat 38-40 si imi este mare.

Cine se intreaba cat timp va purat copilul 114 cm, uitati-va pe graficele de crestere, vedeti un de situeaza copilul acum, apoi calculati cat va avea peste 1 an.... etc.

Mergi la inceput

http://www.seloger.com/jeu-concours.htm?utm_campaign=JeuCMI&utm_medium=mailing_LaRedoute&utm_source=calltoactionjeu&omniturecode=001RP0362

postim, chiar spuyneam ca nu primimesc nimic de la ei.
Am primit asta, dar nu stiu ce este... si trebuie sa fug acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne16 spune:

nici eu nu am mai primit nici un cod de la ei

primesc numai pe contul mamei

desteptarea

Grecia-Lefkada2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Oi fi fost norocoasa sau nu...ideea e ca eu folosesc aparatul de cand l-am luat. Si taie. Dar nu fortez deloc, pun cartoful, apoi apas usurel pana cand intra lamele ca lumea in cartof, apoi apas o data tare si aia e. Nu s-a dezintegrat...

Si faza draguta e ca eu am comandat unul si am primit 2, nu stiu daca va mai amintiti ca am si zis atunci, singura data cad au gresit si ei in favoarea mea....dar mi-a prins bine ca l-am dat cadou unei vecine si vad ca si la ea merge.

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

cod 18376 http://www.laredoute.fr/StaticPages/ContentPage.aspx?pagename=prolongation&nope=18376&omniturecode=001RP8692

Mergi la inceput