Picaturi de lapte dupa 4 ani?????

Picaturi de lapte dupa 4 ani????? | Autor: onitza

Link direct la acest mesaj

Buna dragi mamici,

Paul implineste peste 2 luni, 4 ani , dar l-am alaptat doar 2 luni jumate, in inconstienta si prostia mea, i-am lasat mamei mele sa ii dea cu bibe lapte muls si am intarcat copilul, n-a mai vrut tzatza..ideea e ca eu am continuat sa am lapte , e adevarat din ce in ce mai putin, nici nu il mai stimulam, decat pana a implinit un an cand ma mai mulgeam eu..Bun, voiam sa va intreb: e normal sa mai am si acum, dupa apr 4 ani laptic? Nu va ganditi ca da pe-afara ..dar mi s-a intamplat de ex sapt asta sa imi curga cate-o picatura si daca storc eu, ies 4-5 picaturi si alb curat. VI s-a intamplat si voua???

Multam celor ce imi raspund..chiar sunt curioasa.

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

da, eu am avut!
exact inainte sa raman gravida cu Gh am fost la gineco, i-am zis ca am ciclurile in continuare nereguilate(nu f rau), iar ca raspuns mi-a aratat ca am nitel lapte....e prolactina putin marita. Nu e nicio problema.
Vezi ca mie mi-a dat si ovulatii neregulate, si asa a iesit bb gheo, in ziua 23 a ciclului...:)))

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andruka spune:

Si eu am problema asta, baiatul meu are aproape 3 ani, l-am alaptat doar 2 luni si inca mai apar cateva picaturi. Prolactina a iesit buna acum vreo 6 luni. Ar trebui sa ma ingrijorez ? E normal dupa atata timp ?

Mergi la inceput

mie dr mi-a zis ca nu am de ce sa ma ingrijorez.
in schimb, ar trebuie sa fie subiect sticky la capitolul " mie mi-a disparut laptele"
laptele, precum se vede, nu dispare chiar asa cu una cu doua.....altele sunt problemele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

FETELOR, multumesc de raspunsuri, m-am mai linistit!

SABINUTZA, mi-era dor de tine, ce m-am bucurat ca mi-ai scris! Pupam pe minunea bebe Gheo, dar si pe Sofia! Ciclul si eu il am neregulat, doc mi-a dat utrogestan, am luat si mi=a venit chiar mai devreme cu 2 zile (cw socata am fost eu ca inttodeuna imi intarzia)! Dar acum dupa 9 zile de la terminara ciclului am niste sangerari maronii, nu cantitate mare, dar ma pateaza...asta ce-o mai fi?????

PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Apropo de sangerarile intre cicluri, am gasit un www.healthy.ro/articol/obstetrica-ginecologie/4965/Sangerarile-in-afara-menstruatiei.html" target="_blank">articol completcu ceea ce presupune acest lucru, pericole,cauze..etc...

PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

oana, , eu am avut asa dupa alexutza...alaptata la san pana la 7 luni, apoi cu lapte muls pana la 2 ani:)) si picaturile de lapte au ramas pana pe la 4 ani...prolactina era usor marita, am inteles ca din ceva probleme cu hipofiza, care imi deraiase si tiroida...fa niste analize hormonale complete si eventual, daca te intereseaza iti voi spune apoi cum sa iei legatura cu homeopatul de care iti spuneam la mare ca m-a vindecat pe mine...
zici de sangerari la 9 zile dupa cm??? si eu am patit acum, la al 2 lea cm de la nastere...sunt convinsa ca din cauza perioadei de ovulatie.
hai, fii cuminte si nu te mai agita, ca nu ai de ce! te pup!

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007

www.phenforum.com/ticker/img,38,70,0,kg,73.5,68.3,58,/weight.png" target="_blank">ce am fost si ce am ajuns

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianad spune:

Ce bine ca am gasit subiectul asta ! Alex are 2 ani si 5 luni, de la 2 luni nu a mai vrut sanul decat daca era adormit si asta doar pana la 4 luni... lapte muls pana la un an si o luna, chiar si 20 mL/zi, am zis ca-s mai buni decat nimic. Cand Alex avea 2 ani si eu luasem metoclopramid contra raului de masina, am vazut pe sani, dupa un dus, o picatura... am stors sanii si au mai iesit cateva... nu m-am ingrijorat ca luasem metoclopramidul.Saptamana trecuta aceeasi poveste, fara metoclopramid. In week-end a fost campania roz cu controlul la sani, unul dintre simptomele care te trimit la medic e si scurgerea in sani... m-am cam speriat, vineri dupa ce am un orar definitiv la scoala, sun sa-mi fac o programare la medic. Am gasit subiectul asta si vad ca toate suntem pe acelasi tipar: copilul a supt putin,la cele mai multe dintre noi doar 2 luni, avem ciclul neregulat, sper sa fie si la mine prolactina de vina si trec pe lista si o dozare hormonala . Un laborator de incredere stiti? Pentru controlul la sani unde mergeti?DianaD & Alexandru

Mergi la inceput

eu am alaptat un an si 8 luni, nu ma incadrez la tipar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianad spune:

Doar pe jumatate, Sabina ... de aceea a venit Gheo la tine DianaD & Alexandru

Mergi la inceput