Nou stil de viata (228)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

oi oi gagici, ce mai iceti voi...
io tocma ce-am venit de la cina, am avut supa de ceapa in ceapa adevarata, deci nu era multa, doar cata supa poa sa incapa intr-o ceapa, fie ea si mai mare asa... era si un pic de branza + salata verde goala fara dressing si am mancat un glob de inghe ca nu se putea altfel...sper sa fie ok...oricum verdictul de verdict e miercuri dimineata, ma rog sa nu o comit mai rau pana atunci...deocamdata am spart doar bani

va urez noapte buna si ne mai vedem maine!

BTW Rolo nu putea sa zica mai nimic ca a fost in delegatie la Cluj, in lipsa mea si acum e pe drum spre casaa, poate ne zice maine ce a mai comis...

Roxa-boxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Buna seara dragelor.

Tzuni la munci? Si zi asa, in sfarsit te vezi si tu Miss! Noi te-am vazut mai demult si ti-am tot zis-o, numa' tu n-ai vrut sa ne crezi.

Vik sanatate multa si piticei c-a rezistat eroic cu pampersul plin.

CarmenE nu-ti trebuie coechipiere care vor sa castige ci doar vointa maxima si adversare care sa te motivez.

Marilena , Casa de Piatra si-un bb2 cat mai curand.

Mephala spor la planificari si-un weekend placut.

Anda cand ai sa gasesti reteta care o sa te multumeasca te rog s-o faci publica. Distractie placuta maine.

Gabi cum ti-au iesit chiftelele de somon? Numai la ele mi-a stat gandul.

Daniela multumesc de incurajari. Am atat de mult de munca. Sper sa reusesc o data pentru totdeauna.

Adi tu nu ne mai spui nimic? Sper ca n-ai renuntat. Astept sa ne scrii mai des. Nu stiu de ce am impresia ca suntem in aceeasi "barca" . i scrie-ne mai des. Asta o sa te tina motivata.

Dragelor pe maine.

Cuba 2008

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Zuzilici, da, inca-s pe baricade! V-au trecut racelile?

Tumpi, bravo pt vase! Si moaaaama, ce reducere!

Roxa-Boxa, maine cere supa intr-un catzel de usturoi! Pe cat pui pariu ca va fi si mai putina decat aia din ceapa?

Tzuni mic si drag si scump si pisicos si cu...blog

Mergi la inceput

Neata, fetelor!

Va las cafeaua si ceaiul facute. Merg sa ma intind langa Meri pana la 7.

O duminica frumoasa!

Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit si cu...blog

Mergi la inceput

Neata!

Noi ne-am mancat deja sandwich-ul cu unt si branzica si am baut si lapticul. Acum... desenam.

Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit si cu...blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

neata si de la mine. Savurez un ceai negru cu irish creem.

La multi ani sarbatoritei noastre dragi: ANDA. Multa sanatate, fericire si tot ce-si mai doreste.

Zuzi, multumesc, week. fain si tie.

Tumpi, sa stapanesti sanatoasa oalele. Am citit ca ti-ai cumparat si Wish-ul, .

Tzuni, sa va fie de bine micul dejun. Ce planuri de duminica aveti? Impreuna cu Meri sau muncesti si azi?

Carmen cu Iustin si Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

'Neata!
La multi ani draga Anda, sanatate si bucurii sa iti dea bunul D-zeu!

merg sa citesc din urma...
pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Buna dimineata si de la mine!
Dar vad ca sunteti matinale, chiar si duminica. Multam' de cafea, chiar acum o beau.
Sunt cu rusii pe cap, care m-au vizitat de azi noapte, asa ca sunt cam intoarsa.
Programul de azi este unul casnic si un pic de plimbare. Voi merge pana la Cora sa vad ce pot sa-mi aleg de 840 puncte cate am strans pe card. Nu cred ca va fi mare lucru dar de ce sa-l ratez, nu-i asa?

De mancat nu stiu ce voi manca, depinde de chef. Acum dimineata mananc niste fructe.

La Multi Ani! Anda! sa fi sanatoasa, norocoasa si fericita alaturi de cei dragi!

Casa de Piatra! Marilenei, daca week-end-ul asta a fost ziua cea mare!

Va las acum, ca merg sa beau cafeaua. Mai arunc un ochi si pe la voi pana plec.

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

vik sanatate! ai grija cu picaturile de nas, nu prea des ca nu e voie! sa stii ca m-am gandit la tine...mi-a placut din apart rochia aia de tigru daca o stii, cu umerii goi, lunga, au redus-o la 155, si ma tot uitam la ea, ba ca mi-o comand azi, ba mai caut ceva si o comand maine...si cred ca au scos-o din program, nu o mai gasesc!asa imi trebuie daca am asteptat atat!

Vineri fiindca aici e sarbatoare, plec cu sotul la Strassburg, abia astept, fara copii, pe ei ii lasam de dimineata pana seara la socrii, asa ca colind acolo umpicutz prin magazine!
tumpi sa folosesti sanatoasa oalele, ce oferta buna ai prins! ne-am dus si noi ieri putin in oras dupa-masa cu copii, mama ce nebunie peste tot, abia am prins loc de parcare...iar cu copii in oras stres pur, nu ma mai duc de acum cu ei! si peste tot plin de lume, parca se dadea ceva pe gratis!
La Reno le-am luat cizme de piele la copii ca erau reduceri 20%! asa ca poate veni iarna!

Azi avem inot, apoi mergem la soacra-mea sa mancam si apoi la nasii nostri de cununie!

Oare Marilena noastra a chefuit azi noapte? astept sa vina sa ne dea vestea cea mare!!!!

o duminica placuta tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Salutare fetelor dragi!

Ioi Tzuni, ce m-am mai distrat cu spua in catzel d usturio, I love you! Ce figura esti! Adevarul e ca dupa zilele astea nebunatice, cam asta ma paste si pe mine acas, supa in degetare si iarba cat cuprinde.

Tumpi, bravo pentru vase, chiar asa ce oferta buna ai gasit! Sa le folositi sanatosi!

Anda, petrecere faina azi!

Eu lenevesc de dimineata, sunt inca la Stuttgart, acum sunt la micul dejun si va scriu chiar de la masa, aici fiecare face ce vrea el. Cand reusesc sa ma aduc plec la Frankfurt unde raman pana marti. Din pacate nu prea am chef de plimbare desi e atat de frumos afara...azi totul pare sa fie inchis, deci nici shopping nu fac...va scriu deseara ce-am mai "realizat" asta daca la hotelul unde voi sta voi avea Internet.

Roxa-boxa

Mergi la inceput