ce nu le place femeilor la un barbat?
Raspunsuri - Pagina 7
dede spune:
quote:
Originally posted by Byl
Da, da asa e...cum or fi trait barbati inainte sa se casatoreasca?? Si acum cind te uiti pe strada se vede ala insurat e curat calcat si foarte trist iar ceilalti sint imbracati in zdrente si foarte fericiti nu??
aaa
Byl
MirelaV spune:
ziceau unele fete ca nu le plac barbatii cu bijuterii...si citeam eu undeva mai demult..pe net...ca un barbat are dreptul la 3 bijuterii:
- ceasul
- verigheta
- sotia
MirelaV
Anina_n spune:
quote:
Originally posted by MirelaV
ziceau unele fete ca nu le plac barbatii cu bijuterii...si citeam eu undeva mai demult..pe net...ca un barbat are dreptul la 3 bijuterii:
- ceasul
- verigheta
- sotia
MirelaV
Nina
lilach spune:
quote:
Originally posted by MirelaV
- ceasul
- verigheta
- sotia
MirelaV
"Un sfirsit e un inceput..."
ella& laura,andrei,andra
mysweetest spune:
Nu-mi plac barbatii:prosti,mincinosi, iresponsabili, ingamfati, mitocani, misogini.
Apoi nu suport sa miroasa a transpiratie, a picioare nespalate.
Byl spune:
Da, da de unde si concluzia bine stiuta: mai bine sa fie Frumos, bogat si destept decit urit, sarac si prost! Si mai ales trebuie sa nu faca nazuri la nimic...sa se multumeasca cu putin, sa nu circteasca cind isi cumpara nevasta 5 perechi de pantofi si 3 rochite, etc pentru o nunta, revelion, etc pt ca cele vechi nu o mai incap, sa manince mincare rece, si alte lucruri minore si fara importanta, in schimb sa aiba bunul simt si sa nu transpire niciodata chiar daca vine dintr-o delegatie intr-o zi cu 38 de grade.
aaa
Byl spune:
Da, asa e , o sa postez odata o poza cu figura mea trista si obosita de sot Da unde nu e adevarat, la capitolul cu hainele??
aaa
Victoria spune:
Nu e asa, ca la meu isi cumpara cate 6 camasi o data.... cu cravatele aferante...
V.
veni, vidi, Victorie!