Bebelusi de iunie-iulie 2003-partea a 3 a

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marox spune:

Voi ati observat daca bebelusii vostri sint mai agitati daca se schimba vremea? Aici s-a racit brusc, intr-o saptamina au coborit temperaturile cu 10°C. Alex a fost in continuare agitat si urlator seara, in special inainte de a face kk. A mincat si mult mai putin decit de obicei. Ieri am fost cu el din nou la doctor, l-a analizat pe toate partile, cel putin la suprafata n-are nimic. Singura chestie, importanta dealtfel, e ca de vineri n-a mai luat nimic in greutate. Mi-a zis sa-i dau DEBRIDAT sirop, sa vedem daca-l ajuta pt colici si va putea minca mai bine. Daca nu, imi ramine sa-i schimb laptele.

Asa, dar ce voiam sa spun cu schimbarea vremii e ca dupa vizita la doctor am vorbit cu vecinul nostru si cumnata-mea, copilasii lor de 1 luna, respectiv 3 si care erau cuminti, nu ca Alex, s-au hotarit tot de vreo saptamina sa plinga si sa manince mai putin.

Numai bine,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana_74 spune:

Salut mamici de iunie-iulie, dupa ce ca a avut site-ul probleme si netul meu m-a enervat de tot. Ce sa va spun, Matei e la fel de dragalas si papacios, la fel de cuminte si kkcios. Ieri am fost cu el la controlul de 2 luni si a uimit toate dr. si asistentele: 6 500 kg si 64 cm. In orice caz ne-a marit ratia de Vigantol la 3 picaturi pe zi pt. ca are o crestere accelerata si sa nu apara probleme de rahitism. Da, in legatura cu timpul rece, si Matei e parca putin mai agitat si asta nu stiu din ce cauza... ar putea fi si din cauza vremii, nu m-am gandit... In rest, pupici la toate si la bb-ii vostri!

ROMANA&BB MATEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana spune:

Cristian 2 luni si 12 zile

Desi am citit ce ati mai scris eu nu am mai avut timp sa stau linistita si sa scriu deoarece bebe m-a solicitat foarte mult si eram foarte obosita.

Intre timp, duminica l-am botezat pe Cristi impreuna cu verisorul lui Adi. Cind preotul a inceput slujba Cristi dormea, iar apoi s-a trezit si nu s-a mai oprit din plins si smiorcait pina la finalul slujbei. Apoi a mincat si a dormit de la ora 18 pina la 3 noaptea – un record pentru el.
Verisorul lui, a carui nasa am fost, avea chef de risete de m-am abtinut cu greu sa nu rid si eu. Dar asta numai pina a inceput al meu recitatul de plinsete ca apoi statea si Adi in cumpana sa plinga ori nu , pina la urma s-a gindit ca nu-l cunoaste pe plingaciosul de alaturi asa ca nu i-a impartasit suferinta

De astazi a inceput sa-si atinga minutele si sa-si numere degetele.

In general e destul de cuminte – se smiorcaie uneori inainte de a adormi.

Ii place foarte mult afara la plimbare cu caruciorul si adoarme pe tot parcursul plimbarii astfel ca de multe ori ne epuizam traseul si mai stam in fata blocului ca sa se trezeasca singurel. Ca e cam neplacut sa-l trezesc cind il iau din carucior ca sa urcam acasa.

Nu este foarte mincacios. Se vede pe el ca a crescut si il simt mai greu, dar nu stiu cite kg are.

Cind a implinit doua luni a primit si vaccinul – a venit doamna dr. acasa si l-a intepat asa ca o s-o tina minte si data viitoare se va strimba la ea ca sa nu-l mai chinuie.

Ii place foarte mult sa rontaie suzeta inainte de a adormi, dar o mai scapa din gurita, moment in care semnalizeaza sonor, si astfel fac ture la patut ca sa i-o pun din nou.

