Ce parfumuri va plac ? (7)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Geniest, 22 de zile? Of, cat am de asteptat, dar merita Crystal Noir EDP.
Daca nu iti place parfumul ai putea sa-l expediezi lui blue eyes. Imi pare tare rau ca esti dezamagita, cunosc sentimentul, asa mi-am luat si eu parfumuri dupa descriere si tot as mai risca...

Blue eyes, nu mi-ai spus cum e Van Cleef & Arpels - First, am citit pe fragrantica o postare de a ta si am inteles ca iti place mult acest parfum.

Fetelorrrrr, cum e Flowerbomb - Viktor&Rolf? Chiar nu l-a mirosit nimeni?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

blue eyes tu esti espirit2fly, nu-i asa?

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei
si totusi sa i-o dea fiecarauia intreaga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue eyes spune:

da

Cadoul potrivit pentru o femeie? Descopera-i feminitatea!
Cadoul potrivit pentru un barbat? Apreciaza-i masculinitatea!
Cadoul potrivit pentru un copil? Lasa-i copilaria!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinaaa spune:

fetelor, dar pt barbati de ce nu se gaseste EDP? ma uit si pe site-uri si peste tot, si vad doar edt la toate variantele de parfum pt barbati. vreau si eu un parfum (chiar si edt) pt barbati care sa tina mult, cat un edp.

pt barbati mie imi plac ultraviolet (paco rabanne), fahrenheit (dior), cristobal

va pup :*

peste o saptamana va spun cum este angel-ul luat de la parfumuri.tv

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

Danamiha, s-a vorbit putin aici ( capit.1, pag. 7) despre Flowerbomb- Victor&Rolf, Ingerasu si mamicadulce il aveau si l-au laudat f tare.
Nu ma mir ca ti-a starnit curiozitatea, instinctiv as zice, pentru ca uite cum e descris aici: "The most controversial aspect of Flowerbomb is its bottle designed as a grenade. Based on the commercial gourmand patchouli accord first introduced by Angel (1993), Flowerbomb (2005) is a mélange of creamy florals resting on a warm base of patchouli and vanilla. " Cred ca nu gresesc, iti place Angel f mult, nu? Au ceva in comun, asa ca uite de ce te trage ata catre el!
Si eu sunt curioasa cum este, am fost luni prin Ina center si la magazinul de la parter din Unirea dar am testat altele( si mi-a cam placut Cinema de la YSL). Chiar ma mir ca tu nu l-ai pomenit pana acum, pt ca pare genul care iti place, mi se pare ca pe undeva seamana cu Poem-ul.
Un alt parfum in privinta caruia sunt curioasa acum este Budoir-Vivien Westood.
Si uite asa, usor usor, cu Flowerbomb si Budoir vad ca trecem in alta categ de parfumuri, mai "elitiste" , daca e sa ne luam dupa pret si dupa locul in care se vand . Pt ca citeam de Flowerbomb ca nu se prea gaseste, vanzatorii nu prea il tin pe stoc din cauza pretului iar de Budoir citeam ca nu se vinde in orice parfumerie ci doar in magazinele V Westood. Chiar asa sa fie? Inseamna ca nu putem nici macar sa le incercam pe aici prin Ro?( mamicadulce e prin Germania iar Ingerasu zicea ca si l-a luat din afara).

Mergi la inceput

Sali, ieri am citit multe pareri despre Flowerbomb, cam controversate, e si normal, cred ca voi comanda o mostra, dar nu sunt sigura
Se spune ca seamana cu Angel si cu Prada Tendre, acesta nu l-am testat, dar e foarte laudat.
Am testat de cateva ori Cinema, prima data mi-a placut foarte mult, dar in cele din urma nu mai imi place (am inceput sa am probleme cu colecistul), mi se pare sufocant de dulce si e suficient Angelul
Uite www.fragrancex.com/products/_lid_B-am-pid_792W-am-cid_Perfumeproducts.html" target="_blank">aici Budoir, e la reducere si pana in 10 octombrie transportul e gratuit. De pe acest site vreau sa comand cateva mostre, sunt curioasa cum e First, Quelques Fleurs, 24 Faubourg by Hermes si inca cateva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Fetelor vreau sa imi comand si eu niste testere ....
O sa iau acum www.fragrancex.com/products/_cid_Perfume-am-lid_S-am-pid_63498Wproducts.html" target="_blank"> Esteee Lauder - Sensuous (nu e tester, e mini EDP) ...
De unde as mai putea comanda testere oare?

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei
si totusi sa i-o dea fiecarauia intreaga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

Danamiha, nu stiu daca ma incumet sa comand Boudoir ( si nu Budoir, cum am scris eu anterior) pentru ca nu stiu cum miroase decat din parerile altora , chiar aici pe forum cineva l-a descris ca fiind ''...atat de persistent si rafinat...''. Doua atribute demne de luat in seama la un parfum, nu?
Quelques Fleurs ...prima oara am auzit de el in ''Ultima noapte de dragoste, intaia noapte de razboi''...mana Elei era parfumata cu QF, parfum rar la vremea aceea, zice Camil Petrescu si cred ca si acum, nu? Te gandesti la mostra aceea de 0,06 OZ ? Cat naiba inseamna asta in ml?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaeladm spune:

50 ml = 1.7
deci 5 ml ar fi 0.17...

Mergi la inceput

Conversia .OZ/ml :

1.0 Oz =30 ml
1.7 Oz =50 ml
2.5 Oz =75 ml
3.4 Oz =100 ml
4.2 Oz =125 ml