Redoutistele fidele laredoute.fr (129)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diotima spune:

Neata! cod nou primit acum halat de casa anne weyburn si -25% din colectia anne weyburn

Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinabojuc spune:

Neata de la Dej
Ana m-au dat gata balerinii aia. Pe roz Oare 38 mi-or fi buni? Si-a luat cineva de la copii incaltaminte? Cum sunt marimile?
Aparatul de taiat cartofi il am si eu. Dar nu indraznesc sa il folosesc pentru ca am impresia ca se va desface din toate partile. Se cracaneaza de tot. Tocmai voiam sa zic ca stiam de Madau, de anu trecut,ca il are si era multumita de el. io cred ca singurul aparat bun e la ea

www.flickr.com/photos/22219026@N04/" target="_blank">POZE

alina

Mergi la inceput

Nah ca m-am uitat la tabelul de marimi si vad ca m-as incadra la 39. De ce nu au si 39? Ce papuci faini sunt la copii. De ce nu ne dau si noua de acolo

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ANKA-iasi

buna dimineata fetele.eu tot scot din cos si iar pun,asteptand sa vina banii ca sa pot da comanda.daca tot m-am lamurit cu elicopterul,am pus si eu jucaria cu vacuta,ca deja am distrus ceva de genul ala si suferim dupa el.....in rest,ma bucur ca am gasit tenisii aia camouflage de erau pana acum 9E,acum sunt in jumatate si pt la vara viitoare or fi buni,ca ii creste piciorul vazand cu ochii.
weekend placut

david

tenisii astia i-am avut pentru Bob; din pacate LR a trimis coletul dupa 1 luna si ceva si a apucat sa-i poarte de 2-3 ori.
uite si poza cu ei:
http://picasaweb.google.com/cinca.clementina/PozeDavid2#5245987151366772850

, mamica de David (24.04.2007)
BOB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinabojuc

Neata de la Dej
Ana m-au dat gata balerinii aia. Pe roz Oare 38 mi-or fi buni? Si-a luat cineva de la copii incaltaminte? Cum sunt marimile?

alina

io i-am la reducerile din vara pe roz; port 37, poate 37 juma si i-am luat 38; imi vin perfect; singura hiba ca bareta aia cu arici te cuprinde numa daca ai picior slim, adica de adolescenta;

, mamica de David (24.04.2007)
BOB

Mergi la inceput

Multumesc Ella. Ii comand, chiar daca nu mi-or fi buni ii marit eu la cineva. Dar is superbi pe roz

alina

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Citat:
citat din mesajul lui diotima

Neata! cod nou primit acum halat de casa anne weyburn si -25% din colectia anne weyburn

Acum intrasem sa dau si eu codul asta
Cred ca o sa mi-l comand... mai am vreo 3, dar pare dragutel

Neata! Eu plec sa fac electrostimulare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diotima spune:

Girls, eu nu mi-am luat niciodata de la anne weyburn. ziceati ca masurile sunt cu un nr mai mare. Deci 38 la un sacou si la o fusta ar fi de fapt un 40? ca vad ca 36 nu fac...
Am gasit un sacou dragutel, din lana 100%, redus la 69E, cu tot cu taxa de transport ar iesi la 264RON, ceea ce e ok
Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Bai nene sa nu comandati tot-tot acum, mai lasati si pt altii. Eu nu am reusit sa comand nimic zilele astea desi am cosul jumate plin, dar luna viitoare imi fac stoc, sincer. De pe varianta romaneasca nu am de gand sa comand. Nu de alta dar m-am saturat sa ingras intermediari. Nu voi mai putea accesa varianta franceza asta e, dar de la LR-ro nu voi comanda.

Astea fiind zise, ma intorc sa va citesc, sa ma pun si eu la curent cu ultimele noutati.
A, sa nu uit, am facut furori zilele astea cu un sacou roz luat de la LR, toata lumea ma intreaba de unde l-am luat. Am zis ca descos etichetele si o sa le cos pe afara sa ma laud , frairi astia de la LR daca renunta la noi. Vor avea neplacuta surpriza sa le scada comenzile brusc. Cred.

Mergi la inceput