Domnului ministru al invatamantului - protest!
Raspunsuri - Pagina 2
cl spune:
Lori, poate ca ar trebui sa punem acolo o trimitere catre acest subiect. Cred insa ca domnul ministru nu prea da pe acolo...
Am mai aflat ceva de la copilul meu, ca desi a primit manualul de "Matematica", este de la o alta editura (exact cum spunea si claujro!). Bleah! Am dat o raita prin librarii si nu-mi vine sa cred ca am gasit ce ne lipsea! Am vrut sa cumpar toate manualele, insa nu am avut noroc, deci trebuie sa mai caut...
Domnule minstru, sa va fie rusine! Pentru minciuna si dezinteres! Si inca ceva, atunci cand spuneti "nu cred" indicat ar fi sa o faceti la "Religie" sau, eventual, la "Filosofie", nu cand vi se comunica ce se intampla in teritoriul dvs.! Domnule, de la mine aveti nu o bila neagra, ci o suta!
hristina spune:
Iar de la cadrele didactice de la are in subordine, in teritoriu, are milioane de bile negre.
Din pacate realitatea este crunta in toata tara in privinta manualelor si nu numai. El viseaza cai verzi pe pereti. Nu stiu cum o avea tupeul sa minta in halul asta?!?
ardeiash spune:
2 observatii
- prima: in belgia nu exista manuale ... la nicio clasa.. se trag in nestire fise de lcuru zilnice din mai multe culegeri, compendii , caiete de lucru etc. ideea e ca nu se concentreaza lumea pe un manual ca apoi sa-i dam in cap autorului ca nu a fost bine facut... se vorbeste aici limba franceza si flamanda... nici vorba de manual de limba si literatura francea sau lb lit flamanda.. ma gandesc ca spre asta tinde si ministerul noastru..
- a 2- a e off topic , ma scuzati dar nu ma pot abtine: s-a terminat subiectul fierbinte cu medicina si continuam cu invatamantul?? si asta nu o spun ironic.. ci mai degraba cu un gust amar
s-auzim numai de bine! si
gabriella1 spune:
"gratuitatea "invatamantului nu cuprinde si manuale scolare? aaaaaaaaaaaaaa,gratuit e doar statul in banci... totusi,"pi vremea mea" era altfel ,chiar obligatoriu sa primesti carti!Ce s-au mai schimbat timpurile !
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
A_Iulia spune:
...de parca ce l-ar fi durut gura sa spuna ca manuale gratuite se dau doar cazurilor sociale si restul sa-si cumpere...dar eu cred ca e doar prost informat
face si asta parte din ciclul "invatamantul si sanatatea sunt gratuite", doar ca in loc sa le ofere doar cazurilor sociale, se face ca le ofera tuturor si in realitate nimeni nu e multumit. Nu e mai simplu sa stii de la bun inceput ca ai de cumparat manuale, asa cum cumperi caiete, creioane, etc? Grandomania asta a statului de a oferi oricui cand oricum nu poate sustine asta chiar nu pot s-o inteleg.
Din punctul meu de vedere cumpar oricate manuale trebuie - doar sa stiu ca cei care nu pot sa-si cumpere chiar le primesc gratuit. Pe alea care trebuie. Si noi, nu rupturi de la altii.
Madanic spune:
Nu stiu de ce va mirati. Doar nu este prima minciuna pe care o toarna. Luati la rand cred ca am putea sa numaram pe degetele de la mana cata adevaruri au zis.
Minciuna este pentru ei o a doua natura.
Niste imbuibati nenorociti care nu se gandesc decat la buzunarul propriu .
Acuma serios de ce nu strangeti toate raspunsurile de pe forum si sa le trimiteti la un ziar. Oferiti-va sa dati un interviu, mai rugati si alti parinti in situatia asta sa faca la fel, faceti o lista cu toate scolile care au problema asta. Cred ca presa ar fii interesata de subiectul "Ministrul prins cu minciuna".
Madalina
mami de Isabella Andreea
http://www.picasaweb.com/bogdanmabo
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124758
AYSHA 2 spune:
Buna idee Lory si Madalina .
Administratorii ce parere au ?
Poate comunitatea DC chiar are o pozitie fata de mesajele preelectorale ale ministrului Pinocchio