Nou stil de viata (228)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Mai, Gusta noastra s-o fi maritat?

Tzuni mic si drag si scump si pisicos si cu...blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Buna dimineata!

Mey Tzuni.... ma faci sa ma rusinez asa la prima ora... Esti tu draguta!

Noi in zona, bineinteles ca Mara a dat desteptarea la 7, ca doar e weekend.

Am avut niste zile uracioase rau de tot... ziua de ieri a fost una de Kafka nu alta, o sa va povestesc mai tarziu.

Acum ma pregatesc si eu de "gateala" - o sa fac niste chiftelute de somon (nu prajite, ci la cuptor) probabil cu piure de cartofi si salata verde. Si impreuna cu Mara o sa facem chocholate-banana cake!

Carmen, o si tie, caci te-ai gandit la mine.

Cu intaziere de porc, La Multi Ani Andrei de Laura!

Gabi

There is no taste like the taste of being thin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

neata, Tzuni, bem ceaiul impreuna.

si eu ma gandesc la Gusta, cred ca azi e ziua cea mare....?

mda, in alta ordine de idei, ma pregatesc sa-l duc pe Iustin la tuns, apoi intru in bucatarie: azi gatesc chiftelute de pui in sos si salata de beuf cu carne slaba de porc. Poate fac si ceva dulce, sa vad daca am timp si chef.
Apoi ma intorc la proiectarile/planificarile mele si la pregatit lectiile pe saptamana care vine. Cam asta e programul meu.

Tzuni, io zic sa lasi modestia la o parte....toate fetele de pe subiect sunt de admirat, daca e vorba s-o iei asa. Fiecare in felul sau....

Delia, drum bun, sa te reintorci cu bine si cu poze, .

Claudia, ce zi plina ai si tu!

weeek. placut!

Carmen cu Iustin si Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Gabi, te asteptam cu povesti, bine c-a trecut ce-a fost urat, .
Pupici Marei.

Carmen cu Iustin si Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

va pup fetelor!
va multumesc din suflet pentru urari, sunteti foarte dragute si m-ati emotionat; i-am spus lui Andrei ca il felicitati si m-a intebat de unde il cunoasteti; i-am explicat ca il stiti din poze si din povestirile mele; m-a mai intrebat daca voi aveti copii si de ce nu v-am invitat cu copii cu tot, azi la petrecere. Mi-am facut mea culpa, si iata ca va lansez o invitatie la noi: cine doreste, cine pofteste, azi la 15.30 avem petrecere la domiciliu! sunteti cu totii invitati la distractie!
Vreau sa-i multumesc si pe aceasta cale Alinei71, care a fost atat de draguta (ca intotdeauna de altfel)si m-a sunat de dimineata sa ne ureze!
Acum va las, dar promit ca incepand de luni sa fiu mai activa si sa trec si la slabit!
Pupici si inca o data va multumesc pentru urari!

sa aveti un we cat mai frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Ciao dragelor!

Va scriu pe fuga, in 10 min tre sa ies, avem program de vizitat azi, oras, avem wine tasting si ceva lunch intr-o vie sau ceva de genul...

Zuziliceo, sunt in delegatie pana marti, voi ajunge acasa marti noaptea.

E fain aici, avem noroc ca a venit soarele, chiar daca este frig. Azi avem program artistic..ieri am fost in intalniri pana seara, apoi am mers la cina si apoi cativa dintre noi am "sfarsit"intr-un bar in Schlossplatz, a fost super!

Dragelor, sufar din cauza ca nu ma pot tine de cura mea stricta. Aveti cuvantul meu de onoare ca mananc la micul dejun doar fructe, asa cum scrie la reteta, insa la lunch si cina nu am cum sa mananc ce scrie la carte asa ca ma chinui sa mananc cat de dicociat pot. Nu pun gura pe dulciuri, sunt creepy toti ma cearta, dar nu mananc desertul, nu patiserii si nu dulciuri, nu carn prajita si alte prostii, multa salata si cat mai Montignac sau disociat pot...sper macar sa ma mentin si sa reiau procesul de slabit acasa. Am pb si cu constipatia, de cate ori plec de acasa desi iau ceva cereala a naibii care in mod normal ma ajuta foarte mult...

