Ce parfumuri va plac ? (7)
Raspunsuri - Pagina 10
camelia_daniela spune:
Doamnelor, asta e ultima zi de "free shipping" pe fragrancex.com, nu???
Daca e asa mai comand si eu ceva rapid!
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei
si totusi sa i-o dea fiecarauia intreaga.
EliaElia spune:
eu am primit un newsletter ca ar fi 10% la toate comenzile saptamana asta.Camelia si Laura (06.02.2008)Mergem
camelia_daniela spune:
Aha, multumesc Geniest! Cred ca m-am fost atenta!
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei
si totusi sa i-o dea fiecarauia intreaga.
danamiha spune:
Citat: |
citat din mesajul lui teo30967 fetelor am vazut ca multe dintre voi ati comandat parfumuri prin intermediar de pe bigdiscount va rog daca puteti sa mi spuneti si mie cum procedati cu multumiri teo ! |
Te rog sa-ti activezi PM-ul ca sa putem sa-ti dam relatii suplimentare.
danamiha spune:
Eu vad ca sunt doua cupoane, unul pentru free shipping, valabil pana pe 10 octombrie, iar altul pentru o reducere de 10% la toate produsele, valabila pana pe 31 octombrie. Oare nu se pot cumula cele doua cupoane?
teo30967 spune:
l-am activat multumesc pentru promptitudine !
si eu sunt bolnava de parfumuri si am vazut pe bigdiscaunt unele de ma imbolnavesc .........
gabi30 spune:
Buna
Toata vara am stat cuminte in banca mea si v-am urmarit din umbra.Dar e timpul sa intru in actiune ca nu am parfum de iarna.Ma gandesc sa imi iau D@G-red si Angel.Am vazut ca multe dintre voi cumparati de pe alte site-uri de pe meleaguri straine/a pierdut esentedelux clienti pretiosi , nu?.Problema e ca nu am decat carduri Maestro care nu sunt bune la plati online.La ce banca imi recomandati sa fac un card ptr.shoping online?
Gabi
danamiha spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabi30 Buna Toata vara am stat cuminte in banca mea si v-am urmarit din umbra.Dar e timpul sa intru in actiune ca nu am parfum de iarna.Ma gandesc sa imi iau D@G-red si Angel.Am vazut ca multe dintre voi cumparati de pe alte site-uri de pe meleaguri straine/a pierdut esentedelux clienti pretiosi , nu?.Problema e ca nu am decat carduri Maestro care nu sunt bune la plati online.La ce banca imi recomandati sa fac un card ptr.shoping online? Gabi |
Gabi, chiar ma intrebam cum esti.
Noi aveam la Banca Translivania si la BCR.
Tocmai m-am dat cu Angel, miroase tot blocul
EliaElia spune:
de pe strawberry am cumparat cu mastercard facut la raiffeisen iar de la frgrancex cu paypal. Mastercardul mi l-am facut special acum 2 ani pentru strawberry ca eu aveam visa electron iar strawberry fix pe asta nu-l accepta.Camelia si Laura (06.02.2008)