De ce majoritatea tinerilor casatoriti si totusi de ceva ani inpreuna se feresc sa aiba copii.Sunt care de ex spun ca vor sa faca mai intai o scoala o facultate,dupa aceea ca vor ca mama sa aiba vechime in servici ca sa ia bani pe chestia ca daca o sa aiba copil o sa fie platita bine timp de 2 ani,dupa aceea ca vor sa-si cumpere casa si asta logic sa o luam daca ai bani si te trezesti pe la 33-35 ani ca nu ai nici una din cele ce ti-ai pus pe lista si nici copil ci doar cu facultatile si alea nu te ajuta la nimik.
Eu am 21 ani cand m-am casatorit aveam 19 am ramas insarcinata la 18 si nu aveam nimik nu tu casa nu tu servici si nu scoala doar profesionala si nu m-ia fost teama sa trec prin greutati care alte fete la varsta de 18 ani nu stiu cum sa se distreze mai mult eu mi-am dorit un copil si il am si sunt mandra de ceea ce am facut.Am stat la ai mei cu copilul si sotul a plecat sa lucreze in israel si ne-am descurcat.acum suntem in canada si o ducem ft bine.
Intrebarea mea este:
"DE CE VA FERITI VOI FEMEILE SA DATI VIATA LA O FIINTA ATAT DE SCUMPA CARE VA FACE VIATA UN RAI?NU TREBUIE SA AI AVERI SAU STIU EU CE CA SA AI UN COPILAS.SUNT FEMEI CARE-SI DORESC SA FACA COPII SI NU POT ALTELE FAC AVORT CA NUI DORESC IAR ALTELE CA SA NU-SI STRICE SILUIETA DE MANECHIN.
Sper ca e interesant subiectul meu as vrea sa stiu si parile altor mamici.
MULTA SANATATE
Acesta este al doilea topic deschis pe aceeasi tema
Primul, http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=126874 a fost inchis si din aceleasi motive si acesta va fi la fel.
imi pare rau dar nu-l consider interesant ci mai degraba agresiv fara motiv. Despre copii este un site dedicat copiilor, uita-te putin pe titlurile subforumurilor ca sa vezi cam care sunt preocuparile prin zona.
Cu siguranta asta nu e locul unde lumea se fereste sa dea viata copiilor iar mesajul tau tipator si acuzator pur si simplu nu isi are locul.