Delia, ura, abia astept. Desi l-am rugat pe Nastase sa se interesee ca vine baletu din Moscova la Cluj in perioada aia si au ceva program superbestial...pariez ca e peste 100 de euro bletul, poate mai mult...da' las ca vedem...

Hai, va pup ca tre sa ies, poate mai intru deseara, daca nu maine sigur!

Roxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Buna!Haideti la o calda!
Ce faceti d-nelor?Scrieti, scrieti, scrieti!Wow, cat am de din urma.
Larissa bravo tie ca esti atat de hotarata!Sa dea DD sa fie ok analizele si bafta la pentru bb2!
Multumesc pentru melodiile postate, am intrat intr-un butoi cu melancolie si nostalgie dupa vremurile trecute Of, tineretea mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielag spune:

Buna dimineata la !

Laura, ce dragut a fost baiatul tau ! Multumesc de invitatie si petrecere frumoasa sa aveti!

Tzuni, eu am zis doar sa ai grija sa dormi suficient .

Tumpi, esti mai bine? Distractie la Octoberfest, daca ajungi.

Anda, cum au fost batoanele de cereale? Si eu is interesata de reteta, cand o sa ai timp. Azi esti in pregatiri pentru maine, nu? si mult spor.

Gabi, suna foarte bine "chocolate-banana cake" , cred ca-i o combinatie reusita. In legatura cu ziua a la Kafka, asa is unele zile... Bine ca a trecut !

Carmen, spor la planificari!

Roxa, distractie placuta in delegatie! In legatura cu cura pe care o tii, si mie mi s-a parut prea stricta, sa nu te superi pe mine . Dovada ca nu poate fi tinuta ca un stil de viata, tot timpul. Eu zic ca la tine ar fi suficienta o combinatie de tipul: sport + masaj + supravegherea alimentatiei (dar nu extrema stricta de acum ), ca sa ajungi la telul pe care ti l-ai propus.

Gusta, ma gandesc si eu la tine. Da-ne un semn cand poti si daca evenimentul e zilele astea, sa fie intr-un ceas bun !

Zuzilici, n-ai mai intrat aseara, ziceai ca esti super ocupata la serviciu... Isa ce mai face? Ce dragut ca mananca mere mici si nu-i mai plac cele de magazin . Inca o data iti zic: imi place cum te tii de treaba in ultimul timp!

Fetelor, mai stiti ceva de Cami?

Eu ma duc sa fac ceva de mancare pentru azi, si poate ies putin, desi e frig rau.

Va pup pe toate si va doresc o sambata frumoasa!

Daniela

Mergi la inceput

Tumpi aveai dreptate.Erau dooar 3km, nu 93 Pai daca mergeam 93km, cred ca slabeam macar 5kg.
Daniela multumesc de oferta.Ar trebui sa scriu mai des ce mananc si sa incerc sa analizez putin stilul meu de viata.
Carmen felicitari pentru castigarea concursului!
Mi-am adus aminte ca Noe a avut un necaz si vreau sa-i amintesc ca suntem alaturi de ea.Condoleante!
Merg sa citesc si celelalte pagini restante ca sa ajung cu barfa la zi

Mergi la inceput

ok, am venit.Acum stiu tot de toate
Andrei!Sa cresti mare, frumos si sanatos!Laura Sa-ti traiasca mandretea de baiat si sa va aduca numai bucurii!
Tzuni si eu am uneori cosmaruri cu teme si lectii si teze...
Zuzilici ce mai face soacra ta?Si-a revfenit?
Si mie mi s-a parut foarte interesanta dezbaterea culinara.Multumim fetelor!
Anda nota 10 pentru completari.Revin cu idea mea, ca tu prin stilul tau de viata esti icoana subiectului
Gusta daca azi e ziua cea mare, noi iti dorim CASA DE PIATRA, fericire si o casnicie lunga si fara necazuri Mara e d-ra de onoare care-ti poarta trena?
Daniela si eu ma intreb ce face Cami a noastra si bb mic???Sper ca sunt bine
La noi e frig si eu am chef de leneveala si de interzise Rusii sunt de vina!Da' ce greata am
Salutare tuturor, o zi buna si spor la treburi.Gata, ma cam striga bucataria

Mergi la inceput