De-ar fi stiut ei...
Raspunsuri - Pagina 2
Ancuta-Maria spune:
si sa continui cu ceva mai hazliu...
Legi stupide din trecut si prezent:
-- legi in statul Alabama:
-Soferilor li se interzice sa conduca un autovehicul legati la ochi
-Cine poarta mustata falsa, susceptibila de a starni rasete in
biserica, este pasibil de pedeapsa
-- legi in statul Alaska:
-Este ilegal sa impingi un elan viu dintr-un avion aflat in miscare
-Este considerata ofensa publica servirea de bauturi alcoolice unui elan
-- legi in statul Arizona:
-Vanatoarea de camile este interzisa
-Cine taie un cactus risca 25 de ani de inchisoare
-Este impotriva legii sa refuzi a-i da apa unei persoane insetate
-- lege locala in orasul Glendale, Arizona:
-Mersul inapoi este interzis pentru orice autovehicul
-- lege in statul Arkansas:
>-Barbatilor li se permite sa-si bata nevestele, dar nu mai mult decat o data pe luna
-- lege locala in orasul Fayetteville, Arkansas:
-Este interzis sa ucizi "fiinte vii"
-- lege in statul Michigan:
-Femeilor li se interzice sa se tunda fara asentimentul sotilor
-Hotii au dreptul sa-l actioneze in judecata pe proprietarul casei pe care au jefuit-o daca s-au ranit in timpul operatiunii
-----------------------------------------------------------------------
„timpul nu-i menajeaza pe cei care se cred in afara lui” (Francois Fayolle)
april spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ancuta-Maria si sa continui cu ceva mai hazliu... Legi stupide din trecut si prezent: -- -Hotii au dreptul sa-l actioneze in judecata pe proprietarul casei pe care au jefuit-o daca s-au ranit in timpul operatiunii ----------------------------------------------------------------------- „timpul nu-i menajeaza pe cei care se cred in afara lui” (Francois Fayolle) |
beton. dupa ce ma jefuiesti ma mai dai si in judecata
Ancuta-Maria spune:
cin' te pune sa lasi obstacole prin casa?
-----------------------------------------------------------------------
„timpul nu-i menajeaza pe cei care se cred in afara lui” (Francois Fayolle)
anangel_lexi spune:
Super tare! Ancutza, ffff interesant subiect!
de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?
dori spune:
citat din mesajul lui Alinutzaa Super tare! Oare in zilele noastre ce astfel de afirmatii se fac, care peste 50-100 de ani sa fie incadrate in categoria "de-ar fi stiut ei..."? Hmmm Alina, mamica de Tudor (05.08.2007) Un pici pe nume Tudor |
Astazi cred ca oricine este mai rezervat in a-si exprima neincrederea in evolutia tehnicii. Mai degraba astazi lumea isi exprima nelinistea privind scaderea resurselor de petrol si asteapta cu infrigurare ca cineva sa faca o descoperire uimitoare prin care sa il putem inlocui.
Zilele trecute am auzit pe cineva fredonand cantecul pe care il cantam la cor in "epoca de aur a PCR" - "noi in anul 2000 cand nu vom mai fi copiii vom ..." nu mai stiu mai departe. Lasand la o parte obiectivele trambitate pe vreamea aceea, am incercat sa imi amintesc cum imi inchipuiam eu lumea peste 20 ani. Nu seamana cu ce vad in jurul meu. Dar cred ca devin off topic - ma opresc aici.
Giova spune:
Ancuta super tare!!! felicitarile mele!
pe la noi cand mai intri?
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
Ancuta-Maria spune:
Giova
http://autenticradio.telnetcom.ro:8000/listen.pls Un radio pentru romani, de la inima la inima.
petra spune:
citat din mesajul lui Ancuta-Maria si sa continui cu ceva mai hazliu... Legi stupide din trecut si prezent: -- legi in statul Alaska: -Este ilegal sa impingi un elan viu dintr-un avion aflat in miscare -Este considerata ofensa publica servirea de bauturi alcoolice unui elan |
Astea sunt legi aprobate de madam Palin, care vrea sa devina Vice-Presidentul USA !!!!
O inscriptie hazlie de tot, am vazut-o la intrerea intr-un cabinet particular in Romania. Pe usa era un afis mare pe care scria asa : Bateti la usa !dupa ce intrati !
Am stat si m-am intrebat cum o fii aia??
Foarte interesant si de ce nu hazliu acest subiect. Chiar ma gandeam cand o sa mai apara un subiect mai placut? Si iata-l !!!