Nou stil de viata (228)
Raspunsuri - Pagina 7
louisea spune:
Anda interesante linkurile tale. Eu nu sunt acord cu niste chestii zise acolo (in ultimul link) ca de ex. despre micul dejun, gustari etc. dar nimeni nu zice ca trebuie sa fiu
Daniela de ce nu-ti cumperi produse ecologice (bio.. sau cum le-o zice in .ro)?
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci
roxana1974 spune:
Da, Caro, sigur ca am rezistat ca altfel cred ca ma descurajam de tot, nu e asa de rau pe cat pare, du-te si tu la inceput la un program de genul fat burn sau exrensive intervals, nu cumva sa incepi cu hill sau high end endurance si ai sa vezi...e drept ca primele dati imi venea sa vars de la efort pe la jumatea orei, dar imi impuneam sa rezist si iata-ma... Oricum programele cele grele sunt ca sa faci muschi, nu de intretinere sau slabit...
Anky, tks de dedicatie
danielag spune:
Lou, oferta de produse bio nu e asa de diversificata in Ro ca in alte parti. Sunt cateva care pe eticheta au acest atribut, dar nu stiu cate/care dintre ele chiar sunt bio. Stiu ca Gabriela ne povestea la un moment dat de produsele bio pe care le foloseste ea. Problema cea mare e cand sunt plecata in delegatii si mananc la restaurant. Vreau sa stiu ce pot sa comand in loc de eterna carne de pui, de exemplu.
Meniul meu de azi:
- D: o cafea + un suc de portocale + branza Fagaras
- P: orez integral cu ton
- C: cred ca doua portocale (nu mi-e foame si n-as manca doar ca sa mananc; orezul de la pranz a fost foarte satios desi a fost cam jumatate de portie, ramasa de aseara)
Adineauri am mai mancat niste stafide.
Daniela
carina spune:
Salutare
Lou: ma bucur ca le-ai citit. Sunt doar niste principii. Ideea insa e ca cel mai important e sa iti gasesti stilul, dar stilul nu va fi dat niciodata de diete restrictive sau fixe. Nu suntem roboti, avem pofte/ preferinte/ lucruri care ne pica bine. Eu personal consider ca si ceea ce mancam ne defineste (pe langa multe).
Anky: eu personal ma simt f bine daca imi incep ziua cu ceva dulce, dar nu dulcele cumparat - biscuiti, ciocolata, ci dulciuri facute in casa. Acum de exemplu imi pregatesc batoane de cereale - se gasesc si in comert, dar prefer sa le fac cu secara si orz, sa pun in ele fructe uscate si proaspete de care vreau eu. Retera pentru Anca, poate fi si desert si masa de dimineata sau de seara in functie de fiecare. De asemenea scobitura marului poate fi mai mica sau mai mare in functie de fiecare.
Si inca o chestie - nu exista alimente care ingrasa si care nu ingrasa. Exista alimente si cantitati in care le mananci. De asemenea, exista alegeri sanatoase si alegeri mai putin sanatoase.
Carmen: cum a fost azi la scoala?
Zuzi: ce faci?
Ma duc sa vad ce imi fac cerealele,
Va pup,
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
louisea spune:
Anda total deacord Trebuie sa fim critice si sa nu luam totul de bun
Pe mine ma intereseaza cum faci batoanele!!! Da numa daca le faci fara zahar, ca din ala nu pap.. Poate faci si niste poze daca ai aparatu la indemana :)
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci
CRISCOSTY spune:
Buna fetele! Am trecut repede sa va salut...ma simt mai bine, dar nu mai am timp de nimik cand ajung acasa. Azi am fost si la sedinta cu parintii la gradi, m-a plouat si nu am chef de nimik. Sper sa revin cu forte proaspete in weekend. Va pup pe toate
Edit..acum am vazut ca la mine nu este modificata greutatea...eu am scris-o O mai scriu o data...Zuzi, te rog trece la mine raport -500 gr. adik 82.3 kg Merci
Crys si Dany
mephala30 spune:
Tzuni, parca tu ma intrebai cate ore am pe saptamana: 20.
Catedra e de 18 ore, 2 ore sunt in plus (suplimentare).
Anca, imi place la scoala, mai ales la I-IV, copilasii sunt inocenti si scumpi.
vad c-ati avut chef de vorba azi, .
noapte buna!
uitam: Mamicadulce, cauta pe forumul de pe culinar.ro retete cu mere. Nu se poate sa nu gasesti...
Carmen cu Iustin si Teodor
tumpi spune:
Buna seara la toata gasca.
Roxana, ma crezi ca am 4 ani de cand am venit prima oara aici si 2 ani de cand stau permanent si nu am ajuns niciodata la Octoberfest.Am o colega la munca care e bavareza, nascuta si crescuta aici ,are 27 de ani si nu afost niciodata la Oktoberfest.Eu ma duc doar asa ca sa nu zic ca nu am fost,fiinca nu e cine stie ce, multa lume,bere scumpa(noroc ca nu beau) multi betivi si caruseluri care sunt la toate festivele de pe aici.Dar ideea ca stau aici si nu am ajuns sa vad ma impinge sa merg.Sper sa tina vremea cu noi.
Anda, iti dau dreptate, nu cred ca exista care sa ingrase/(da sa mareasca colesterolul,dar nu si greutatea) ci doar cum e in cazul meu, orele neadecvate.Eu am tranzitul f lenes si normal ca mancand seara tarziu,organismul adoarme si nu mai prelucreaza cum ar tb.Am mai spus-o ca eu de la paste nu m-am ingrasat,dar cand am stat in Italia aveam mese regulate si nu mai tarziu de ora 8.Asa de mult mi-a placut acolo tocmai datorita programului.Dar aici intervine ce spuneam azi,cineva avea grija de mancare,chiar daca mai faceam si eu, meniurile erau gandite de altcineva si plus ca fiind toti nu mancam pe rand si la un program bine stabilit.
Cat de batoane , m-ar interesa si pe mine reteta.Mie imi place sa gatesc f mult,numai ca din lipsa timpului si a bucatariei mici(si pt asta sufar f mult) nu mai fac cum faceam inainte.
Lou, sa sti ca eu nu mananc de fel cioco neagra,dar asta mi-a placut si inca una care mi-a adus-o fina mea din Elvetia.In rest poate sa treaca si mai mult de 1 luna fara sa mananc cioco.Ce fel de ceai rosu bei?Azi am baut 2 cani juma de ceai alb.Defapt una de ceai alb si restul amestec de ceai alb cu ceai de limette,rooiboois si lemon gras.
Zuzilici, ce mai face papusa mica?
Tzuni tot ocupata?ai terminat de mancat gandacii?
Laura gata pregatirile pt ziua lui Andrei?
Restul fetelor pupici,ma duc sa lucrez ceva si apoi la nani ca dimineata sunt la munca pana pe la 12.
O noapte buna va doresc.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)