Ce parfumuri va plac ? (7)
Raspunsuri - Pagina 17
camelia_daniela spune:
Vio, le-am trimis mai, da' n-au raspuns nimic-nimic!
Eu vreau comanda mea si gata!
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei
si totusi sa i-o dea fiecarauia intreaga.
vio_dia spune:
Camelia, uite adresa de mail a tipului cu care m-am mailuit eu, Victor Maisonave parca.Eu am dat reply pe adresa support@fragrancex.com si mi-a raspuns in cateva ore de fiecare data, dar poti sa incerci si pe adresa lui, poate raspunde mai repede.
"Victor Maisonave
FragranceX.com Inc.
victor@fragranceX.com
718-482-6970 Phone
718-482-6964 Fax
Call us toll free 1-888-557-3738"
Succes la
camelia_daniela spune:
Vio, am scris din nou si i-am si sunat ... ei zic ca nu au luat banii ca banca trebuie sa-i "elibereze" pentru ca sunt blocati !
Am sunat la banca si ei zic ca banii sunt tinuti de catre "furzinzor"- fragrancex.com Deci, ce ... fac???
Daca vreau sa mai dau o comanda ce fac , ca am banii blocati si nu-mi ajung ....
Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei
vio_dia spune:
Camelia, nu stiu ce sa zic...ori sunt batuti in cap astia de la fragrancex , ori astia de la banca...da' chiar de la toate bancile .... parca nu-mi vine a crede.Eu am crezut ca au o problema cu BT-ul, unde am eu cardul, da' inclid sa cred ca e o problema generala a astora de la fragrancex
Cat despre deblocarea sumelor, mie cei de la banca mi-au spus sa ma duc cu o copie dupa mailul in care imi americanii spun ca imi anuleaza comanda/comenzile si ei imi deblocheaza banii.Eua sta am de gand sa fac,insa n-am avut timp sa ajung pe la banca astazi.
camelia_daniela spune:
Vio, asta as face si eu, insa, nu am mail de la ei ...
Am doar mail de confirmare si la ei pe site unde imi verific statusul imi apar "cancelled"... NO COMMENT!
vio_dia spune:
Incearca sa printezi din "my account" sau din "order status" toata zona aia unde iti arata detaliile comenzii si faptul ca e canceled si mergi cu printul la banca si explica-le situatia.Eu zic ca ar trebui sa intelega si sa-ti deblocheze banii, doar nu e vina ta ca ai banii blocati si comanda anulata.
Eu sper ca ca BT sa nu am probleme si sa reusesc sa deblochez banii repede, ca nici mie nu-mi convine sa stau cu ei blocati si sa nu-i pot folosi
Edit: Mai bine printeaza din "My account" toata fereastra care iti apare, cu detaliile contului:nume, adresa de billing/shipping plus comanda si statusul ei. Cred ca cei de la banca n-ar avea ce sa comenteze in cazul asta, zic eu
camelia_daniela spune:
Vio, am mai facut o incercare si le-am trimis azi un fax cu un extras de la banca ! Sper sa mi-o accepte! Daca nu , eu nu mai comand la ei ... NEVER - EVER!
Mi s-a luat!
sali spune:
Salutarele fetele parfumatele!
Ieri - sesiune de mirosit , in Buc: Trussardi ( Skin, Inside si Inside delight ), Amarige Mariage- Givenchy, J P Gaultier -Classique, Paco Rabane- Pour Elle, Mont Blanc( Femme de M si Femme Individuelle), Gucci by Gucci , D&G- The One si cred ca au mai fost vreo doua dar nu mi le amintesc acum.
Surprize placute: JPG- Classique( Danamiha , pt ca la sugestia ta l-am testat) , Femme Individuelle si Paco Rabane-Pour elle) .
Cea mai neplacuta surpriza - The one- D&G, care nu mi-a spus nimicutz, ba chiar m-a dus cu gandul la un cabinet stomatologic.
Gucci by Gucci mi s-a parut asa...coconos si rece, cam ce e marmura intre materiale asa si Gucci by Gucci intre parfumuri ( am mirosit EDP).
Daca sunteti interesate, am vazut ca in Unirea Paco Rabane era la reducere( 30% - 1 buc. si 50% - 2 buc, puteau fi 2 parfumuri sau un parfum si o crema de corp).
..si acum, of-ul meu : am primit vineri un D&G- Light Blue care pt mine e in TOP 3 ce parfumuri NU vreau sa am. Ironic, nu? Dintre sute, mii de parfumuri sa-l primesc tocmai pe asta... . E EDT la 50 ml.
Prin urmare ,sunt gata sa-l schimb, etc ,poate place cuiva care citeste pe aici .Daca nu, cred ca o sa-l dea fi-mea pe papusi, ca tot s-a antrenat weekendul trecut, cand a "stors" pana la ultima picatura un Tresor.
camelia_daniela spune:
Tot NU am primit niciun raspuns de la FragranceX.com!!! Deci ... nu e posibil asa ceva! Nu am mai intalnit o asemenea ATITUDINE DE KKO!
Am fost la banca si mi-au dat si o hartie pe care apare si numarul cardului ... l-am trimis pe fax si dupa aceea i-am sunat iarasi! Bineinteles ca NU-l aveau inca! Si mi-au zis ca sa stau linistita ca imi raspund ei , ca nu mai e nevoie sa sun in fiecare zi si aproape ca mi-a inchis telefonul in nas!
Pai as sta linistita daca mi-ar fi raspuns la vreun e-mail!
Abordarea lor vis-a-vis de client lasa mult de dorit!