De-ar fi stiut ei...
Raspunsuri - Pagina 4
Tisina spune:
As adauga si eu una din "intelepciunea" populara, chit ca sunt convinsa ca o sa imi iau rosii:
"da-i copilului sa guste din bautura ca sa: nu pofteasca; sa vada ca e rea la gust si sa nu mai ceara; sa devina "barbat adevarat"; sa adoarma mai usor"
A, si una recenta: "nu are pofta de mancare? Da-i doua guri de bere ca sa <isi curete stomacul>!"
Mentionez ca nu sunt ideile mele, eu fiind total impotriva ideii de a da alcool unui copil. Aceste "sfaturi" le-am citit si pe acest forum (unele), dar mai ales le-am primit de la doamne "cu experienta".
mihutza11 spune:
Ariel, uite mi se puse pata si mie .. si m-am uitat azi la 2 episoade, ca de luni pana vineri il da tot cate 2.. si tot e in reluari de o carca de timp, si nu le dau in ordine cronologica.. dar se verifica, ca scene din apartament sunt tot timpul si astea de care am zis tot acolo erau..
aa, si nu mi-a fost greu, ca acum sa fiu "modesta", le cam am pe astea cu detaliile.. randunoiul stie ..
un alt ex din asta cu ceva ce mi-a sarit in ochi la un film.. ne uitam pe DVD la "Enchanted" si mi-a sarit in ochi un titlu de la un cinema din NY unde se petrecea actiunea si i-am zis randunoiului si imi zice "nu te cred", dar a dat inapoi sa se convinga.. si asa era (era vb de filmul "Mamma mia!" care aparea acolo)
Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008
Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara
adriuta spune:
Pacat ca n-ati mai continuat, era interesant :)
Asa creste mare puiul
www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!
Ancuta-Maria spune:
Cand mai gasesc ceva promit sa impartasesc si cu voi
http://autenticradio.telnetcom.ro:8000/listen.pls Un radio pentru romani, de la inima la inima.