Ma chinui sa inteleg

Ma chinui sa inteleg | Autor: Katyuscha21

Link direct la acest mesaj

De ce majoritatea tinerilor casatoriti si totusi de ceva ani inpreuna se feresc sa aiba copii.Sunt care de ex spun ca vor sa faca mai intai o scoala o facultate,dupa aceea ca vor ca mama sa aiba vechime in servici ca sa ia bani pe chestia ca daca o sa aiba copil o sa fie platita bine timp de 2 ani,dupa aceea ca vor sa-si cumpere casa si asta logic sa o luam daca ai bani si te trezesti pe la 33-35 ani ca nu ai nici una din cele ce ti-ai pus pe lista si nici copil ci doar cu facultatile si alea nu te ajuta la nimik.
Eu am 21 ani cand m-am casatorit aveam 19 am ramas insarcinata la 18 si nu aveam nimik nu tu casa nu tu servici si nu scoala doar profesionala si nu m-ia fost teama sa trec prin greutati care alte fete la varsta de 18 ani nu stiu cum sa se distreze mai mult eu mi-am dorit un copil si il am si sunt mandra de ceea ce am facut.Am stat la ai mei cu copilul si sotul a plecat sa lucreze in israel si ne-am descurcat.acum suntem in canada si o ducem ft bine.
Intrebarea mea este:

"DE CE VA FERITI VOI FEMEILE SA DATI VIATA LA O FIINTA ATAT DE SCUMPA CARE VA FACE VIATA UN RAI?NU TREBUIE SA AI AVERI SAU STIU EU CE CA SA AI UN COPILAS.SUNT FEMEI CARE-SI DORESC SA FACA COPII SI NU POT ALTELE FAC AVORT CA NUI DORESC IAR ALTELE CA SA NU-SI STRICE SILUIETA DE MANECHIN.

Sper ca e interesant subiectul meu as vrea sa stiu si parile altor mamici.

MULTA SANATATE

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sheannamp spune:

Acesta este al doilea topic deschis pe aceeasi tema
Primul, http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=126874 a fost inchis si din aceleasi motive si acesta va fi la fel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

imi pare rau dar nu-l consider interesant ci mai degraba agresiv fara motiv. Despre copii este un site dedicat copiilor, uita-te putin pe titlurile subforumurilor ca sa vezi cam care sunt preocuparile prin zona.
Cu siguranta asta nu e locul unde lumea se fereste sa dea viata copiilor iar mesajul tau tipator si acuzator pur si simplu nu isi are locul.

Mergi la inceput