MANCARIMI ZONA GENITALA!!!!!!!!ajutorrr

MANCARIMI ZONA GENITALA!!!!!!!!ajutorrr | Autor: aliki4god

Link direct la acest mesaj

Buna! dau buzna cu un subiect nou pentru ca ma preocupa de cateva zile. Am o usoara mancarime in zona genitala inclusiv pe labii si ma enerveaza. Am trecut de ovulatie si mai am trei zile pana la urmatorul CM. In plus ma doare ovarul drept, din cand in cand spatele tot in partea dreapta si mai am si niste scurgeri nenorocite care au inceput la ovulatie si nici amu nu-mi dau pace/ Pofta de mancare la fiecare minut si secunda iar asta e neobisnuit pentru mine pentru ca sunt slaba de fel dar in ultimul timp m-am ingrasat si pe deasupra mi-au crescut si sanii...yessss!!!.Scurgerile nu mai sunt de aceeasi intensitate dar exista. Intrebarea este sunt simptome de sarcina ori ba? noi ne dorim din suflet un bb si incercam de 4 luni dar....nothing! Deci ce trebuie sa fac? Nu m-as grabi cu un test decat peste o saptamana.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns IonescuOana spune:

Mancarimile in zona genitala pot fi de la Trycomonas si se trateaza cu Gynozol (ovule). Dar cel mai bine ar fi sa mergi la un ginecolog ca sa-ti faca o analiza de secretie.

O DAU PE SOACRA-MEA, DAR NU LA SCHIMB, CI PE DEGEABA! DAR NICI ASA NU CRED C-O SO IA CINEVA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliki4god spune:

problema est eca nu pot merge la un doctor aici ca m-ar costa mii de dolari sau sute. As vrea sa stiu daca a mai avut cineva de-a face cu asa ceva si ce a facut. Nu stiu ce este Trycomonasu si nu am folosit pana acuma nimic pentru asta. As vrea sa stiu in special daca e simptom de sarcina faptul ca am scurgeri dupa ovulatie si un fel de arsuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Uite care este treaba. Ori mergi la medic si te tratezi (ai o probema in mod cert) ori nu te tratezi si ai sa suferi din ce in ce mai mult si tot la medic ajungi insa sa nu te plangi dupa aceea de complicatii si de bani. Ok? Mai lasa-o cu sarcina ca nu are nici o legatura, Ok? Si pe intenet nu ai sa te tratezi, 0k?

Pagina familiei / Mai multe...
www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank">Video
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angiuta spune:

Eu in primul trimestru de sarcina am facut o candidoza din cauza schimbarii PH-ului. Sintomele erau etot mancarimile in zona genitala si scurgeri abundente. Se trateaza cu Clotrimazol crema si ovule (3 bucati, in fiecare seara cate unul). Crema este foarte buna pentru mancarimi.
Aici (in Germania)se poate cumpara fara reteta, nu stiu insa cum e la voi.

Candida este o ciuperca care in mod normal se gaseste acolo dar daca se inmulteste prea mult cauzeaza candidoza.

Despre tricomonas gasesti aici: http://www.seximus.ro/articole/tricomonas.php

Angiuta mamica lui Vladut(8 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grodear spune:

Mai bine te tratezi de la primele simptome, mai tarziu o sa fie mult mai costisitor!

Ralu- mamica de fetita superba!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mindy spune:

Citat:
citat din mesajul lui aliki4god

problema est eca nu pot merge la un doctor aici ca m-ar costa mii de dolari sau sute. As vrea sa stiu daca a mai avut cineva de-a face cu asa ceva si ce a facut. Nu stiu ce este Trycomonasu si nu am folosit pana acuma nimic pentru asta. As vrea sa stiu in special daca e simptom de sarcina faptul ca am scurgeri dupa ovulatie si un fel de arsuri.

aliki

Aliki, neaparat trebuie sa iti faci asigurare medicala si sa iti faci programare la OB GYN daca v-ati hotarit si va doriti asa de mult un bebe si tu ai problemele cu scurgerile plus dureri de ovar.
Daca testul de sarcina iese pozitiv tot la doctor trebuie sa ajungi cit de repede.
Problema cu mancarimile/arsurile in zona genitala le poti rezolva temporar cu Clotrimazole Cream aplicat local (se gasesc la orice farmacie) pina mergi la doctor.
Scurgerile dupa ovulatie nu prezinta un simptom de sarcina din cite stiu.
iti recomand sa citesti pe situl DC articole referitoare la sarcina, sint foarte utile.
http://www.desprecopii.com/info.asp?id=5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Singurul sfat:doctorul. Doar niste analize si o antibiograma pt a vedea la ce medicament este sensibila, poate rezolva problema. Nu exista pastile/ovule/tratament universale/universal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexandra spune:

Du-te la medic sa stabileasca exact ce secretie este si tratamentul adecvat. Nu vreau sa te sperii, dar candidozele sau ciupercile netratate pot duce la infertilitate. Asa ca fugi la doctor, mancarimea nu are nici o legatura cu sarcina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Buna,

Durerea de ovar, pofta de mancare si scurgerile mai abundente pot indica sarcina dar lipsa menstruatiei si testul sunt cele care iti vor spune exact.

Scurgerea abundenta este posibil sa fie si de la candidoza care apare in general atat inainte de instalarea menstruatiei cat si in sarcina, motivul fiind cantitatea de progesteron secretata in organism.

Ar fi bine sa te vada un medic ca sa iti ia proba pentru analize, pentru ca daca esti insarcinata nu e voie sa iei pastile care ar putea afecta sarcina. Ca sa mai scapi de mancarimi poti sa iti faci o solutie de bicarbonat de sodiu (o lingurita rasa la un litru de apa calduta) si sa te speli la exterior. Calmeaza mancarimile si usturimile. Daca sunteti fideli unul altiua n-are cum sa fie tricomonas deoarece se transmite doar pe cale sexuala.

Sper sa fi gravi!

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angiuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui felix76

Ar fi bine sa te vada un medic ca sa iti ia proba pentru analize, pentru ca daca esti insarcinata nu e voie sa iei pastile care ar putea afecta sarcina.

Daca sunteti fideli unul altiua n-are cum sa fie tricomonas deoarece se transmite doar pe cale sexuala.

Sper sa fi gravi!

Da, am uitat sa zic...in primul trimestru de sarcina candidoza nu se trateaza, eu am asteptat pana la 20 de saptamani apoi am luat tratament. Mi s-a facut si o antibiograma.

Felix tin sa te contrazic...cand eram studenta si locuiam cu inca o fata in chirie am facut tricomicoza cu toate ca in acea perioada n-aveam relatii sexuale (sotul era plecat din tara si nu ne mai vazusem de mai bine de 2 luni). Doctorul mi-a zis ca se poate transmite si prin folosirea acceleiasi toalete, mai rar dar e posibil. Mi-a dat tratament si am rugat colega de apartament sa ia si ea tratamentul respectiv (la indicatiile medicului).

Aliki incearca sa rezolvi cat mai repede situatia cu asigurarea.

Angiuta mamica lui Vladut(8 iunie 2007)

Mergi la inceput