ajutorr

ajutorr | Autor: Katyuscha21

Link direct la acest mesaj

ce sa fac,ca m-am ingrsat de la pilule cum sa dau inapoi si mai ales la fata m-am rotunjit si arat ft nostim sotul imi zice ca arat ok dar daca mie nu imi place degeaba.pls ajutatima.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ama1357 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Katyuscha21

ce sa fac,ca m-am ingrsat de la pilule cum sa dau inapoi si mai ales la fata m-am rotunjit si arat ft nostim sotul imi zice ca arat ok dar daca mie nu imi place degeaba.pls ajutatima.

mergi la un ginecolog si spunei sa-ti dea sa faci analize serioase inainte de a lua alte pastile ca inseamna ca nu-s alea bune pentru tine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angiuta spune:

ama nu cred ca pilulele nu-s bune pentru ea ci majoritatea pilulelor au ca efect secundar ingrasarea.

Cred ca lucru cel mai bun pe care-l poti face daca ai timp e sa faci sport. Poate aqua fitness e si placut..

Angiuta mamica lui Vladut(8 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grodear spune:

O dozare hormonala inainte de a ti schimba pastilele si sport. Altfel iti va fi mult mai greu.

Ralu- mamica de fetita superba!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lara20 spune:

nasol cu pastilele astea!eu am luat un an,cand am inceput sa iau aveam 55 de kg,intr-un an am ajuns la 67le-am intrerupt am ajuns la 60 da mai mult nu reusesc!da fata mea tot rotunda a ramas!nu stiu ce sa-ti zic ce sa faci.........doar sa le lasi!

Mergi la inceput