Cu ocazia botezului au venit si parintii si fratele meu ca sa-l vada - ca le era dor de el. Eu le-am trimis poze ca sa aiba la ce se uita toata ziua si sa nu le para rau ca sintem asa departe.

Va saruta cu drag Romana si Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudya spune:

Noi vineri facem 6 saptamani.Ieri am fost la doctor si aveam 4300g,de la 2800g.Ni s-a spus ca aratam ca o fetita de 2 luni.Ne-a pus pe burtica si ne tinem bine capsorul...suntem puternici!!!nimic nu ne sta in cale,numai colicii ne darama.

Si eu sunt de parere sa nu dai copilului ceai atata timp cat ai lapte.Laptele de mama are tot ce-i trebUie in el...nu vad de ce e nevoie de ceai....caci atunci nu mai poate manca lapte cat ar avea nevoie.Doar poate daca ajuta la colici.Pe noi nu ne-a ajutat...de fapt nici nu i-a placut sa-l bea.

Va pupicim!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_ltd spune:

Nu a trecut mult timp, dar am mai crescut si noi. Micaita, cum ii spune sora lui, are acum 4 kg si in sfarsit ne laudam cu obrajori si picioruse dolofane. Problemele noastre de greutate si de somn se datorau faptului ca lapticul de la sani nu era suficient. Dupa ce s-a invatat cu biberonul (chestie care a durat cateva zile bune), a inceput sa bea supliment atat cat are nevoie dupa alaptarea la san. Bea cam 40-50 ml completare la aprox. 3 mese pe zi, in special dupa-amiaza. Uf, a fost destul de greu sa accept ca trebuie sa-i dau si biberon atat de devreme si m-am tot culpabilizat o vreme. Acum, faptul ca-l vad multumit, satul si odihnit ma face fericita. Credeam ca fiind la al doilea copil, voi fi experta si totul va merge ca la carte si constat cu stupoare ca m-am tampit de tot. Imi gasesc si eu o scuza prin faptul ca sunt diferiti, individualitati si personalitati distincte.
Marox, si eu ii dau de doua zile Debridat. Culmea este ca nu-i place, i-l dau oarecum cu forta, cu seringa ii picur in gurita. deocamdata noi nu am remarcat schimbari majore referitoare la colici. Noua ni s-a recomandat doar pentru 10 zile.

Elena, mama Oanei si a lui bb Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puppe spune:

Ne primiti si pe noi ? Bebe Andrada, nascuta la 08 iulie, cu 2,900 kg si acum are 5,100 si e un carnatzel. Mie imi zambeste, lui taica-su cand si cand, la soacra-mea se incrunta...Incepe si ea sa doarma bine noaptea, de pe la 8 seara la 4-5. Nu reusesc sa o conving sa pape la 12 noaptea, poate atunci ar dormi mai mult dimineata. Bea ceai cu biberonul si lapte de la san si ii place la nebunie sa stea in brate la mami, mai ales cand o mai supara colicii. Apropo: ori a mai crescut ea, ori ceaiul ii face bine, cert e ca are tot mai putin colici, si reprizele de plans de seara se transforma in "discutii" cu mami si cu tati. Tot n-am scapat insa de kaki verde. E rau-rau ??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudya spune:

Cand aveti ceva timp ,puteti citi la "nasterea pe glob" cum a venit pe lume Emma mea.
Acum va pupam dulce,ca ne e somnic si ne-a luat ceva timp sa scriem toata povestea.

Claudia si Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marox spune:

Bine ai venit Puppe, sa-ti traiasca fetita, sa fie sanatoasa si voi la fel ca sa va bucurati de ea !

