inca suntem OAMENI
Va rog sa respectati procedurile cunsocute ale www.despecopii.com pt cazuri umanitare!
Raspunsuri
gabriella1 spune:
din mesajele mamicii lui Bogdanel
"din mesajele mamei lui Bogdi:
"Trimis la: - 05/09/2008 : 19:11:11
Buna tuturor,
Bogdan a reinceput intens recuperarea.
El e cel mai fericit,caci si-a vazut terapeutii carora le-a simtit lipsa pe timpul verii.
Eu sunt necajita caci totul se rezolva doar cu bani...prin urmare (neavand si de spaga corespunzator nu face kinetoterapie-motivul oficial nu-s locuri;cel neoficial nu am cotizat corespunzator dorintelor "doamnelor"-care-mi promisesera la sfarsitul lui august ca-l va introduce si pe el in program(intre timp au dat ceilalti mai ,mult)).
Oricum le cer o hartie semnata si parafata cu explicatia ca cei de la protectia copilului sa nu-mi mai spuna ca pe mine nu ma intereseaza
mi-ar fi f usor daca nu as vedea ca totul se rezuma la bani.Eu vad partea plina a paharului ,dar stiu (si mi s-a confirmat la protectia copilului sa necesitatea continuarii kinetoterapiei).el daca pica nu stie/poate sa se ridice se taraste pana la primul perete,scaun,om...si se sprijina si se ridica altfel striga sa vina cineva sa-l ajute.Cei care au dat bani si fac kineto merg,alearga se ridica sincuri de ani buni(ei avand doar hemiparezape dreapta sau stanga).....dar DD sa-i ierte fac si eu ce pot mai mult ....n-am cum
Azi ar fi trebuit sa incepem efectiv recuperarea dar ne-au sunat sa nu mergem caci se face deratizare(cat a fost vara de lunga nu au avut timp)"
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
gabriella1 spune:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=114245
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
vladis spune:
gabriella,
Bine ca suntem inca OAMENI ...
mami de miruna(27.01.1996) si vlad (20.07.2005)
www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE
gabriella1 spune:
tocmai am vorbit cu mama lui bogdanel...
NATYNIC MULTUMESC !Sa-ti dea Dumnezeu sanatate si ajutorul care l-ai dat lui Bogdanel sa se intoarca inmiit pentru copilul tau.
Gabriela
ariel_7000 spune:
gabriella, laudabila initiativa. Doamne ajuta sa gasesti cati mai multi OAMENI. in urma discutiei avuta cu tine pe aceasta tema, am dat sfoara in tara, deja am primit cateva raspunsuri de ajutor, cam modeste, intr-adevar, dar pic pic se strange oceanul si sapt. viitoare, cand sper sa finalizez "operatiunea" voi trimite coletul.
Doamne ajuta lui bogdanel! Doamne ajuta celor care nu au uitat sa fie OAMNENI!
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
www.phenforum.com/ticker/img,38,70,0,kg,73.5,68.3,58,/weight.png" target="_blank">ce am fost si ce am ajuns
gabriella1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ariel_7000 gabriella, laudabila initiativa. Doamne ajuta sa gasesti cati mai multi OAMENI. in urma discutiei avuta cu tine pe aceasta tema, am dat sfoara in tara, deja am primit cateva raspunsuri de ajutor, cam modeste, intr-adevar, dar pic pic se strange oceanul si sapt. viitoare, cand sper sa finalizez "operatiunea" voi trimite coletul. Doamne ajuta lui bogdanel! Doamne ajuta celor care nu au uitat sa fie OAMNENI! mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008) POZE ALEX SI TEO: www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007 www.phenforum.com/ticker/img,38,70,0,kg,73.5,68.3,58,/weight.png" target="_blank">ce am fost si ce am ajuns |
Ariel,inainte de a trimite coletul,te rog s-o suni pe mama lui Bogdanel ptr ca s-au mutat din Constanta in Navodari.Ea iti va da adresa exacta!
MULTUMESC ,ARIEL!
Gabriela
Claudi@ spune:
Gabriela, eu sunt din Navodari, de fapt mama mea. E posibil sa ajung la sfarsitul lunii acasa, sau in nov, crezi ar mai avea nevoie de medicamente? As putea cumpara de aici 2, 3 cutii (nu mai mult pt ca am f mari pb). Chiar de nu ajung as putea trimite pachet. Presupun ca-mi tre si reteta, imi poti trimite pe mail.
Cat are micutul, cam ce ar mai avea nevoie?
16+
de www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=47a82b5dea7c19b5ab80ea&source=category&category_id=all" target="_blank">Tony , www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=429b4df014c3faeb7eb9ff&source=category&category_id=23" target="_blank">Nunta
Poze
ramonaiani spune:
Claudia, vreau si eu sa contribui la medicamente. Dupa ce vorbesti cu mama lui Bogdanel (iti poate trimite reteta prin posta) iti voi transfera si eu ceva banuti in cont (merge mai usor la noi, nu mai platim taxe bancare). Te rog PM cu detalii.
Mami de dulceatza Eliza (06.09.07)
Povestea nasterii
gabriella1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Claudi@ Gabriela, eu sunt din Navodari, de fapt mama mea. E posibil sa ajung la sfarsitul lunii acasa, sau in nov, crezi ar mai avea nevoie de medicamente? As putea cumpara de aici 2, 3 cutii (nu mai mult pt ca am f mari pb). Chiar de nu ajung as putea trimite pachet. Presupun ca-mi tre si reteta, imi poti trimite pe mail. Cat are micutul, cam ce ar mai avea nevoie? 16+ de www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=47a82b5dea7c19b5ab80ea&source=category&category_id=all" target="_blank">Tony , www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=429b4df014c3faeb7eb9ff&source=category&category_id=23" target="_blank">Nunta Poze |
Din cate am inteles ,Bogdanel are tot timpul nevoie de medicamente. NICIO SECUNDA NU ARE VOIE SA INTRERUPA TRATAMENTUL.Probabil ca ai nevoie de reteta,dar scanata prin mail numai mamica lui ti-o poate da. Bogdan are 6 ani....orice il bucura,absolut orice. Vine iarna,are nevoie de hainute,ghetute... Mami a lui a zis ca depinde de model,dar Bogdanel poarta cam marimea 8 sau L iar la papucei 29-30.
Daca dai click pe linkul postat anterior de mine, intri direct acolo unde poti lua legatura cu mamica lui.Ea este cea mai in masura sa-ti dea toate detaliile. Eu vreau doar s-o ajut! Atat cat pot.
Multumesc si sa-ti dea Dumnezeu sanatate !
Gabriela
gabriella1 spune:
Lia Popescu
Gabriela