Sotul plecat putin din tara

Sotul plecat putin din tara | Autor: sorana

Link direct la acest mesaj

Cred ca am nevoie de cateva cuvinte de incurajare. Sotul meu a plecat o saptamana din tara (in interes de serviciu) si eu ma simt singurica ... Nu sunt singura, sunt cu Monica si cu tatal meu (locuim impreuna) dar .... deja imi lipseste ... si azi a plecat. Noi nu ne-am despartit nici o zi in ultimii 4 ani, nici nu stiu cum o sa dorm fara el :(

bb Monica si Sorana

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raly spune:

Draga Sorana,
Te inteleg perfect, si eu am trecut prin aceeasi situatie in iunie, sotul a plecat pentru 10 zile in Romania, eu fiind nevoita sa raman singura intr-o tara straina, fara nici o ruda, doar cativa cunoscuti si colegii de serviciu, care nu intelegeau ce este asa mare lucru daca raman singura 10 zile.
Nici noi nu fuseseram despartiti decat cel mult o zi cand dormeam eu pe la vreo prietena(in Romania) sau ma duceam la mine acasa sau la socri pt vreo zi si el nu putea merge, altfel tot mereu impreuna zi de zi, de 6 ani.
A fost f greu, dar am supravietuit si vreau sa iti spun ca in acea perioada am colindat magazinele, m-am plimbat si am cheltuit bani cat sa imi ajunga pe un an. Nu ca prezenta lui ma impiedica sa fac toate astea, dar de, plictiseala, singuratatea si faptul de a nu avea cu cine vorbi...pe mine astea ma omoara si m-au facut sa plec din casa. Asa ca pana la urma nu a fost chiar rau, iar cu doua trei zile inainte am inceput pregatirile pt intoarcerea lui, mancarica buna, aprovizionare pe toate fronturile, casa luna, sa-i fie drag sa vina acasa.Cand l-am vazut in aeroport...parca nici nu plecase,am reluat viata impreuna de unde o lasasem.
Asadar nu te descuraja, gandeste-te doar la momentul intoarcerii si o sa vezi ca timpul zboaraaaaa!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha spune:

Draga Sorana, sotul meu urmeaza sa plece in strainatate peste cel mult doua saptamani. Dar pleaca ptr. 1 an de zile si o sa-l vad doar o data peste 6 luni. Nici nu pot sa-ti spun cat imi este de greu: de 7 ani de zile am fost mereu impreuna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

hai ca disperati degeaba...ia sa va vaad eu cu un copil de catevaa luni si un sot marinar plecat vreo 6 luni de acasa?

vedeti si voi partea buna, nu mancare de facut, rufe mai putine, banii sunt pe mana voastra si inca sunt reduceri in oras!

Fruntea sus!
Marina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabiG spune:

Hai ca o saptamina nu e mult! Uite, azi deja nu o mai socotesti! O sa vorbiti la telefon si te gindesti ca pasiunea va fi si mai mare dupa o saptamina de departare. Sa vezi ce greu e sa-ti fie copilul plecat. Eu ma usuc de dor dupa puiul meu, e in Ro la mama pina la mijlocul lui septembrie!
Hai ca trece si asta!
Numai bine!

si Francesca 1an2 luni
Pe lumea asta exista un singur bebelas (copil) perfect! Si fiecare mama il are!
http://f1.pg.photos.yahoo.com/adigabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

draga sorana,

la 3 luni dupa ce ne-am casatorit(ce-i drept stateam de 2 ani impreuna) sotul meu a plecat in germania sa-si faca lucrarea de diploma.si am ramas singura pentru un an.fara internet acasa,telefoane mai rar caci nu prea erau bani din bursa.

prima noapte a fost mai grea caci eram obisnuita sa dorm la el in brate dar apoi incet incet de voie de nevoie a trebuit sa ma obisnuiesc sa fiu singura.

tu ai fetita ta cu tine si sunt sigura ca vei trece mai usor peste prima noapte.

eu sincer mereu imi faceam ceva de lucru ca sa nu ma gandesc numai la el si aveam asa de ocupat timpul incat seara picam rupta de oboseala dupa ce veneam de la facultate si ore in particular cu pustanii.

va pup
svetlana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Hai ca o saptamana nu e asa mult, trece repede, deja a trecut o zi . Incearca sa nu te gandesti non-stop la sotul tau, fa-ti de lucru prin casa, iesi prin magazine, mergi in vizita la o prietena, iesi in parc cu Monica.
Noaptea e mai greu pana adormi, dar gandeste-te la el si asa adormi cu el in gand, ca si cum ar fi langa tine
Sambata si duminica nu sta in casa si deja luni iti faci planuri pentru venirea lui, nu
Si gata saptamana.

Katink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuc spune:

draga mea,
sotul meu este plecat de aprox. o saptamana din tara pt o luna ( interes de serviciu), anul acesta deja am acumulat 4 luni in care nu am fost impreuna...eu am fost plecata 2 luni la inceputul anului....el in iulie o luna si acum iara este plecat...a fost tare greu..crede-ma era prima data cand am stat mai mult de 3 zile in care am stat 'despartiti'pt mine a fost un chin...am inceput deja sa ne obisnuim, dar asa cum spuneau fetele revederea este superba... si nici bb care sa-mi ocupe timpul nu avem..decat ca merg la serviciu si vin destul de obosita...in rest in weekend ies cu prietenele sau le invit la mine, ies la cumparaturi (cele mai multe cumparaturi le fac cand este plecat, lui nu-i place la cumparaturi) si atunci ma rasfat cum vreau eu... incearca sa vezi partea buna a acestei plecari, 10 zile...nu-i asa mult...hai pupici si sa fim iubite...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana spune:

Multumesc de incurajari fetelor!
Cred ca intr-adevar prima zi a fost cea mai grea.
Si are Monica grija sa nu cumva sa ma plictisesc :)

bb Monica si Sorana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Missy spune:

Suntem de 5 ani impreuna, locuim de 4 ani jumate impreuna, si pana acum 1 an nu am dormit nici o noapte in case diferite (doar in camere diferite, certiri, copilarii-deh, eram studenti). In iulie anul trecut a trebuit sa stam 6 nopti departe si 2 zile nu ne-am vazut. Motivul: am fost internata in spital, operatie la mana dreapta, gravida in 7 luni. Parca preferam ca despartirea sa fie din motive de servici. Asa ca smile, si bucura-te de ziua in care o sa-l vezi. Si nu uita ca prinde bine cate o despartire, iti dai seama ce mult va iubiti si el - ce bine e acasa!

www.babiesonline.com/babies/f/fratila

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Al meu sot,de cind ne-am luat -nu mult,vreo 2 ani- pleaca in fiecare luna in Romania ca sa-si vada bunicul care are acum venerabila virsta de 93 ani!Nu sta mult,doar 3-4 zile,plus ca merge de 2 ori pe an in Vancouver sa-si vada parintii,cite 10 zile,asa ca m-am obisnuit.Ideea e ca ma simt ok cind pleaca,mai fac si eu o pauza,gatesc numai pt.bebe si pt.mine,fac shoppingInainte nu-mi convenea,dar acum am vazut ca am si eu timp sa ma relaxez,chiar cu bebe pe linga mine- sint o norocoasa,e un copilas cumintel care nu face foarte multe pozne-

Iren&Bogdanelu`

Mergi la inceput