Asteptam musafiri, asa ca nu prea am timp de scris !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kara spune:

intr-adevar, si bb al meu a fost agitat in ziua care a urmat dupa ultima canicula...

incepuse sa nu mai manance bine in ultimele saptamani si am inceput sa schimb nan cu milumil...dar treptat.:: in prima zi o masura de milumil si restul nan, a doua zi 2 de milumil si restul nan, etc si a inceput sa manance fff bine....inseamna ca nu-i mai placea nan.

am vazut ca si tie , Cornelia, ti s-a intamplat la fel...!!!

imi pare bine ca ai revenit, Nicoleta, sa nu-i dai ceai fetitei...sora mea era f grasa pana la cativa anisori, si dupa aceea a slabit si acum poate sa manance oricat, ca nu se ingrasa....lasa copilulasa, ca la varsta asta nu sunt probleme de obezitate...si tu nu esti grasa.!!

va pup, kara si mihai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amik spune:

salutare,salutare!

de cateva zile alexandra a mea este agitata...ieri a avut o repriza de plans de mi s-a facut pielea gaina.se inrosise toata la fata si respira sacadat...am crezut ca mor.s-a calmat ulterior,dar tot suspina din cand in cand..mi-am jurat ca nu o mai las sa planga nici doua secunde.
o fi de la vreme de e maraita?nu cred ca are colici!altceva ce ar putea fi?
ah,aseara mi-a venit o idee.sa fie oare laptele meu de vina?in ultimele zile,dat fiind faptul ca trebuie sa invat,am dormit foarte aiurea,putin si nu am respectat orele normale de somn.sa am laptele obosit?sau asta e doar o alta idee batraneasca?cert e ca m-am simtit atat de vinovata incat m-am culcat azi noapte la 1,desi aveam o gramada de invatat!

si-a desoperit mnutele si se tot uita la ele.cred ca le numara:"un deget,inca unul,inca unul...".:)))

soacra-mea vine cu tot felul e idei.ba ca are capul tuguiat,ba ca e prea grasa...noua nu ni se pare.chiar nu e PREA grasa.si in nici un caz nu ii voi da sa suga mai putin decat cere ea.in privinta laptelui de san nu exista pericol de obezitate,nu?

nu suport sa imi zica nimeni ceva de ea.chiar daca sunt bine intentionati!urasc persoanele care incearca sa isi impuna parerile.ieri,cand a venit mama soacra la noi,alexandra plangea."cred ca ii e cald!"...eu,nimic.zambeam nevinovat sperand ca o sa si tina si ea parerile,totusi."dar eu zic sa o mai dezbraci!"..."totusi,eu zic ca de-asta plange,de cald!hai da-i bluzita jos!".mentionez faptul ca eu eram imbracata in pantaloni lungi si un tricou,iar cea mica avea pantalonasi lungi,un tricouas cu maneca scurta si o bluzita cu maneca lunga pe deasupra,amandoua subtirele.eu stu ca nu ii era cald,ca doar stiu cum o imbrac de obicei.
in fine,m-a enervat!

stiu ca uneori sunt usor de enrvat iar alteori sunt cea mai ingaduitoare persoana.dar e COPILUL MEU si il tin cum vreau,il hranesc cum vreau,il imbrac cum VREAU EU!!!!

apropo e haine!i-a cumparat buni-mama mea-blugi!si o bluzita de jeans.
azi o voi imbraca cu blugii.cred ca o sa o mananc.

miercuri facem 2 luni!

botezul.il facem in ultimul weekend din septembrie.dat fiind faptul ca ne-am hotarat sa facem petrecerea la casa de vacanta a parintilor mei,care se afla la 45 km de bucuresti-adica "la tara"-o vom boteza la biserica de acolo.
nu am mai gasit locuri pt restaurant in buc pt peroada imediat urmatoare.si nici sa astept pana in noiembrie pt botez nu vreau!asa ca...traiasca casele de vacanta!acolo nu mai suntem conditionati de spatiu,de tacam...etc.pana acum,numai familia,suntem 50 pers.cred ca va fi super.ma rog ca si vremea sa tina cu noi!
de-abia astept!

www.jester.ro/alex/
that's my girl!bine,astea sunt niste poze facute in graba.o sa le puna razvan sus si pe cele mai...artistice!!!

pupici dulci.
alexandra mare & alexandra mica.

Mergi la inceput