Bebelusi de iunie-iulie 2003-partea a 3 a
Raspunsuri - Pagina 3
roxette spune:
Am nevoie de sfaturi.
Lui Andrei i-au aparut pe frunte si pe cap la inceput niste bubite mici rosii iar acum parca s-au unit si au facut si niste coji galbene. Pielea e f. aspra si nu stiu ce sa-i fac si cu ce sa-i dau. Daca ii rup cojile pielea ramane rosie si zemuinda. Stie cineva vreun remediu?
Multumesc
bibi spune:
liniste si pace in ultimile 24 de ore
nimeni, nimeni pe net?!?
Romana 74- vad ca tu l-ai botezat deja pe bb. am si eu o intrebare
cine ia copilul de acasa si-l duce la biserica?
amik spune:
alexandra are 6 saptamani.
doamne,creste pe zi ce trece.avem 5,250kg.
rade si gangureste cand ii vorbesc!si ii tremura buzita de jos cand incearca sa ma imite la vorba!e asa de haioasa!mor cand ii vad ochisorii aia frumosi privindu-ma atenti!mor si inviu!
alexandra mare & alexandra mica
romana_74 spune:
Bibi, noi l-am dus pe Matei cu masina noastra, intr-un scaun scoica, dar traditia cred ca spune sa il duca nasele in brate...Oricum e bine numai sa ajunga la biserica!
ROMANA&BB MATEI
Claudya spune:
Buna,mamicute dragi!!!
Abia aseara am mai avut ceva vreme sa mai intru pe net.Timp as avea ,cand doarme micuta,dar atunci imi cad si mie ochii-n gura,asa ca bag cornu-n perna o data cu ea.Nici de mancare nu mai apuc sa-mi fac.Sandvisul e cel mai bun prieten al meu,iaurtul laptele si sucurile naturale..Azi vreau sa fac o ciorbica.Sper sa apuc.Cand apuc sa fac un dus ca lumea ,sunt o fericita,altfel ma spal"ca pisica" de mai multe ori pe zi,in cea mai mare viteza.Sa nu radeti...cateodata imi vine sa fac si ceva mai mare,dar ah,tocmai atunci se trezeste....nu-i nimik si-asa sunt constipata....
IULIANA,te-as intreba cum te descurci tu singurica.Mie mi-e destul de greu ,dar sincer,prefer asa,decat sa aud tot felul de "sfaturi pretioase" din toate directiile.Si-mi pare rau ca nu am intrat si zilele trecute,sa iti spun ca eu am fost la biserica la 8 zile sa ne citeasca molifta,ca asa stiam ca trebuie,iar la 40 de zile se mai citeste ceva ,dar aceea nu stiu exact ce e.Poate ne spun fetele care stiu mai bine.Noi am dat la preot 60$can. pentru 5 minute de citit o rugaciune.Sa-mi spui si mie cum a fost la tine,acum la 40 de zile.
Crisa,eu nu stiam ca pana la botez nu poti sa-i spui pe nume bebelusului.Asa e?
Ieri Emma mea a facut o luna.Doamne,ce repede trece timpul.Are peste 4 kg. si s-a nascut cu 2800g.Abia astept sa nu ma mai trezesc de 2 ori pe noapte,caci asta ma termina...in rest ,pentru ea si pentru zambetele ei,vorba lui amik,"mut muntii".
Va pupik ...cu muuuult somnic!!!
iuliana spune:
Claudia, pot sa iti spun ca ma descurc extraordinar, chiar nici nu am nevoie de ajutor, iar tati e un adevarat suport in toate privintele. Eu toata ziua sint cu Emma, dar cind vine el acasa o ia in primire, plus ca in we e "job-ul" lui:)). Se trezeste noaptea (numai in we), ii da sa manince, o schimba, ce mai...o adevarata "mamica". Dupa ce am nascut i-am dat tel. maica-mii si am inceput sa pling, ca ce ma fac, cum o sa ma descurc. Dar, uite ca ne descurcam de minune. Avem si noroc ca Emma nu are colici si e cumintica. Ma trezeste de 2 ori pe noapte, dar dupa ce papa face nanita imediat (cu mici exceptii, dar rare).
iuliana spune:
Duminica am fost la biserica si am vorbit cu preotul si astazi vine la noi acasa sa imi faca molifta si sa ne sfinteasca casa. Nu stiu cam care sint obicieiurile cind vine sa sfinteasca casa, dar eu am facut mincare si am sa ii dau ceva bani. In rest, o sa ne zica el ce trebuie facut.
parpalak spune:
Fetele dragele,
Dormiti acuma cit puteti, cit sint bebeii mici, ca or sa creasca nici n-o sa stiti cind si-or sa se "lase" de obiceiul asta bun. :)
Sanatate la bebei si mamici.
Marox spune:
Am si eu o intrebare: ati facut vaccinul BCG? Cum au reactionat copilasii, au facut febra, cit timp i-a tinut? Vineri mergem la doctor si, gata, nu mai e scapare, o sa-l intepe. Stiu ca e spre binele lui, dar tot mi se rupe sufletul...Mai mult mi-e frica de reactiile de dupa, daca o avea o chestie neplacuta parca ma vad umblind in WE dupa doctor.
Aseara, nu stiu prin ce miracol, am avut o productie de lapte record: 140 ml. Alex a hapait tot in timp record, 5-10 min, dupa care a adormit. Din pacate s-a trezit dupa o ora jumate, a inceput sa urle. La inceput nu ne-a venit sa credem ca poate plinge de foame, dar cum nu inceta i-am pregatit un biberon. A mai baut 30 ml dupa care a dormit linistit vreo 5 ore. Incep sa ma intreb si eu daca o fi laptele meu destul de hranitor. In mod normal, daca e muls, in biberon se amesteca, cel apos de la inceput cu cel gras de la sfirsit, nu? Oricum, Alex e mare mincau seara, in timpul zilei nu maninca prea mult, uneori numai 70-90 ml.
Parpalak, multumim de urari si incurajari ! Sa inteleg ca la 3 luni bebeii sint maaari si cumiiinti si-si lasa mamicile sa doarma noaptea? Spune "daaaa", te rog, sa ne creasca moralul!!!
parpalak spune:
Marox, felicitari pentru laptic, nu stiu ce faci, dar fa pe mai departe, ca faci bine! Cu dormitul... ce sa zic.. depinde de la bb la bb. Paul a dormit toata noaptea de la 4 saptamini si s-a razgindit pe la 8, cind am inceput sa am mai mult lapte. Dar uite si vestile bune: dimineata ma scol si gasesc biberonul de jumate gol, de unde deduc ca Paul a mai avut o masa in cursul noptii.. :)
Sanatate la bebei si mamici.